2009 Ekim Anneleri

canımmm naloşumm ağlama yaa çocuk bunlarr al dorada yanımda otur diyo yanından kaktığımdakka basbas bağırıyo ağlamıyo ama bağırıyoo gel buraya diyee hepsi bi ayrıı çok fena bu çocuklarr çook saygınım teyzem neden öle yapıyosunn kuzumm yazık değilmi anneye tatlımm ..

sanırım bibişini yapamıyorr şuan annem tutuyor gizosumm uyundu resmen kucaktada durmuyor offffffffffffffffffffff

naloşş biraz daha büyğsünler o zmnda kucak istemşcekler bak gör demedi deme

hmm evet şöyle bi 4 yasina gelsin o zaman kaydirigubbakcemile2 büyük kizim artik istemiyor mesela :kedi:

Ayhh
benim oğlanda dün akşam saatlernde hiç uyumadıı..tamam dedim gece güzel uyur yine..ama gecede uyumadı..meme ağzında uyuyoo atınca uyanıyo..saat 2 gibi yine meme ağzında uyumuşdu,bende uyumuşum sonra uyanmş kociş almış uyutmuş koymuş yerine..
ince battaniyede sarılıydı çocuk,başında kalan kısmı kafasına kapamış üşümesin diee..
sabah 6da aniden gözümü bi açdım çocuğun yüzü kapalı battaniyeyleee
aklım çıkdıııı
bakdım iyi oğlum uyuyo..ohh dedim..kocişe baya bi kızdım..
gizemmmmmm o an daha iyi anladım seni kuzum..gerçekden insan hissediyo sanırım.çünkü oğlan ağlamadan uyandığımı bilmiyorum 2 aydr ben..ilk kez uyandım..

beyazımmm iç güdüsel galiba tatlım yaa sizede çok geçmiş olsun

dikkat dikkat dora pasayı uyutacak gönüllü anne aranıyor huysuz bebişleriniz bakılır yeterki DORA UYUSUN !!!

kaydirigubbakcemile3
ben ben ben bi amuda kalkmadım uyuturken yetekaydirigubbakcemile3ri kadar deneym elde etitm herhalde

Gel anacım uyumuyo Çocuk yaa gÜndÜz asla uyumuyo yaa gÖzlerı kıpkırmızı oldu ama ısrarla oturuyo...

benimki sabahtan beridir uyuyo ya iyimdir bu kadar fazla uyuması ya bilmemki hep yaptığı şey değildir ama tedirgin oluyoruz çok uyursada yaa...:1no2:

uyusun tatlım emmek için kalkmıyomu kalkıyosa sorun yok sadece gece az uyur o kadar ...

kayrada bugun ılk defa bu kadar uyumadı anlamadım masaj yaptım 10 dk uyudu şimdi yine uyandı ne oluyor yaaa

ahh şeymacım benğimki hergün ölee ne yapcam ben bilmiyom buoğlanla...

oyy oyyy bu kusmalar ne zaman geçecek yahuu, kızım az önce bi kustu V yaka badinin içinden göbeme kadar kusmuk oldum:sinifsinif:

kızlarr saygın tam erkek olduu bugun sunnet olduk inş. kolayca atlatırız:Saruboceq:

kızlarr saygın tam erkek olduu bugun sunnet olduk inş. kolayca atlatırız:Saruboceq:

Gözünüz aydın canım Allah damatlığını da göstersin, inşallah kolay bir gece olur :Saruboceq:
beyazımmm iç güdüsel galiba tatlım yaa sizede çok geçmiş olsun

dikkat dikkat dora pasayı uyutacak gönüllü anne aranıyor huysuz bebişleriniz bakılır yeterki DORA UYUSUN !!!

Aaaaa gizoş delirdin mi seeennn doracığım akıllı uslu çocuk ne istiyorsun valla ben düşünemyorum Tunayla evde yalnızken duş aldığımı evi başıma yıkar mazallah delikafadulden hayatım çocuk uslu uslu oturuyor pusetinde ağlamıyor sürkli kucak istemiyor daha ne olsun bence yat kalk dua et yerimseniben bide benimkini görsen yırttı bugün kendini neden evde kucağımda yürümüyor diye gerçekten traji komik yani :bbo: düşünsene beyefendi kucağımda ama koltuğa oturduğum an bi ağlıyor komşular duysa çocuğa işkence ediyor derler ayağa kalktığın an anında susuyoor :roflol: yani anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım anam hafif de değilki koptu kollarım koptu bugün

Aaaaa gizoş delirdin mi seeennn doracığım akıllı uslu çocuk ne istiyorsun valla ben düşünemyorum Tunayla evde yalnızken duş aldığımı evi başıma yıkar mazallah delikafadulden hayatım çocuk uslu uslu oturuyor pusetinde ağlamıyor sürkli kucak istemiyor daha ne olsun bence yat kalk dua et yerimseniben bide benimkini görsen yırttı bugün kendini neden evde kucağımda yürümüyor diye gerçekten traji komik yani :bbo: düşünsene beyefendi kucağımda ama koltuğa oturduğum an bi ağlıyor komşular duysa çocuğa işkence ediyor derler ayağa kalktığın an anında susuyoor :roflol: yani anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım anam hafif de değilki koptu kollarım koptu bugün [/QUOTE]

Ahh canım bütün gün uyanık devamlıı muhabbet halindeyiz ne konuşacağımı sasırdım valla şükür kucak fln istemiyo amaa her velet bi baska türlü kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…