2009 Ekim Anneleri

gülican buketkızlar nasılsınız havalar hala soğuk dısarı cıkıyormusunuz yalnız? bebişler nasıl?

Biz çıkıyoruz canım, haftasonları falan kesin dışardayız. Hafta içi de mahalle turu atıyoruz. Çok huysuz bizimki dışarda biras sakinleşiyo

Biss burdayız opuyorumnanaktan
Baran paşa uyanana kadar tabiiii

bnmkıde uyudu sımdı ondan fırsat bulamıyom pek net e gırmek ıcın?

kanguru kullanıyonuz mu dısarı cıkarken?

bı de kızlar bn 2 haftaya ucakla annemlere gıtcem bebeklere özel bı uygulama var mı acaba blıyonuzmu? kanguruda fılan da durmuyo nasıl yapcam dıye dusunuyom ınsallah bı yardım eden olur valızıme

Biz çıkıyoruz canım, haftasonları falan kesin dışardayız. Hafta içi de mahalle turu atıyoruz. Çok huysuz bizimki dışarda biras sakinleşiyo

bızımkıde dısarda masallahı vardı ama dun aksam cok ağladı eve zor attık kendımızi.wc problemımız var ya bızım onun ıcın yapamayınca ağlıyo yarında aşımız var

Giderken valizini eşin verir zaten canım indiğinde de karşılayacak kişi içeri girip valizine yardım eder.
Ben hiç bebekle uçağa binmedim ama bebeği bağlamak için ayrı bi kemer verdiklerini görmüştüm. Çok sevimliidi :asigim:
Acaba uçak da bebeklere araba etkisi yapar uyuturmu ki o zaman süper olur

puset gıbı bişey mi acaba cocuk nasıl oturcak yoksa ? neyse dusunmuslerdır heralde :)

valızede yapcaz bıseyler artık... inş uyur ucakta yada ısıklara bakmatan uyumaz:) aman ağlamasında :Saruboceq:

bızımkıde dısarda masallahı vardı ama dun aksam cok ağladı eve zor attık kendımızi.wc problemımız var ya bızım onun ıcın yapamayınca ağlıyo yarında aşımız var

Niye ki canım anne sütü alıyodu seninki. Kabız mı oldu :uhm:

bazi sirketler maxi cosi istiyorlar bazileri kemerle bagliyorsun bebegi hangi sirketle ucuyorsan ona sor bence.

puset gıbı bişey mi acaba cocuk nasıl oturcak yoksa ? neyse dusunmuslerdır heralde :)

valızede yapcaz bıseyler artık... inş uyur ucakta yada ısıklara bakmatan uyumaz:) aman ağlamasında :Saruboceq:
inşallah rahat geçer, bi de korkmaz inşallah hani sesler falan.. Merak ettim şimdi

aradım kızlar oyle bı uygulammaız yok kucakta gıdıyo yada puset getırırsenız onda gıder dedı uyandı ozan hadı grsrz arkakadaslar

gülican buketkızlar nasılsınız havalar hala soğuk dısarı cıkıyormusunuz yalnız? bebişler nasıl?

canim esime bagliyiz biz.haftasonu eger odevi yoksa herhangi bir avm ye gidiyoruz.haftaici ben hic disari cikarmadim denizi.arada annemlere birakio esim bizi boyle.ama havalar biraz daha isinsin oglenleri ben de cikicam

ee ben de arada rapor arada izin aliorum.poffff ne sacma yaa.habire de beni soruolarmis ne zaman baslicak diesempatiksalakcinni
ben 15 ya kadar alacam ucretsiz izinboshayallersmile

ee ben de arada rapor arada izin aliorum.poffff ne sacma yaa.habire de beni soruolarmis ne zaman baslicak diesempatiksalakcinni
ben 15 ya kadar alacam ucretsiz izinboshayallersmile

Aman boşver onların seni uyarması lazımdı. Hem ne soruyolarsa.
Sanki gidenlerin işi başından aşkın :1closedeyes:

slm kızlar sizi uzun zamandır takıp edıyorum ama giremedım bişey danışmak istıyorum size bebeklerınıze nasıl oyuncak secıyorsunuz benım 1 ay sonra sınavım var ve ben hıc calısamadım istıyorum kı soyle kendı kendıne yanımda oynasın bende calısayım bırazcık varmı boyle bebeklerınızın ilgisini ceken oyuncaklarınız resımlı koyarsanız cok makbule gecer şimdiden tesekürler...

canim sehirler arasi ucusmu yoksa yurtdisimi?yurtdisi ucuslarinda bazi sirketler besik gibi birsey veriyor.birde bebekler cok agliyor buyuk kizim 3 aylikken tr geldigimde 2 saat aglamisti basinc kulaklarini etkiliyor surekli emzirmek ise yariyor yada emzik tutuyorsa emzik verirsin

sağol cnm. sehırlerarası Allahtan 1saat 10 dk yol. aradım pegasussu vermıyolarmıs bız getırebılıyomuyuz puset dedım olur dedı yoksa kucakta gıtcekmıs daha oturamıyoki ne kucaği :) pusetle gıtcez artık. inşallah ağlamaz emzık oyuncak alcam cantama zaten . sımdı zamanın gecmesıni beklıyorum cok özledım memleketımı:asigim:

canim esime bagliyiz biz.haftasonu eger odevi yoksa herhangi bir avm ye gidiyoruz.haftaici ben hic disari cikarmadim denizi.arada annemlere birakio esim bizi boyle.ama havalar biraz daha isinsin oglenleri ben de cikicam

anladım cnm benim gıbı yanı bnde esımle haftasonu avm deyız genelde :) 2 haftaya da didim e gıdıyom orda hava fıstık gıbı dır zaten oleyyy:lepi: cok mesudum da zaman gecmıyo

anladım cnm benim gıbı yanı bnde esımle haftasonu avm deyız genelde :) 2 haftaya da didim e gıdıyom orda hava fıstık gıbı dır zaten oleyyy:lepi: cok mesudum da zaman gecmıyo

hehe yazin bizde oraya gidicez annemleri yazliginaaaabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…