2009 Ekim Anneleri

elalım hadi gözünüz aydın...ankarada nereye düşmüş,iyi bari ya çok sevindim hihoyyyt

pikolata bende sorunu görmedim, bildiğim bişeyse elimden geldiğince yazardım bişeyler...
burda sorunlar paylaşıldığı gibi hertürlü sevinç, üzüntü günlük muhabbette yapılıyo, diğer ay topiklerinde olduğu gibi...
kimsenin bilinçli olarak cevap vermediğini düşünmüyorum sende öle düşünme ve kendini kötü hissetme...

inşallah cnm nasıl biyer bende bilmiyorum ama rahattır umarım, gerçi fazlada rahat etmesin anlasın hayatı:1rolleyes:

merak etme anlar ablası,hele bide evlensin çoluk çocuğa karışsın bak nasıl anlayacak kaydirigubbakcemile3 biz nasıl anladık sempatiksalakcinni
güzel yerdir canım ordu evleri rahat eder merak etme :1hug:

merak etme anlar ablası,hele bide evlensin çoluk çocuğa karışsın bak nasıl anlayacak kaydirigubbakcemile3 biz nasıl anladık sempatiksalakcinni
güzel yerdir canım ordu evleri rahat eder merak etme :1hug:

ayy evt ben çok anladım walla, günde en az 2 kez konuşurum annemle :)) ama kardeşim benim tam tersim pek sevmez öle aramayı:mymeka:
nette resmini gördüm 5 yıldızlı otel gibi walla şanslı sıpa vessalam

arzucum boraya dr hangi şurupları verdi cnm bizde 3 tane kullandıkta (

peditusu bize sağlık ocaındaki dr vermişti 5 gün kullandık ama hırıltısı geçmeyince hastaneye götürdüm, dr balgamı ve hırıltısı var hala dedi macrol antibiyotik, ventolin şurup ve fluibron şurup verdi onlarıda 5 gün kullandık şimdi çok şükür iyi darısı boraya...

pikolatacım ben görmedim ne sorduunu..özellikle cwp wermemezlik olmaz kesinlikle bizde..gözden kaçmıştır hepimizin başına geliyo inan..bidaha sor ama alınganlık yapma sakın..burda eskisi yenisi yok herkes nı şekilde gelir anlatır meramını bizde ilgileniriz elimizden geldiğince...

eyvahedigeldismile
gerçi emsinlerde dayanırız anacım n'aapalım mafoldumben
:ecrin_bebek:
selam güzel bayanlaropuyorumnanaktan
çok güzel bi gün kardeşim dağıtım iznine geliyo usta birliğide ankaraya düştü :sm_cool:

ooh süpermiş..gözünüz aydıınn

sağol canım fakat diğer topiklerde sormanın daha iyi olduğuna karar verdim. burada kendimi sohbeti bölmeye çalışan 3. kişi gibi hissediyorum. yine de sağol.

yanlış düşünüyosun :umursamaz:

Sağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz:

anaamm kızım darbuka solo dinliyoo..bitince ağlıyo başlıyınca susuyo..hheytt be anasının kızı işte sositososito

:teselli:

geçmiş olsun cnm:teselli: acil şifa diliyorum yiğite:Saruboceq:
ayy bu doktorlar bi alem hepsi ayrı telden çalıyo:teselli:
benim yavrum 15 gündür şurup bağımlısı oldu artık daha daha yokmu diye kaşığa bakıyo zillimopuyorumnanaktan
içine sinmediyse götür doktora cnm:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…