canım ilk defa duydum jeli oğlumun da dişler kaşınıyo saldırıyo herşeye nasıl bişey bu ne diye satılıyor bende alayım bari
Gülicim aynı huzursuzluk geçen hafta benimkinde vardı. Devamlı huysuz ve saldırgan vaziyetteydi. Ben de dişten şüphelendim ama değil. Huy değiştirme huysuzluğuydu. Biraz daha büyüdük, yemek düzenimiz ve uyku düzenimiz oturdu. Geçiş dönemi huysuzluğuydu diyebilirim. Böyle birşey hakikaten var , her ay 1 hafta falan oluyor bu huysuzluklar.
bunu dusunmemıstım ben jel suruyorum aldım eczaneden cok ıse yarıyo sakınlesıyo benımkı
Kızlar slm..Oğlum bugün aşı oldu.4.ay.
Ateş yapdı ama,hemşire yapmaz demişti 2.aydaki bile yapmamışdı bize ateş..
38.3e kadr çıkdı..incelttim hemen üstünü bi badi takdım o kadar.
nemli bezle düşürmeye çalışıyoruz,bu gece nöbetciyiz sanırım..
Aşıda ateşi olan varmı ?
Olabilir aslında yaa :uhm: eskiden 12-1 den önce yatmıyodu geceleri. Bu aralar 10:30 da yatmaya başladı ona göre de erken kalkıyo sabah. Emme süresini iyice kısalttı mesela...
Demek yeni huy bu da. Vayy be 5 aylık ömrü bile yok daha onuncuya huy değiştiriyolar. Tam hah oldu diyoruz yine sil baştann akann
selam kızlar kimse varmııı biz anca uyandık 10da yattık kızımla bütün gece sabaha kadar aglıyo buara anlamadım gitti kendini herşekilde uyandırıyo bütün gece 4saat uyusa kardır dicem yaa çok yorgunum oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?