bide elma püresine bebe büskivisi ilave ettim verdim 1 kaşık geri çıkardı sonra kitledi ağzını yememde yemem yaptı yine zilli kızım off offf
musyasçım sabah kahvaltısı olarak verdiğin yumurta sarısı, tereyağı , bisküvi, pekmez falan hergün hergün ağır gelmez mi meleğine canım? Dr bana yumurta sarısını bir gün verirsen ertesi gün vermiceksin dedi. Ne bileyim bana ağır gibi geldi verdiklerin..
wroseum o ağız kilitleme durumu bütün bebeklerimizde var malesef, aldatıp vermekten başka çaremiz yok.inanır mısın 1 kase mama vermek için karşısında yapmadığım maymunluk kalmıyor, ter çıkıyor sırtımdan. Ağzını açtırıp veriyorum zaten, yoksa kendi kendine asla açmaz.
benim kuzular da hasta, herşey üstüste geldi bu ara, canım çok sıkkın.
benim kuzular da hasta, herşey üstüste geldi bu ara, canım çok sıkkın.
selam kizlar, cok karisigim nasil anlatilirki yazilarla bu durum belki yeri degil ama sizlerle paylasmak istedimki hayirli dualarinizi alalim ANNEM icincumartesi aksam annem buyuk bir bas agrisi yuzunden ambulansla hastaneye kaldirildi migren denildi taki beyin filmi cekilene kadar ve beynin alt kisminda boynun arkasindaki bir damar patlamis yani beyin kanamasi gecirmisti annem o agri geldiginde ve baska bir hasteney sevk edildi derken pazar aksami damar yolu ile ameliyata alindi ALLAHa bin sukurler olsunki annem simdi iyi hastanede yatiyor suuruda hic gitmemisti zaten ve halada yerinde masallah bu 3 gundur ne yasadigimizi bir Allah birde biz biliriz ALlahim kimseye yasatmasin bu aciyi heleki soz konusu ANNE olunca (( kelimeler yetmiyor bunu anlatmaya yegenlerim kendilerini parçaladilar anneaneleri icin hele 5 yasindaki erkek yegenim bir agliyordu ona baktikca biz bin kat daha maf oluyorduk ameliyat 2 saat surdu ama bize 2 yil gibi geldi Lutfen Annelerimizin degerini bilelim onlari uzmeyelim hastane sedyesinde gorunce annemi zaten maf oldum ben dayanamam onsuzluga o benim herseyim ( su an agliyorum yazarken ama biliyorum annem iyi dua ediyorum durumu degismesin hergun duzelsin diye doktorlar cok sansli bir anneniz var hem kanamasi kotu bir yerde olmamis fonksiyonlarini etkilememis hemde zamaninda gelmis dediler...ben buna sans demiyorum annemin cok inancli iman dolu bir kadin olduguna bagliyorum ameliyathanenin onunde bize yalvariyordu ne olur beni eve goturun uyutmasinlar kac gundur namaz kilmiyorum abdest almiyorum napacam diye agliyordu ( oysa daha 24 saat olmamisti bile ama ona cok uzun gelmis sonra pet siseye su doldurduk ve doktorlari beklettik saskinlikla beklediler cunki onlar yabanciydilar...anneme sedye uzerinde abdest aldirdik ve 21 kisilik aile yikilarak onu doktorlarla teslim ettik annem hepimize sarilmak istiyordu doya doya optuk birbirimizi dunyanin sonu gelmis gibiydi benim icin Allahim dermansiz dert vermesin kimseye tam 2 saat sonra ameliyathanenin isiklari yandi kapi onunde beklestik bir tane hemsire cikti kapidan gulumsuyordu ama yanimiza gelmedi ardindan bayan doktor geldi cok mutlu bir sekilde ameliyat basarili gecti komplikasyon olmadi dedi o an mutluluktan agladik gelen giden sasiriyordu kalabaliga bu diyarlarda anne babanin degeri yok hastalar cogu yasli hep yapayalniz duruyorlar hastanelerde ameliyata bile yalniz girip cikiyorlar icler acisi bir durum butun hastane bizi konusmus cok sasirmislar bizim bagimliligimiza.Neyse 2 saat sonra uyanacak dediler annem icin ama masallah 1 bucuk saat bile surmedi kendine gelmis cok ilginc bir durumla karsilastik doktolar annemin basortusunu guzelce ortmusler kafasina oyle koymuslar odasina cok sasirdik.Annemi gormek icin ikiser ikiser gittik yanina maslalah gayet iyiydi konusuyordu Allahim ya anlatilamaz bir duyguydu anemi gorunce onun hala bizimle oldugunu gorunce onun golgesinin bile ne kadar onemli oldugunu anlamistim onun yaninda aglamamak icin kendimi zor tuttum o kadar cesur o kadar rahattiki annem hayran kaldik durumuna. Aslinda anlatacak cok sey var ama bu kadari bile cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim simdi annem icin sizden dualarinizi istiyorum 14 gun falan yatacak hastanede dediler kontrol altinda durmasi gerekiyor bir kac kere beyin filmi cekilecek ve insallah hic bir sorun yasanmadan cikmasini diliyoruz hastaneden Allahin izniyle.Annelerinizin kiymetini bilin onlarin haklari ödenmez boyle kotu durum yasamak gerekmiyor anlamak icin Allah yasatmasinda hic kimseye dualarinizi beklioruz.
ayy zuzum özledim geldinmi hoşgeldin kuşumopuyorumnanaktan
biz bi hız başladık emme bızdıkım yemiyo sadece tatlı tadları seviyo sebzede çok öğürüyo(
zuzum cumadan beri 4 gün olmuş 2 fitil çok bence yaa hatta fitile gerek bile yok, 1 kaşık zeytinyağı ver bi şekilde, istersen bi sebze püresi dene üstüne 1 kaşık zeytinyağ kat bizde o bile işe yaramıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?