yaa bende mi emzirmesemm o gün ide hastanede sordular neyle besliyorsun diye bide demexz miyim sadece anne sütü sabahına paramparça yaa desene demi mama yla karışık süt veriyom diye hiç kafa yok bende canan cım
ii cnm ne olsun başladık işe yavruşumu çok özlüyorum vallabilmiyorumkismilegünaydıınnn..iim yasemin sen nasısınn...
kızlarr bişiy sorucammm..şimdik ben sbh kuzunun damağına bakıyodum..altta diş yerinde tam 2 çizgi war çıkıcak dişlerin yerinde yanyana..eskiden berimi war bilemiyorum ama olsa farkederdim..yerleri belirmiş gibime geldi..bide siz bakın bakalım...boşa hawaya girmiyim:))
ii cnm ne olsun başladık işe yavruşumu çok özlüyorum vallabilmiyorumkismile
akşama bakarım zuzum sanki benim oğlanında ağzında var gibi geldi akşam bana ama gidince bakarımmhihoyyyt
çiçeem yawruş nası oldu..önceden yoktu ama demi yeni çıktı bunnar..günaydın kızlar...
zuzum bizim iki çizgi on gündür felan var ve dediğin gibi yerleri belli oluyor herhalde... yazık zaten elleri hep orada... sanırsam önümüzdeki ay başlarız dişlere :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5aynı izler benim kızımda da vr canım dün fark ettimm ayyy bunlarr gün geçtikçe daha da büyüyorlaarrrrr hihoyyyt
zuzum öksürüp duruyor yaaa... doktor şurup verdi zor bela yarısı içeri yarısı dışarı içiyossss....yoktu canım önceden o çisgiler :)
inşallah canım... evet inciler geliyoda bakalım memişler ne olacak... şimdiden bizim eşşek ısırıyo diş yokken,geldilermi yandıklmaz:
kızlar bu ekim anneleri başlığı sohbet için mi yoksa sorunlarınızı mı paylaşıyorsunuz? ben sorunumuzu yazdıma ama sadece bir kişi ilgilendi. ya da birçoğunuz samimisiniz burada gün içinde neler yaptığınızı paylaşıyorsunuz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?