2009 Ekim Anneleri

öyle uyuyor valla engidicim ne yapayım. elektrik süpürgesinin sesini duyunca benimki de sakinleşiyor haklısın ama geceyarısı da çalıştıramamki.gündüz olsa neyse de . ama dediğin doğru işe yarıyor yani.

arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz. Lilipie de ticker olusturuyorum, ama hangi linki ekicegimi anlayamadim ve profilime ticker ekleyemedim

herkeze merhaba nasılsınız kızlar. ben çok yorgunum kızım öğlen 12 kalktı şimdi yattı. sürekli kucağımda dolaştırıyorum oturunca bile ağlıyo. uykuları ne zaman düzene giricek ya. havalarda soğuk bi yere çıkamıyoruz. canım çok sıkılıyor evde.
nalancım hayırlı olsun oğluşunun sünneti. damatlığınıda görürsün inş..

seninki iyimis canim benimki saat 8 de kalkdi ve simdi daha yeni uyukluyor delikafadulden
uyuyor demedim dikkatini cekerim. yavas yavas olur insallah.

kızlar neden kendinizi bu kadar eve hapsediyorsunuz..ben 20 günlük olduğundan beri nerdeyse hergün dışardayım..yani arkadaşlarıma ve alışveriş merkezlerine gidiyorum...hergün evde otursam kafayı yerim...

esma istin neresindensin kuşum

çamlıca cnm.

seninki iyimis canim benimki saat 8 de kalkdi ve simdi daha yeni uyukluyor delikafadulden
uyuyor demedim dikkatini cekerim. yavas yavas olur insallah.

4 aydan sonra düzene girer diyolar ama hiç sanmıyorum kucağa çok alıştı tam yatırıyorum kucağımda uyuyo bebişine koyunca fal taşı gibi açıyo gözlerini. Allah yardımcımız olsun. gerçekden çocuk bakmak çok zormuş

kızlar neden kendinizi bu kadar eve hapsediyorsunuz..ben 20 günlük olduğundan beri nerdeyse hergün dışardayım..yani arkadaşlarıma ve alışveriş merkezlerine gidiyorum...hergün evde otursam kafayı yerim...

ben dışarı çok çıkaramıyorum gittiğim yerlerde yine ev ortamları hemen üşütüyo. dün banyo yaptırdım evde olmasına rağmen kusmaya başladı. üşüttü sanırım korkumdan bende çıkmıyorum.

hayatım güzel giydirirsen üşümezki hem dışarıyada alışmaları lazım..ben banyodan çıkınca olduğu odada mutlaka elektirik sobası oluyo onun önünde giydiriyorum...

ben büyük kızımı hergün giydirip parka cikartirdim, havva alip dolasip gelirdik ama alisveris merkezlerine gitmezdim. Simdi dısarıda cıkamıyorum oturdugum yerde cok rüzgar oluyor. Benim bile kulaklarima agri giriyor hemen. Alisveris yerlerine hastalik kapmasin diye götürmiyorum. Allah korusun bir hastalik kaparsa kendime cok kızarım sonradan ondan riske atmıyorum. Biraz toparlansin ögle gezeriz. Bende arada bunalıyorum o zaman aksamlari esim bakiyor ben bir kac saat dolasmaya cıkıyorum, o yetiyor bana.

biz kızımı hafta sonları açık havaya çıkarıyoruz sarıp sarmalayıp... alışveriş merkezlerinden ve kalabalık misafir topluluğunun olduğu evlerden kaçınıyorum.. bugün gitmedim örneğin benzer bir yere davetli olmama rağmen.. sıkılıyorum ama, bahara ne kaldı şurada?

hayatım güzel giydirirsen üşümezki hem dışarıyada alışmaları lazım..ben banyodan çıkınca olduğu odada mutlaka elektirik sobası oluyo onun önünde giydiriyorum...

bende ancak eşim olduğu zaman gidiyorum arabayla bırakıyo gidiceğim yere. yada taksyle gidiyorum. hemen üşütüyo yoksa kusuyo.

ne güzel izmir ılımandır şimdi. Ankaranın kuru soğuğu yaza kadar ancak biter :gitme: yavrular için evde oturcaz mecbur

ne güzel izmir ılımandır şimdi. Ankaranın kuru soğuğu yaza kadar ancak biter :gitme: yavrular için evde oturcaz mecbur

yaaa hiç çıkmıyomusunuz.bende patlıcam artık üşütür korkusundan.evdeyiz kımsemde yok burda beklıyoruz bakalım yazı:sinifsinif:

günaydınn güzeller güzeli eskimiş ekim annişleri (2010 ekim anneleri topiği açılınca eskidik biz:)ahh bu soğuklar ahhh yaza rahat etcez ama daha baharada çok var belki su gibi akar geçer zaman ....

merhaba; Ben yeni üye oldum arkadaşlar söyle bi göz gezdirdim , 15.12.09 dan sonra kimse bir şey paylaşmamışmı?P ben mi yanlış bakıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim umarım güzel arkadaşlıklar kurarız. kolay gelsin

tekrar merhaba hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben ilk kez anne oldum cok ama çok acemilik çekiyorum ama annelik cok güzel bir duyguymuş tarifi olmayan muhteşem bir şey:) umarım beni aranızda görmekten mutlu olursunuz..
kolay gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…