2009 Ekim Anneleri

kızlar musyas bır tarıf konusu acmıstı ben gece onu verıyorum elma kara uzum kurusu pırıncten muahllabı yapıyorum arada benımkı cok beyenıyor ve bıldıgın meyvelı muallebı oluyor dısardan almak ıstemıyorum benımkı bebelac yemıyor ılla aptamıl olucak ee oda pahalı yanı bosuna verıyormusuz gıbı gelıyo hemde evde muhallebı yapsam kabız oluyorlarmıs dıye duymustum bu cok ıyı oldu deneyın ıstersenız

evet bable hep yapıcam bunu unutuyorum, kara üzüm almayı da unutuyorumm kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün kızımda dzen kuraya karar verdim ve uyurken mama vermedim aç bıraktım mecbur uyanık yedi ve 2 saat arayla verdim oyaladım ayağımdada sallamadım bütün gün ayakta olan çocuk ağlaya ağlaya uyudu kaldı mecbur kalınca 1haftaya alışır inş en sonunda dayanamadı mamasını yedi sızdı 125 cc lik mamayı uykuda 1 saatte bitiriyodu uyank 15dk içti ve sızdı 2 3 ekadar oturuyoduk normalde bakalım böle devam edebilcezmi bide gazımız geçse tam olucak...

günaydın kızlarrr.....
Bende dün oğluma brokoli ve pırasa aldım bugün patates brokoli havuç l yapıcam çorbasını bakalım yiyecekmi milupanın patate brokolisinden tiksinmiş bakalım yiyecekmi bunu ohaoldumsmile ama milup brokoli gerçekten iğrençti tadın bakmıştım :umursamaz:
hmm birde ıspanak aldım denicem karıştırım mı versem hepsini sempatiksalakcinni

Bu arada elalı benimkide hiç sevmmişti ilk yaptığım patates havuç pirinç püresini şimdi yiyiyor açken ver çok az olsun aklinialirimsmile ilk ağzına aldığında suratını ekşitiyo sonra yemeye devam ediyor laelaelaelaelae

Bu arda dün son kez deneyim dedim devam mamasıyla yoğurt yapmayı evt tuttu çok koyu kıvmlı değil ama oldu yiyeceği şekilde ama ben yedirene kadar yani olana kadr çocuk uyudu gece büyük ğızlı biberonla veriyim dedim almadı açda değildi zaten sonrası sabah çöpe gitti 40 yılda bir tutturdum o da çöpe gittiiii..................

ısteyenlere tarifi yazıyorum 90 cc mama yapıyorsun yani 3 ölçekli sonra bunu nerde yapacaksınız ona boşaltın çok ılık olmayack serçe parmağını koyun içine 3 e kadar sayın üçte yanması lazım parmağın ... sonra mamasından 1 tatlı kaşığı alıp başka bir çaybardağında 1.5 çay kaşığı yoğurt ile yavaş yavaş karıştırın .... sonra karıştırdığınız karışımııı devam mamasının üzerine yavaş yavaş karıştırarak ekleyin.. sonra peteğin üstüne veya sobanın yanına 4 saat bekletinn he bu arada üzerine streç sarınnn

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR SABAH DOKTOR KON TROLÜMÜZ VARDI OĞLUM 8700 OLMUŞ BOYUDA 67 CM MAŞAALAH DEYıN HEEEE sositososito

maşallah yasemincim

bakalım bu ay pürelere başlıycaz dr bize de yoğurt verecek mi CADIARZU

ya aynı dertten muzdarip durumdayım ama gece uyusun yetere diyorum. bir de şöyle bir durum var aslında bu çocuklar karpuz değil sürekli yatarak büyüsün sempatiksalakcinni bakacak, koklayacak, dokunacak, ağzına sokacak (bu çok mühim bir eylem son dönemde:)) e bunun içinde uyanık olacak... benim kızım 24 saatte toplam 14 saat uyuyor. totale bakınca yeter diyorum.

benim kızda yalnız uyuyamıyor. uyku gelince bir meee meee ağlaması tutuyor hanımefendiyi illa emecek. gerçi bazen emzikte işe yarıyor gündüzleri aynen 45 dakikadan fazla uyumuyor:ecrin_bebek:

vereliniortakalkisalkisalkis tebrik ediyorum seni. bir haftayı bulmayacaktır 3. gün rahatlarsın. kitapta yazan en önemli cümle bence ÇOCUKLAR SEVGİ KADAR DİSİPLİN VE DÜZENE DE İHTİYAÇ DUYAR. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çok sao larkadaşımmm...

Ben sözümü geri aldım, 1 aydır geceleri uyuyodu sıpa dün gece 7 defa kalktı, ne sıkıntısı var anlamadım. 1 keresinde emdi uyudu, diğerlerinde sallayarak uyuttum dün ilk defa yoğurt tatmıştı iki kaşık, gaz mı yaptı acaba. Taa sabah vermiştim ama....

Benimki de 12-14 saat arası uyuyo günlük. Yalnız benimki de uykusu gelince meeeliyo. Hepsi aynı mı ki kaydirigubbakcemile3

Bi de biz dün gece çingene salıncağı kurduk artık dayanamayıp. Bu sabah onda uyudu bakalım biras sonra yine onda mı uyucak boshayallersmile

son aşımız 5li karmayı olduk bugün neşemiz çokkkkkkkk yerinde sanki bana yaptılar okadar aşıyı hehe 1yaşa kadar aşımız bitti heyoooo

Maşallahhhh Zeynoma benimmm.....
Hadi bakalım 1 yaşa kadar aşıya paydosss darısı bizim kuzulara sağlıkla inşalllahhhh :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…