amazon sen hala koltukta göğsündemi uyutuyosun.. bizde bi ara öyleydik. arada yine oluyo ama allahtan çok değil. bişey önermek istiyorum. ben elektrik süpürgesiyle uyutuyorum. komik gelebelir ama yaramaz olduğu zamanlarda işe yarıyo. o sesle uyuyor. hatta mutfakta yemek yerkende davlumbaz ı açıyorum onun sesine de mayışıyo hatta bazen de uyuyor..
esma istin neresindensin kuşum
seninki iyimis canim benimki saat 8 de kalkdi ve simdi daha yeni uyukluyor delikafadulden
uyuyor demedim dikkatini cekerim. yavas yavas olur insallah.
kızlar neden kendinizi bu kadar eve hapsediyorsunuz..ben 20 günlük olduğundan beri nerdeyse hergün dışardayım..yani arkadaşlarıma ve alışveriş merkezlerine gidiyorum...hergün evde otursam kafayı yerim...
ben dışarı çok çıkaramıyorum gittiğim yerlerde yine ev ortamları hemen üşütüyo. dün banyo yaptırdım evde olmasına rağmen kusmaya başladı. üşüttü sanırım korkumdan bende çıkmıyorum.
kızlarr saygın tam erkek olduu bugun sunnet olduk inş. kolayca atlatırız:Saruboceq:
hayatım güzel giydirirsen üşümezki hem dışarıyada alışmaları lazım..ben banyodan çıkınca olduğu odada mutlaka elektirik sobası oluyo onun önünde giydiriyorum...
ben büyük kızımı hergün giydirip parka cikartirdim, havva alip dolasip gelirdik ama alisveris merkezlerine gitmezdim. Simdi dısarıda cıkamıyorum oturdugum yerde cok rüzgar oluyor. Benim bile kulaklarima agri giriyor hemen. Alisveris yerlerine hastalik kapmasin diye götürmiyorum. Allah korusun bir hastalik kaparsa kendime cok kızarım sonradan ondan riske atmıyorum. Biraz toparlansin ögle gezeriz. Bende arada bunalıyorum o zaman aksamlari esim bakiyor ben bir kac saat dolasmaya cıkıyorum, o yetiyor bana.
biz kızımı hafta sonları açık havaya çıkarıyoruz sarıp sarmalayıp... alışveriş merkezlerinden ve kalabalık misafir topluluğunun olduğu evlerden kaçınıyorum.. bugün gitmedim örneğin benzer bir yere davetli olmama rağmen.. sıkılıyorum ama, bahara ne kaldı şurada?
ne güzel izmir ılımandır şimdi. Ankaranın kuru soğuğu yaza kadar ancak biter :gitme: yavrular için evde oturcaz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?