canım elbet yiyecek çok düşme üstüne acıkınca mecbur kalır yerr
arkadaşlar bana bişe söleyin
7+5 günlük oldum bugün göğüslerim gözle görünür şekilde büyüdü herkes memelerin büyümüş diyo beden aynı memeler kocaman 1kilo aldım hepsi memeden sanki sabahları okadar şiddetli geriliyo ve acıyoki bebeyağı sürüyorum biraz hafifletiyo gerilmeyi ama genede uçları resmen ince ince sızlıyo
büyüme ne zamana kadar devam edecek ilk ayda bukadar büyürmü nerdeyse 1 beden büyüdü napıyım acıyı geçse bari ağlıyorum artık sinirden
bişey söleyin lütfen :sinifsinif::sinifsinif:
selam kızlar
canım çok sıkkın bi paylaşımda bile bulunamıyorum oğlum fena zaten bana hiçbir şey yaptırmıyor saolsun şimdi uyuyorlarda girebildim( kızım ek gıda olayında beni çok üzüyor anne sütü almaya devam ediyor ama ben yetmediğine eminim ama kızım çok inat çıktı ne versem kızıyor bana bi düzene sokmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum milupanın kahvaltısını yiyordu bugün onuda yemedi bide kızması yokmu beni emdi meyve suyu sıkıyorum yada kavanoz meyve veriyorum oda yarısını zor bela yediriyorum sebze yemediğinden akşam sütlü pirinçli muhallebi yapıyorum oda ölçüsünün yarısını ancak yiyor off ne yapmam gerek zorlamada yapmıyorum ama bu kız nasıl yiyecek anlamadım off offf (
Bugün doktorumda sabiha paksüt vardı ek gıda için arkadaşlar bebeğe önce tadı kötü olan şeyleri vermek gerekiyormuş yani muhallebiden vs önce sebze püresine alışması gerekiyormuş hatta meyve sularında bile içerisine 1-2 damla limon sıkmak gerekiyormuş. Önce kötü tadları öğrenecek yani kötü ve pürtüklü mamalar yiyecekler. Yoksa siz ek gıdaya direk muhallebi ile başlarsınız daha sonra sebze vermekte zorlanabilirmişsiniz mantıklı geldi bana
Yaa bendeki kitapta önce şekersiz tadlara alışsın diyo ama dr. önce meyve suları dedi. İyisimi elma suyuna limon karıştırayım. o da asitli gaz falan yapmaz inşallah
deliricem..berrama bişiyler oldu..tamam hep kusuyodu ama artık ememiyoda..enazından acıkınca güzel emerdi..sürekli ağlıyo bütün gün..hemde etinden et koparır gibi..emerkende kıwranıyo ağlıyo ememiyo.kaldırıyorum gazını çıkarıyorum yine memeye atlıyo yine ememiyo..ağlıya ağlıya geçiyo böyle..tabi her gazla kusmukta geliyo..bazen gazsız..abartmıyorum 10-15 dkda bi kusuyo.bazen bi yrm saat filan kusmayınca şok oluyorum..heh yine ağlıyo..aç,,uykususz..rahatsız.kıyamıyorum deliricem..yrn bi doktora gitces başka bi doktora..bide sizin kuzularda çıldırırcasına çığlık atıyomu boğazı yırtılcak gibi..ağlarken diil ama..
cnm doktora git idrar yolu enfeksiyonu fala nolmasın zeynebin bitti sayılır kusmaları idrar yoluna baglı oluyodu geçmiş olsun çok zor kusan bebekle ugraşmak hem midesi yoruluyo hemde annesini yoruyo kıyamam ikinizede sabır cnm doktor bize bi ilaç verdi gaviscon mamasına katıyoduk ogeçiriyo biraz kusmaını engelliyo agız dolusu püskürterek kusuyosa acil götür minigini umarım bişiyi yokturbenneyaptımki
deliricem..berrama bişiyler oldu..tamam hep kusuyodu ama artık ememiyoda..enazından acıkınca güzel emerdi..sürekli ağlıyo bütün gün..hemde etinden et koparır gibi..emerkende kıwranıyo ağlıyo ememiyo.kaldırıyorum gazını çıkarıyorum yine memeye atlıyo yine ememiyo..ağlıya ağlıya geçiyo böyle..tabi her gazla kusmukta geliyo..bazen gazsız..abartmıyorum 10-15 dkda bi kusuyo.bazen bi yrm saat filan kusmayınca şok oluyorum..heh yine ağlıyo..aç,,uykususz..rahatsız.kıyamıyorum deliricem..yrn bi doktora gitces başka bi doktora..bide sizin kuzularda çıldırırcasına çığlık atıyomu boğazı yırtılcak gibi..ağlarken diil ama..
canımm saoll..benimde aklıma geldi..hatta geçen ay kontrole gittiğimizde kilo alımıda az dedi dr.ama niye test yapmadı ona kafam takıldı..fışkırmıyo ama baya fazla çıkıyo ağız dolusu kesik sütmüdür nedir ondan..
ay doraya dr hiç tattır falan demedi çocumaa şaka gibi yaaa ek gıdada zorlancaz galiba ...
anılcım bizdede war doğdu doğalı..allah başka dert wermesin ama gına geldi artık..ilgilenen herkese teşekkürler alıntıynan uğraştırmayın şimcik beni:)) dişmidir ki..elimi değdirdim ama bi sertlik filan gelmedi..yada ben anlamadım..ama gazdan sanırsam ya ayaklarını çekiyo içine çünkü emerken ağladığında..babamın bi çocuk doktoru arkadaşı wardı onu aradım..yrn gel dedi..mide bağırsak doktoruna göstercek kuzumu..bakar artık nesi war nesi yok sanırsam..bide kilosunu boyunu hani az bulmuştuya gittiğmiz doktor..söledim telde demin bu doktora..daha ne istiyomuş gayet ii dedi..sanırsam akaydaki dryi değiştirme zamanı geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?