2009 Ekim Anneleri

ya cildiricam artik.adam gibi emmiyodu.simdi de mama verince agzini kilitliyo mumkun deil acmio :sinifsinif: karni tok deil saatlerdir ac ama yemiyo.normalde az da olsa yerdi yani tadini sevmeme gibi bi durum yok.napacam ben bu kizla yaa :gitme:

cnm bnmkide 3gndür hasta ve agızdan şurup alıyo die kaşıga agız açmaz oldu tek anne sütünü sabaha kadar emiyo ama tek gögsüm biliyon süt lan digerini hiç emmedi tek gögsümdede süt azx yetmiyoki ama aç duruyo mama yemez oldu ilaç yüzünden hastalıgı yüzünden bende aynıo dertteyim

gecmis olsun canim.ama bizimkinin sukur bi rahatsizligi yok ki.agzini kilitlemeyi bugun ogrendi.tum gun ne versem kilitledi acmadi.zaten memeyi de az emio :sinifsinif: Allah bize sabir versin valla zor ismis anne olmak

musyas geçmiş olsun canım ya neden bu kadar sık hastalanıyo bebişin yazık daha kaç aylık dünyanın ilacını içti ya

gecmis olsun canim.ama bizimkinin sukur bi rahatsizligi yok ki.agzini kilitlemeyi bugun ogrendi.tum gun ne versem kilitledi acmadi.zaten memeyi de az emio :sinifsinif: Allah bize sabir versin valla zor ismis anne olmak

Benimki de çok az emiyo artık dr. doyuyodur demişti ama yarın bi daha götürücem zayıfladı gibi geliyo. Biz mama ya da ek bişiy de vermiyoruz. Belki artık daha az emecekler ya da yiyeceklerdir bilemiyorum ki. Benimde canım sıkılıyo bu işe...

ben sana özel den adresimi yolladım.Şimdiden teşşekürler...............

MUSYAS geçmiş olsun .Hep aynı doktoramı götürüyorsun?Farklı bir doktora da göster istersen.Ayrıca kendini suçlama hiç bir anne evladının kötülüğünü istermi ?bozma moralini
böyle böyle büyüyecekler.....................

Saol canım yaa,bende sürüyorum lansinoh ara sıra,ama bakalım..
Kaynana konusunda haklısın ama işde,insanın tahammül sınırları zorlanıyo..
Sabır çekiyorum bol bol..:hulya:

Günaydın Ekim anneleriiii...
Oğlum dün çekyattan düştü mafoldumben Neyseki çok ağlamadı kucağıma alınca gülmeye başladı... Onu içeri girince yatakta değilde yerde görünce mahfoldum

arkadaşlar bana bişe söleyin
7+5 günlük oldum bugün göğüslerim gözle görünür şekilde büyüdü herkes memelerin büyümüş diyo beden aynı memeler kocaman 1kilo aldım hepsi memeden sanki sabahları okadar şiddetli geriliyo ve acıyoki bebeyağı sürüyorum biraz hafifletiyo gerilmeyi ama genede uçları resmen ince ince sızlıyo
büyüme ne zamana kadar devam edecek ilk ayda bukadar büyürmü nerdeyse 1 beden büyüdü napıyım acıyı geçse bari ağlıyorum artık sinirden
bişey söleyin lütfen :sinifsinif::sinifsinif:

canım inanamayacaksın ama kocaman oluyorlar :)) benimde bu zamanlarda başlamıştı... 2. trimester da biraz geçer gibi oluyor ama doğuma doğru hassasiyet tekrar başlıyor. bebe yağını hiç ihmal etme ben karnıma sabah akşam sürüyordum hiç çatlak olmadı orada... ama bacaklarımın üst kısımlarını unutmuşum oralarda ufak çatlaklar oldu.... tavsiyem her yere sür... göğüsler için pek yapabileceğin bir şey yok bebişine hazırlık yapıyorlar...

geçmiş olsun canım,hafta sonu bizde de aynı şey oldu... koltuktan yuvarlandı çok korkttu ama hemen sakinleşti. artık yere battaniye seriyorum üzerine oyun halısını koyuyorum yuvarlanıp duruyor kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
canım çok sıkkın bi paylaşımda bile bulunamıyorum oğlum fena zaten bana hiçbir şey yaptırmıyor saolsun şimdi uyuyorlarda girebildim ( kızım ek gıda olayında beni çok üzüyor anne sütü almaya devam ediyor ama ben yetmediğine eminim ama kızım çok inat çıktı ne versem kızıyor bana bi düzene sokmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum milupanın kahvaltısını yiyordu bugün onuda yemedi bide kızması yokmu beni emdi meyve suyu sıkıyorum yada kavanoz meyve veriyorum oda yarısını zor bela yediriyorum sebze yemediğinden akşam sütlü pirinçli muhallebi yapıyorum oda ölçüsünün yarısını ancak yiyor off ne yapmam gerek zorlamada yapmıyorum ama bu kız nasıl yiyecek anlamadım off offf (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…