dr browns canım. içindeki özel aparatı sayesinde hava geçirmediği için gazı önlüyor,biberon memesi bebek çektikçe gelen şeklinde tasarlandığı için bebek memeyi bırakmıyor.
amma reklam yaptım he.
canım bebişinin doğum tarihi ne_benim ki 28 eylül...
cnm teşekkür ederim hoş bulduk - bende dr.brans diye biliyorum hatta nerde bulucağımı bilmiyorum, ama bende senin gibi iş bası yapıcam canım ama bu biberonun farklı modelleri varmış ve ucları farklıymış.:ecrin_bebek:Yok hayatım o değilmiş bende o sanmıştım, o bebeğin gazı az olsun diyeymiş :))
merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar bir sorum var bugün ilk kez sütümü cay bardagını iyice kaynatıp ıcıne sagdım ve uzerını strecledım buzdolabına koydum,sizce süt bozulurmu ve ve yarım çay bardağı cıktıtekrar üzerine sağsam bozulurmu?
kızlar saat sabah 3'den beri ayaktayım cok yoruldum anca uyudu mucizem bende azcık uyim gelirim birazdan sizden öğreneceğim cok şey var tam olarak okuyamadım ama sünnet hayırlı olsun cnm / 1-2 ay sonra bizde yaptıracağız birazcık zorunlu bi sünnet olucak benim mucizemde dr.lar darlık var sünnet olursa rahatlar dediler.
merhaba kızlar oğlum emerken çok terliyor ve uykudan uyandığında da çok terlemiş oluyo resmen ıslanıyo saçları acaba normalmi merak ettim sizin yavrularınızda da terleme oluyor mu
hamılelık testı yaptım sonuççççç tek çzigi ohhh beee...
hamılelık testı yaptım sonuççççç tek çzigi ohhh beee...
canım bebişinin doğum tarihi ne_benim ki 28 eylül...
merhabalar
dr.brans biberonu nerden aldınız ben markette bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?