ay saygınım erkek olmuş maşallah paşalara prenseslere evet kıslar çok zor bisürece girdik erkenden dişimiz çıkıyo bakalım hayırlısı hakkımızdaopuyorumnanaktan
canım gerçekten erken ama inşallah sorunsuz bi şekilde kolayca çıkar bıdığın dişleriiiii:Saruboceq:
canım hayırlı olsunnnnopuyorumnanaktandarısı bizeee:Saruboceq:
musyascımmmmopuyorumnanaktan
tşk ederizzz teyzoşlarıı a.s.ay saygınım erkek olmuş maşallah paşalara prenseslere evet kıslar çok zor bisürece girdik erkenden dişimiz çıkıyo bakalım hayırlısı hakkımızdaopuyorumnanaktan
inşallah cnm benim jel aldım eczaneden 1saat önce iyi geldi çok sakinleşti uyudu şükür 4gündür uykusuz yavrum hep kucagımda çıngırakları bile tutarken yiyo resmen kaşınmaktan jeli sürdüm ohhh çektim bendekaydirigubbakcemile3
kalemiti hayırlı olsun kuzunun sünneti, maaşallah ona. damatlığını da görmeyi nasip etsin allah..
merhabalar en de ekim annesiyim. uzun süredir sizi takip ediyorum. benide aranıza alır mısınız:kedi:
inşallah cnm benim jel aldım eczaneden 1saat önce iyi geldi çok sakinleşti uyudu şükür 4gündür uykusuz yavrum hep kucagımda çıngırakları bile tutarken yiyo resmen kaşınmaktan jeli sürdüm ohhh çektim bendekaydirigubbakcemile3
merhabalar en de ekim annesiyim. uzun süredir sizi takip ediyorum. benide aranıza alır mısınız:kedi:
bende sendenim yazmak yerine takipçisiyim neler olmus neler bitmiş:)
çok rahatlatıyo bu siteye girmek.yanlız ve yeni anne olunca insan arıyo kendi gibi birilerini.kaydirigubbakcemile2
nalancım geçmiş olsuncanım maşallah saygınımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?