2009 Ekim Anneleri

papatyalım çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum
ahh zümrütcüğüm ahh geçmiş olsun sanada diş ağrısıda çok kötüdür şimdi inşş geçer
bende benimkiyle uğraştım resmen ağlattı beni çok sinirli asabi benim kız moralim bozuk diye süttümde az sanırım çok kızıyor bide üstüne kızardı benim kız bir şey alerji yaptı sanırım sanki çok yiyor yaa milupanın organik patates+brokolisini vermiştim 5 minik kaşık ya bundan yada bebelacın sütlü ballı irmiklisi dokundu kızım bana dokunur verme yemem demek istiyor sanırım ben anlamıyorum

bide elma püresine bebe büskivisi ilave ettim verdim 1 kaşık geri çıkardı sonra kitledi ağzını yememde yemem yaptı yine zilli kızım off offf

musyasçım sabah kahvaltısı olarak verdiğin yumurta sarısı, tereyağı , bisküvi, pekmez falan hergün hergün ağır gelmez mi meleğine canım? Dr bana yumurta sarısını bir gün verirsen ertesi gün vermiceksin dedi. Ne bileyim bana ağır gibi geldi verdiklerin..

bide elma püresine bebe büskivisi ilave ettim verdim 1 kaşık geri çıkardı sonra kitledi ağzını yememde yemem yaptı yine zilli kızım off offf

wroseum o ağız kilitleme durumu bütün bebeklerimizde var malesef, aldatıp vermekten başka çaremiz yok.inanır mısın 1 kase mama vermek için karşısında yapmadığım maymunluk kalmıyor, ter çıkıyor sırtımdan. Ağzını açtırıp veriyorum zaten, yoksa kendi kendine asla açmaz.

yok kuşum hergün vermiyom 3günde bir bazen haftada bir oluyo hazır bebelac pekmezli peynirli kahvaltı maması veriyom genelde sabahları aglıyo yetiştiriyom hemen onu

aynen canım bide ben şaklabanlık yaparken karşısında ciddi ciddi bakması yok mu sen ne yapıyorsun anne der gibi öldürüyor resmen beni :))))

bize annelerimizin değerini tekrar hatırlattın galiba
unutmamıştık aslında ama ne bileyim silkelendim
geçmiş olsun sağlığına tez zamanda kavuşur inşallah
bizlerin yapabilceği bişey varsa hemen söyle dua zaten boynumuzun borcu..

Demek büskivili de yemedi yaramaz elmaya biraz armut yada azcık muz katıp bide öyle dene cnm..Benimki de sadece elma olunca yemioo...Sorma valla Nihan ın dediği gibi yarım kase mama yedircem die 40 takla atıyorum kafama takmadığım kalmıyo , suratımı şekilden şekile sokuyorum.kaydirigubbakcemile3.Hayır bi gün öyle bi kalcam şebek gibim...
Yaaa ben tekrar 4 ayına dönmek istiyorum ne güzel ver memeyi ne bi yer kirleniyo ne yememezlik yapıyodu...offffff offfffff kafamçokkarıştı

Oğluşumun hastalığı düzelmeyince doktor değiştirdik.Bu gittiğimiz doktor ek gıdalara başlattı ve bir kitapcık verdi.Bu hafta sadece elma suyu ile başlattı.Kontrolde nasıl devam edeceğimizi söyleyecek ...............................
Ayrıca PAPATYALİM çok geçmiş olsun .Allah tüm sevdiklerimizi korusun...................

Allah razi olsun kizlar cok saolun annemi gormeye gittim yine bu aksam cok sukur gayet iyiydi cok mutluyum sizleride opuyoruz oglumla opuyorumnanaktan

rabbim yokluğunu göstermesin acil şifalar tatlım çok geçmiş olsun ...

bende özledim kuşuummm...

yok ay yannış anlaşılma olmuş 4 günde 2 fitil diil..öncesinde 2 kez 5er gün yapmayınca wermek zorunda kaldık..şimdi yine oldu 4 gün bakalım napcak ..

bu kız doymuyo artık snaırım...gece saat başı ağlıyo..2 saatte bi emziriyorum..5 saat filan uyurdu eskiden..naapsam daha doktora gitmemize de war..6dan önce başlama demişti ama accık akşam yatarken bişiyler yedirsemmi..mesela ne..muhalllebi filanmı???

papatyalım çook geçmiş olsun..çok kötü oldum okurken..Allah sewdiklerimizi bize bağışlasın..

bebiki yemiyenb annelerrr..ayh daha başlamadık gözüm korktu walla..iişallah yemeye başlarlar o da ayrı bi dert hakkaten

bişey olmaz zuzuuu başla gece muhallebisi ver çocuk doymuyo uyanıyor tabi artık 5.5 aylık bu dr ları anlamıyorum biri farklı diyor biri farklı 6 aydan sonra daha zor oluyomuş tatlara alışmak öğün değilde tad vermeye başla bence 5 ayda başlayan bile zorlanıyo..
Biz herşeye başladık bugün kahvaltı verdim biberonda oğluma 3 bebe bisküvi 1 çay kaşığı pekmek 1 çay kaşığı labne peynir eee tatlı ya severek yedi 250 cc devam mamasını 100 cc zor içiyo artık..
Bu arada et cici bebek ekeği veren varmı aldım çorbaların içine katıcam benimki çorbaları çok sıvı sevmiyo koyu seviyo.. Ayrıca yoğurt çorbası nasıl yapılır? Başka ne çorbaları verebilirim hep aynı şeyi yemesin.. Verdiğim patates havuç brokololi ıspanak pırasa pirinç, sabah kahvaltı devam mamalı öğlende çorba öğlenden sonra meyve sonra devam maması sonra gece muhallebisi hoppp yatak sonra sabaha kadar devam maması

Son düzenleme:
dorada daha bişii yemiyo ama gece sık uyanmaya basladı gece 12 de emdimi 6 ya kadar yatardı şimdi 3 e kadar zor yatıyo 5 inde dr a gitcez ama acaba kızlar kavanoız gece tahılı alsam ağır mı gelir bana bi akıl verin yaa

Kavanoz alacağına kendin muhallebi yap ya prniç unuyla yada hazır kutuda al mesela ben bebelac gece muhallebisi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…