anaamm kızım darbuka solo dinliyoo..bitince ağlıyo başlıyınca susuyo..hheytt be anasının kızı işte sositososito
ayhh ben senin gönderdiğin ninnileri ilk zamanlar dinlettim sonra unuttumsırnaşık şey
uyanınca dinletim barizemuszemus
arka arkaya çal ağlatma berramılmaz:
haa bu arada sen bandaj işini naptın alıştımı kız biz artık ful takıyozkaydirigubbakcemile3
iyi halt ettinn :mymeka: laelaelaelaelae bide aradakileri atlayınca onlar nerde die soruodu kaydirigubbakcemile
takıyorus bizde alıştıkk kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
gece takıyomusun? bazen bizimki burnuna kadar indiriyo
ayy inşallah geçer canım sağolasınpeditusu bize sağlık ocaındaki dr vermişti 5 gün kullandık ama hırıltısı geçmeyince hastaneye götürdüm, dr balgamı ve hırıltısı var hala dedi macrol antibiyotik, ventolin şurup ve fluibron şurup verdi onlarıda 5 gün kullandık şimdi çok şükür iyidarısı boraya...
canım yiğittemi hastaSağlık ocağına götürdüm bu sabah kuzumu kızlar,gece yine 4ledik..
Peditusu verme dedi dr.ilaç vermicem çok ufak daha dedi -tatlicadiarzu-
calpol ver sadece bugün 3 kere,ağrısı var muhtemelen ondan uyumuyo dedi -tatlicadiarzu-
benim pek içime sinmedi ama :umursamaz:
yerim senin prensesini ben zemuszemusanaamm kızım darbuka solo dinliyoo..bitince ağlıyo başlıyınca susuyo..hheytt be anasının kızı işte sositososito
geçmiş olsun cnm:teselli: acil şifa diliyorum yiğite:Saruboceq:
ayy bu doktorlar bi alem hepsi ayrı telden çalıyo:teselli:
benim yavrum 15 gündür şurup bağımlısı oldu artık daha daha yokmu diye kaşığa bakıyo zillimopuyorumnanaktan
içine sinmediyse götür doktora cnm:kedi:
ewett takıyoırum bazen..bazen de şapka....iniyo bizimde..uyanıkken tepiniyo ya..inince de heycan yapıyo:)))
ayy inşallah geçer canım sağolasın
canım yiğittemi hastacalpol bizde de var ama peditus içiyo diye vermedim... saat 3te arıycam dr bakalım ne diyecek (
yerim senin prensesini ben zemuszemus
yaaa birde o var değil mi ya şurupçu olursa bu çocuklar kafamçokkarıştı
facede yazışıp yazışıp buraya gelmiyenlerin bacaklarını caarttt diye ayıralımmııııı :jeyyar:
aynen aynensırnaşık şey
şaşmadımm laelaelaelaelae
facede yazışıp yazışıp buraya gelmiyenlerin bacaklarını caarttt diye ayıralımmııııı :jeyyar:
ayy inşallah geçer canım sağolasın
canım yiğittemi hastacalpol bizde de var ama peditus içiyo diye vermedim... saat 3te arıycam dr bakalım ne diyecek (
yerim senin prensesini ben zemuszemus
yaaa birde o var değil mi ya şurupçu olursa bu çocuklar kafamçokkarıştı
kıssss ben çift çalışıyom hem facedeyim hem de burada çoook çalışkanım değil müüü kaydirigubbakcemile2
kıssss ben çift çalışıyom hem facedeyim hem de burada çoook çalışkanım değil müüü kaydirigubbakcemile2
Ayırak :lepi:
Valla facede grup açılınca burayı ihmal ettiler,
bi zamanlar bi şeyma vardı nerelerde acebaaaa sempatiksalakcinni:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?