onu kolay kolay atlatamıcaz cnm 2 yasına kadar cekıcez belırlı aralıklarla helekı azı dıslerı cok agrıyomus
uf herekste bi dert
benim sorunum da ek gıda..
kabul etmiyor ağzını kitliyor cadı kız
biberon amamalrında da kusuyor naoıcam ben böyle ay sonunu bekliyorum doktora götürcem
aceba musyasın dediği gibi geç mi kaldımbilmiyorumkismile
bende özledim kuşuummm...
yok ay yannış anlaşılma olmuş 4 günde 2 fitil diil..öncesinde 2 kez 5er gün yapmayınca wermek zorunda kaldık..şimdi yine oldu 4 gün bakalım napcak ..
bu kız doymuyo artık snaırım...gece saat başı ağlıyo..2 saatte bi emziriyorum..5 saat filan uyurdu eskiden..naapsam daha doktora gitmemize de war..6dan önce başlama demişti ama accık akşam yatarken bişiyler yedirsemmi..mesela ne..muhalllebi filanmı???
papatyalım çook geçmiş olsun..çok kötü oldum okurken..Allah sewdiklerimizi bize bağışlasın..
bebiki yemiyenb annelerrr..ayh daha başlamadık gözüm korktu walla..iişallah yemeye başlarlar o da ayrı bi dert hakkaten
bişey olmaz zuzuuu başla gece muhallebisi ver çocuk doymuyo uyanıyor tabi artık 5.5 aylık bu dr ları anlamıyorum biri farklı diyor biri farklı 6 aydan sonra daha zor oluyomuş tatlara alışmak öğün değilde tad vermeye başla bence 5 ayda başlayan bile zorlanıyo..
Biz herşeye başladık bugün kahvaltı verdim biberonda oğluma 3 bebe bisküvi 1 çay kaşığı pekmek 1 çay kaşığı labne peynir eee tatlı ya severek yedi 250 cc devam mamasını 100 cc zor içiyo artık..
Bu arada et cici bebek ekeği veren varmı aldım çorbaların içine katıcam benimki çorbaları çok sıvı sevmiyo koyu seviyo.. Ayrıca yoğurt çorbası nasıl yapılır? Başka ne çorbaları verebilirim hep aynı şeyi yemesin.. Verdiğim patates havuç brokololi ıspanak pırasa pirinç, sabah kahvaltı devam mamalı öğlende çorba öğlenden sonra meyve sonra devam maması sonra gece muhallebisi hoppp yatak sonra sabaha kadar devam maması
Kavanoz alacağına kendin muhallebi yap ya prniç unuyla yada hazır kutuda al mesela ben bebelac gece muhallebisi kullanıyorum
ewde bebe bisküwisi filan yoktu..bi tane petibörü ıslattım yedirdim:) yrm saat soora yaptı kakasını yawruş..şükür:)) doymuyomuş demekki akışkan yaptı öyle kabız gibi diil..
slmlar kuzularım bronşit olmuşlar kayrama 5 günlük antıbıyotuk iğne verdi fitil ,iburamin cold,asist brıcanly verdi kereme yıne bu kadar illaççç
uf herekste bi dert
benim sorunum da ek gıda..
kabul etmiyor ağzını kitliyor cadı kız
biberon amamalrında da kusuyor naoıcam ben böyle ay sonunu bekliyorum doktora götürcem
aceba musyasın dediği gibi geç mi kaldımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?