Canım bende aynı kitabı okudum. Dediği şeyleri biras uygulamaya çalıştım. Eskiden 12-1 den önce yatmayan çocuk şimdi 8-9 arası uyuyo sabah 7-8 arası uyanıyo :lepi:
Ama gündüz uykularını bi türlü uzatamadım. 40 dk. sonra uyanıyo üstelik uyandığında hala yorgun ve mızmız. Kendi kendine de uyuyamıyo, 4 saatte bir emziriyorum herşey süper ama gündüz uykusu yok -tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün kızımda dzen kuraya karar verdim ve uyurken mama vermedim aç bıraktım mecbur uyanık yedi ve 2 saat arayla verdim oyaladım ayağımdada sallamadım bütün gün ayakta olan çocuk ağlaya ağlaya uyudu kaldı mecbur kalınca 1haftaya alışır inş en sonunda dayanamadı mamasını yedi sızdı 125 cc lik mamayı uykuda 1 saatte bitiriyodu uyank 15dk içti ve sızdı 2 3 ekadar oturuyoduk normalde bakalım böle devam edebilcezmi bide gazımız geçse tam olucak...
uyurken vermedim derken gece mi vermediniz
vereliniortakalkisalkisalkis tebrik ediyorum seni. bir haftayı bulmayacaktır 3. gün rahatlarsın. kitapta yazan en önemli cümle bence ÇOCUKLAR SEVGİ KADAR DİSİPLİN VE DÜZENE DE İHTİYAÇ DUYAR. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Canım bende aynı kitabı okudum. Dediği şeyleri biras uygulamaya çalıştım. Eskiden 12-1 den önce yatmayan çocuk şimdi 8-9 arası uyuyo sabah 7-8 arası uyanıyo :lepi:
Ama gündüz uykularını bi türlü uzatamadım. 40 dk. sonra uyanıyo üstelik uyandığında hala yorgun ve mızmız. Kendi kendine de uyuyamıyo, 4 saatte bir emziriyorum herşey süper ama gündüz uykusu yok -tatlicadiarzu-
ya aynı dertten muzdarip durumdayım ama gece uyusun yetere diyorum. bir de şöyle bir durum var aslında bu çocuklar karpuz değil sürekli yatarak büyüsün sempatiksalakcinni bakacak, koklayacak, dokunacak, ağzına sokacak (bu çok mühim bir eylem son dönemde:)) e bunun içinde uyanık olacak... benim kızım 24 saatte toplam 14 saat uyuyor. totale bakınca yeter diyorum.
benim kızda yalnız uyuyamıyor. uyku gelince bir meee meee ağlaması tutuyor hanımefendiyi illa emecek. gerçi bazen emzikte işe yarıyorgündüzleri aynen 45 dakikadan fazla uyumuyor :ecrin_bebek:
masallah zeynep ada ya
gulican sen kac kg sin?:jeyyar:
Maşallahhhh Zeynoma benimmm.....
Hadi bakalım 1 yaşa kadar aşıya paydosss darısı bizim kuzulara sağlıkla inşalllahhhh :teytey:
masallah zeynep ada ya
gulican sen kac kg sin?:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?