2009 Ekim Anneleri

onemli degil canim gondereyim ben Turkiyeden buraya nasil havale olur bilmiyorum ben hediye gonderiyorum canim sorun degil bebeler yeterki ac kalmasin artik ben bir kisiye yollarim o kisi dagitimini yapar diye dusundum.
yok canım olurmu öyle ben sana dedim ben fazla istiyorum diye posta havalesi yaparım Western Union'la olmadı banka kartın varsa oraya yaparım ne biliyim araştırıyım ben.

zellda sağol cnm yaa pahalıda değilmiş ee nasıl yapıcaz ödemesini ben anlaam ilk defa gizeme gödermiştim ben izmire emzik o kadar :)) cahilim bu konuda biraz :))))))

ben notumu aldim canim kimlere lazim okudum yukarida o kisilere yollayacagim bana sen adresini ver ozelden ya da paket geldiginde rahat cikip alabilecek biri cunku paketin postane gidip kisinin almasi gerekiyor

havale olayini ben de bilmiyorum hediyem canim bebislere

yok canım olurmu öyle ben sana dedim ben fazla istiyorum diye posta havalesi yaparım Western Union'la olmadı banka kartın varsa oraya yaparım ne biliyim araştırıyım ben.

o zaman soyle yapalim kimler istiyorsa kac kisiyse bana liste ona gore talep cok olursa havale olur ama 10 tane icin ben para falan istemem canim bunu okuyanlar ben de isterim deyip bana bildirsin 10 kisiden fazla olursa herkes sana havale yapsin kargo parasi da benden olsun.

o zaman ben bir başlık açıyım 4 tane sadece ben istiyorum hatta hediyelik bile sayısını arttırabilirim dur bakalım 1-2 gün içinde sayı netleşir. Çok teşekkürler tekrardan 8 usd değil mi

o zaman ben bir başlık açıyım 4 tane sadece ben istiyorum hatta hediyelik bile sayısını arttırabilirim dur bakalım 1-2 gün içinde sayı netleşir. Çok teşekkürler tekrardan 8 usd değil mi

evet canim 8usd ok oyle bir baslik ac ben sana link vereyim onu da ekle ama ekim anneleri diye basla konuya ki baska yere tasinmasin konu

Merhaba Naz06 ben yaklasik 20 gun once bebegimle ucaga bindim bu haftada evime geri dondum. Inmeye yakin artik aglamaya basladi hem sikildi hem de kulaklari basinctan agridi. Yanina oyuncak ilgisini ceken biseyleri almani tavsiye ederim. Ben yer oldugu icin pusutle yolculuk yaptirdim yoksa ek kemerle kucaginda oturtmak zorundasin zaten bi sure sonra pusette de sikilip agladigi icin kucagima aldim iniste kalkista mutlaka emzik tuttur kulaginda ki basinci azaltiyor yoksa daha cok aglar ve kulak memesinin dis tarafina masaj yapman ise yariyor. Simdiden kolay gelsin ben butun yok boyunca ter icinde kaldim ama bekledigim kadar da kotu degildi.

kızlar kaşıklı biberonlar turkıyedede var neden taa amerıkadan ıstıyosunuz burdakılerde aynı ole sıktıkca gelıyo

canım takip edebildigim kadarıyla türkiyedekiler sıvı gıdalarla kullanılmıomuş ama ABD'dekiler hem sıvı hem katılar içinmiş

yok katı dedıgın lapaysa eğer bunlarda aynı şeyi yapıyor arkası yumusak sıkıyorsun ve akıyo

meyve suyu, su fln veremiyormuşsun Türkiyedekilerle corba,puding için fln dio zaten sitede de. Ama ABD'deki biberondan hem su hem corba verebiliomuşsun.

selam kızlar bugn kontrolümüz vard ısabah yine 39.5 ti ateşimiz zorla indirdim yine sabaha kadae mücadele ettik doktorumuz bogazlarının geçtigini saglıklı oldugunu fakat ateşi düşmediginden 6igne daha verdi egerki 3günde bu ignelerde geçirmezse hastaneye yatırcakmış(((

musyascım çok geçmiş olsun :teselli:
İnanki senin yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum sürekli hasta oluyo adacık
sanırım erken doğumun dezavantajıfisfisfis
Allah şifa versin minik kızına:Saruboceq:

Ayhhhh !
Daraldım...
biri şu kaynanayı alsın benim başımdannnnnnnnnn!
Delircem artık..
Zaten moralim bozuk,Eşimin böbrek taşı kırıldı bugün,gidemedik oğlumla,anası gitti..
Herşeyeee karışması,her konuşmamızda sölicek bişeyi olması beni deli ediyo artık.
Sürekli her lafın içinde herşeye müdahale..Ayhh içim şişdi..Allahtan fazla kalmıcak..

Bu arada benim kuzu geceleri çok sık uyanmaya başladı..Muhtemelen doymuyo,akşamları azalıyo artık sütüm.dün humana aldım,içiyorum bakalım umarm fayda eder yine..
bide kızlar yaa,benim göğüs uçlarım çok fenaaaaaa..çatlak yok ama kıpkırmızı sürekli,acıyoooobilmiyorumkismile
O kadr kuru tutmama dikkat etmeme rağmen yok..

SAOLCNM BNM BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM İYİ BAKAMIYOM KIZIMA HEREYİNİ, DÜZENLİ YEDİRİYOM DÜZENLİ BAKIYOM YİNE HASTA YİNE HASTA KENDİMDEN NEFRET EDER OLDUM KIZIM KİLO ALAMADI HİÇ HASTALIKTAN YİYEMİYO TEK ANNE SÜTÜ ALIYO İGNELER AGIR DİE UYUMAK İSTİYO HEP OFFFFF YAAAAAAAAAAAAA:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gecmis olsun canim.oyle deme.elinden geleni yapiyosun sen.bunlarda gececek buyuyecekler.insallah ada bebis kisa surede saligina kavusur

gecmıs olsun cnm

geçmiş olsun musyas..sitede burayı yeni gördüm bende ekim annesiyim..evde netim olmadığı için annemlere geldikce giriyorum..merhabalar hepinize ekim anneleri..

BeyaAZz'cım yaaa aman boşverrr nasılsa gidicek temelli yanndada olabilirdi düşünsene aman aman. Sabret canım yaaa sabır diyorum sadece alttan al büyüklük sende kalsın. Sütünün azalmasıda senin bu kayınvalidenden dolayı streslenmenle alakalı olabilir zaten en çok bu durum için boşver üzme kendini. Benimde b,r ara kızarmıştı kızım çok haşin emiyordu ben biraz lansinoh sürdüm geçiyor ya sonra merak etme üzme kendini delirmede oğlunun sana ihtiyacı var hadi bakalımbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…