2009 Ekim Anneleri

Biberonun ucunda emzik yerine kaşık oluyor. Ama çok hızlı akıyor o hıza bebeğin yetişmesi biraz zor. Biz kullanamadık.

canim senin aldigin kasikli biberon nasil bilmiyorum ama benim kullandigim siktikca kasiga geliyor ayrica ayari var sivi akisini kendin ayarlayabiliyorsun.

bu ekim bebekleri çoğu inat galiba emzik ve biberon konusunda. çeşit çeşit emzik biberon ucu aldık denedik yok. ağzında tutuyo biberonu birkere bile çekmiyor defn de. halbuki hastanede vermişlerdi iki gün biberonla beslendi. sırf biberona alışsın dşye süt sağma pompası kiraladım gelecek bugün. belki biberondan sevdiği ir tat gelirse emer diye. inşallah alışır bu ay. çok zorlanıcaz yoksa biz de.

Günaydın.. Malesef benim oğlumda ne yaparsam yapayım biberon almıyor. kendi sütümü sağıp veriyorum biberonu öyle bile almıyor.Ağzının içinde tutuyor emmiyor bile. Bebek nasıl biberon almaz bende onu anlamıyorum yaaaa... Acaba diyorum mamayımı beğenmiyor ama kaşıkla verince yiyor.Herhalde sevmeseydi kaşıkla almazdı diyorum...ışim çook zor...

almadigim biberon, emzik kalmadi.hicbirini tutmadi. bebegine gore deisiyo demek ki.bide derler ki kucukken alisirsa alisir sonradan tutmaz diye.ablamin bebegine 6.ayda verdiler biberonu hemen tuttuboshayallersmile

sağolun kızlar inşallah düzeliriz biran önce ..
hastalanmadan önce emzi sadece fatoş alıyodu öksürük başlamadan önce chicco emziğe alıştırmıştım zorla 5 gündür tutuyodu hastalık başlayınca bu sefer ne biberon ne emzik ( kaşıkla muhallebi kolay oluyo ama sıvı şeyler zor şu kaşıklı biberonu inceliyim ama buralarda varmı acaba bi araştırcam
zellda bi nuby nin buldum ama sıvı için değil muhallebi koyu kıvamlı vermek içinmiş benim derdğm sıvı şeyleri biberonla almaması muhallebiyi kaşıkla çabuk yiyor ama sıvı almıyo (

Son düzenleme:
slm kızlar 3gündür 39.5 ve 38.5 arası ateşle zeynebyatıo çok halsizdi ve anne sütührici hiçbişi yemiodu su bile içmiodu uyuyamıodu vucudu alev gb yanıo tek gözünü açıp yavrum gülüp halsizlikten uyuyodu 10dk yine aglıodu ateşi yükseliodu ıslak bez koymaktan titriodu ilaç fayda etmio pek bogazları kızarmış 4ignesi var günde 2tane son ignesi kaldı ve şuan ilk def vudunu normal sıcaklıktaki 3gündür çıplak yatıo mecbuti incecik örtüyle sabaha kadar aglıo ayaktayız hep gündüz sadece 1saat uyuyom uyku alıom yoksa düşcem tandiyonproblemim çıktı 3gündür şükürler olsun ateşimiz düştü şuan maşallahhh allahım şifa versin kızıma ve hasta bebeklerimize 3gündür için kan aglıo onu öyle gördükçe

gecmis olsun canim nasil öyle oldu bebisin. Soguktami kaldi... Ufacik bebekleri böyle gördükce hele anne olarak insan cok üzülüyor. ama iyilesmis sükür. Allah beterinden korusun

cok gecmiş olsun cnm.kıyamam kuzucuğuna.

çok çok geçmiş olsun.Neden olduki böyle? Üşüttümü acaba?

çok çok geçmiş olsun canım yaa (((((

geçmiş olsun çok çok yasemincim ne oluyor bebeklere hastalıklar başladı Rabbim bu günümüzü aratmasın inşallah beterinden korusun

canim ben sana burdan yollayayim benim kullandigim sivi koydugun yer yumusak siktikca damla damla geliyor kasiktan agzina cok kolay kayiyor hem sivi icin hem kati gidalar icin uretilmis cok kullanisli .inan 1 damla bile israf olmuyor bulasmiyor hicbiryerine uzeri kirlenmiyor yedirirken ,kasigin seklini cok guzel ayarlamislar ,odul almis sanirim bu kasikli biberon, herkes cok memnun.Turkiyede boon kasikli biberon diye arastirdim 1 sonuc buldum ama alan kisi nerden aldigini yazmamis.burdan ben isteyene yollarim kizimin arkadaslarina hic sorun degil eminimki ise yarayacak

nubby ninkini simdi gordum zaten sivi icin degil diyor.

onumuzdeki hafta isteyen herkese yollrim burda ucuz turkiyede sanirim pahalidir.

ay zelldaa ya sana zahmet olmassa ben istesem ama ben 4 tane falan istiyorum bana kargo parasını falan bütün masrafı bildir hesap numaranı gönder havale çıkarıyım vala çok makbule geçeropuyorumnanaktan

hatta izmirli annelerden varsa isteyen hepsini aynı pakette gönderebilirsin biz görüşüyoruz nasılsa veririm ben

hatta izmirli annelerden varsa isteyen hepsini aynı pakette gönderebilirsin biz görüşüyoruz nasılsa veririm ben

onemli degil canim gondereyim ben Turkiyeden buraya nasil havale olur bilmiyorum ben hediye gonderiyorum canim sorun degil bebeler yeterki ac kalmasin artik ben bir kisiye yollarim o kisi dagitimini yapar diye dusundum.

gecmis olsun canim cok uzuldum

zellda sağol cnm yaa pahalıda değilmiş ee nasıl yapıcaz ödemesini ben anlaam ilk defa gizeme gödermiştim ben izmire emzik o kadar :)) cahilim bu konuda biraz :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…