2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 8 ekim doğumlu bir oğluşum var sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve aranıza katıldımmm

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza tatlımm allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlım...

merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 8 ekim doğumlu bir oğluşum var sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve aranıza katıldımmm

hg cnm benim kıslar sela mnasılsınız ben bu akşam istanbula anneme geçiyorum 1hafta orda kalcam belkim biraz di,nlenirim onlar kıza bakarken çok yorgunum buara belim iyice azdı doktorada giderim hazır gitmişkenopuyorumnanaktan

canımm sıkıca bi dinlen rahatla tatlımmm zeynebimizde anneanne ile vakit geçirsinn inşallah biraz düzelirde gelirsin tatlım bizi unutma tamam mı doramla seni öpüyoruz yasemin teyzesi...

fdneng sağol tatlımm eminim senin paşanda çok şekerdirr tekrar aramıza hoşgeldin ...

canımm sıkıca bi dinlen rahatla tatlımmm zeynebimizde anneanne ile vakit geçirsinn inşallah biraz düzelirde gelirsin tatlım bizi unutma tamam mı doramla seni öpüyoruz yasemin teyzesi...

oy kurban olayım ben o paşaya ben sizi bırakmam ordada net var girerim sık sık güzellik özlerim sizi çok yoksam dinlencem evet bitanem buna ciddi ihtiyacım var zavallı eşimde sabah diyo gitde aşkım biraz kendine gel ben 12saat çalışmaktan sana yardımcı olamıyom uyuya kalıyom oldugum yerde annemler yardım eder dio..............SİZİ ÇOK SEVİYORUM................canım bnm bütün ekim annelerini hattaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

canımmm bizde sizi seviyoruzzz özletme fazla kendini dediğin gibii gir nete arada biii bizee ceee de :)opuyorumnanaktan

miraycık bugün biraz ökürüyor teyzeleri senağlama

geçmiş olsun kuzuya:teselli:

hoşgeldin cnm aramıza...
yavrularımız aynı gün doğmuşzemuszemus

opuyorumnanaktan
geçmiş olsun musyas gacısı:teselli:

kıyammam yaaa acırmı kiii yazıkkk bişilerr sürüyonmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…