2009 Ekim Anneleri

gizem bu kiraz uclulardan ben kipada gördüm o tarz seviyorsa. ayni marka degil delphin mi ne yaziyordu galiba ama sekli aynidi.

kızlar saat sabah 3'den beri ayaktayım cok yoruldum anca uyudu mucizem bende azcık uyim gelirim birazdan sizden öğreneceğim cok şey var tam olarak okuyamadım ama sünnet hayırlı olsun cnm / 1-2 ay sonra bizde yaptıracağız birazcık zorunlu bi sünnet olucak benim mucizemde dr.lar darlık var sünnet olursa rahatlar dediler.

bukett, gizem1986, jade_06, selina79 kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl.

canım bakayımm bunlar çabuk eskiyorr çünkü sağols sölediğin için senin ki tuttu mu ...

sibelcim naber tatlım...

Son düzenleme:
selam fıstıklar hepinize tünaydın...
bizde dün aşımızı olduk kızımın gecesi iyi geçti çok uyudu dolayısıylada başında bekledim o yüzden başım çok ağrıyor

elifciğime çok gelmiş geçmiş olsun canım o uyurken sende uyusaydın keşke ...

selina sevindim emzik beğendiğine benim en büyük kurtarıcım emzik...

anamm epeydir hiç bukadar kalabalık olmamıştık:)) berranın da diş gibi bişiyi war damağında doğuştan..sormyı unuttum drye..diş ucu gibi ama

gizemcim korkuyorum canım yaa..
ben uyurken ateşi çıkar birden kuzuma birşey olur allah korusun yaa..
kızım uyuyor ben nöbetteyim..

aaaa canımcım dora memeyle bberaber elini emiyoo çektimmi elini kızıyo kaydirigubbakcemile3...

elifcim uyurken tetikte uyu tatlım her saat bası klk bakk zaten allah korusun öle bişi olsa hissedersinn rabbim öle bi iç güdü veriyo duygusal bi bağ yani ...

ben de kuzumu yıkadım misler gibi oldu..uyuyo kucaamda..kolum koptu:)))

ohh kokla benim için minik kelebğini zuzummm bıraktınmı uyanıyomu tatlım...

ohh kokla benim için minik kelebğini zuzummm bıraktınmı uyanıyomu tatlım...

koklarım teyzesiopuyorumnanaktan ewet cnm uyanıyo malesef ama koymak zorundayım şimdi..kolum uyuştu kramp gircek..şansa artık:)

alışmasın zuzum koy uyusunn yerinde mi artık ana kucağındamı hangisindeyse işte ...

slm arkadaşlar bebişleriniz nasıl ben yeni geldim acemiyim azcık , umarım benide aranızda görmekten mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…