bu arada benim iştahım kaçtı çok ya sabahla akşamı kapatıyom yemiyom hiçbişi neolcak kıslar ya gitmiyo istek yok midemde hiç cnm bişi çekmiyo acıkmıyommm
musyas bu ticker nasil yapiliyor ben kilo takip bolumune kopyala yapistir yapiyorum kabul etmiyor ne yapmam gerek
kuşum bilgileri at yapıyım sana ben iki dkdaopuyorumnanaktan
sanırım orda 3link var biri sadece oluyo kuşum sen at dogum tarihini ceylinin
yaptim askim senin profilindeki cizelgenin adresine bakip aynisini buldum muckssss
ben o 1ay 3günlük ceylini yerimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok guzel olurdu oglusumun adaşı olurduu vallaa ilk zamanlar bana tuhaf geliyordu ama simdi baya alıstımevt m dediğin gibi biz dayanamyıoruz bu kuzular nasıl dayanıyor vallahi güçlüler
bu arada ne zamandır aklımda söylemeden geçemicem canım oğluşunun ismi süper SAYGIN önceden duymuş olsaydım kesin koyardım vallahi ama geçti :))
saygın beni bıktırdııı gizoşum aglıcam sinirden nasıl alıstı anlamadım kucak istiyr surekli aglıyorr bide dik duracakmışş Allahım yaa surekli nasıl gezeriz kucaktaa konusuyorum ilgisini cekecek hareketler yapyrm yokk sızlanıyor mafoldumbençok sevindim anılcımmm masallah boracığıma
naloşummm şekercimm napıyor saygınım ...
kızlar bıra sallıncağındaydı salıncağına da park beşiklerin titreşimi müzği olur ya o takılıydı salıncaktan alırken bi düştü kafasına hemde mesefelei baya ağır geldi bi cırladı :S nasıl ağlamak o bende ağladım onunla biraz şişti ve kızarık var alnının üstünde şimdi uyumaya çalışıyor pffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?