cnm bnmkide 3gndür hasta ve agızdan şurup alıyo die kaşıga agız açmaz oldu tek anne sütünü sabaha kadar emiyo ama tek gögsüm biliyon süt lan digerini hiç emmedi tek gögsümdede süt azx yetmiyoki ama aç duruyo mama yemez oldu ilaç yüzünden hastalıgı yüzünden bende aynıo dertteyim
gecmis olsun canim.ama bizimkinin sukur bi rahatsizligi yok ki.agzini kilitlemeyi bugun ogrendi.tum gun ne versem kilitledi acmadi.zaten memeyi de az emio :sinifsinif: Allah bize sabir versin valla zor ismis anne olmak
o zaman soyle yapalim kimler istiyorsa kac kisiyse bana liste ona gore talep cok olursa havale olur ama 10 tane icin ben para falan istemem canim bunu okuyanlar ben de isterim deyip bana bildirsin 10 kisiden fazla olursa herkes sana havale yapsin kargo parasi da benden olsun.
BeyaAZz'cım yaaa aman boşverrr nasılsa gidicek temelli yanndada olabilirdi düşünsene aman aman. Sabret canım yaaa sabır diyorum sadece alttan al büyüklük sende kalsın. Sütünün azalmasıda senin bu kayınvalidenden dolayı streslenmenle alakalı olabilir zaten en çok bu durum için boşver üzme kendini. Benimde b,r ara kızarmıştı kızım çok haşin emiyordu ben biraz lansinoh sürdüm geçiyor ya sonra merak etme üzme kendini delirmede oğlunun sana ihtiyacı var hadi bakalımbayanssulusmile
arkadaşlar bana bişe söleyin
7+5 günlük oldum bugün göğüslerim gözle görünür şekilde büyüdü herkes memelerin büyümüş diyo beden aynı memeler kocaman 1kilo aldım hepsi memeden sanki sabahları okadar şiddetli geriliyo ve acıyoki bebeyağı sürüyorum biraz hafifletiyo gerilmeyi ama genede uçları resmen ince ince sızlıyo
büyüme ne zamana kadar devam edecek ilk ayda bukadar büyürmü nerdeyse 1 beden büyüdü napıyım acıyı geçse bari ağlıyorum artık sinirden
bişey söleyin lütfen :sinifsinif::sinifsinif:
Günaydın Ekim anneleriiii...
Oğlum dün çekyattan düştü mafoldumben Neyseki çok ağlamadı kucağıma alınca gülmeye başladı... Onu içeri girince yatakta değilde yerde görünce mahfoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?