2009 Ekim Anneleri

onu kolay kolay atlatamıcaz cnm 2 yasına kadar cekıcez belırlı aralıklarla helekı azı dıslerı cok agrıyomus

mrhaba kızlar kaç gündür giremedim .. bilgisayarı diğer odaya aldık..özledim hepinizi..opuyorumnanaktan

Aybikçim hepsi aynı tatlım sinirlenme. Ben yarım kase yedircem diye sırtımdan ter akıyor, yürüteçte gezdiriyorum, hoplatıyorum,karsısında dans mı etmiyorum neler neler yani. dikkatleri çabuk dağılıp sıkılıyolar, çenesini elinle açtır ver yesin, kilitlediğine bakma,alışacaklar napalım. süt istiyolar dediğin gibi de artık yetmiyor malesef. gece yatırmadan önce de ne yap et kıvamlı bir mama yedir uyusun yavrucak deliksiz. o da dinlensin, sen de dinlen. Yarım saat cebelleşirsin ama butun gece rahat edersin canım.

Son düzenleme:
her bebek diş çıkarırken çok ağrı sızı çekecek diye bişey yok yani herşeyi de dişe yormayın, tamam istisna durumlar var ama daha diş için erken sayılır. Şu aralar ek gıdaya alışma dönemindeler huysuzlukları bu yüzden.Hepsinde aynı problem.

zuzum yavruşlar artık büyüdüler doymuyolar cnm, elada gece 5-6 saat uyurdu gene gece 3-4 kez uyanmaya başladı doymadığı için bende bugün ilk kez kaşık maması verdim hero baby nin bakalım işe yarayacak mı, gerçi kıvamını pek tutturamadım ama olsun yanıla yanıla öğrencezkaydirigubbakcemile3
fitil konusunada sevindimŞeniz

anılcım gece muhallebisi ne yaa bi tarif etsenCADIARZU

Kavanoz alacağına kendin muhallebi yap ya prniç unuyla yada hazır kutuda al mesela ben bebelac gece muhallebisi kullanıyorum

hazır almassam nası yapcem kuşum?

ewde bebe bisküwisi filan yoktu..bi tane petibörü ıslattım yedirdim:) yrm saat soora yaptı kakasını yawruş..şükür:)) doymuyomuş demekki akışkan yaptı öyle kabız gibi diil..

berramın derdi belliymiş anamm çocumun dötü açmışkaydirigubbakcemile3

slmlar kuzularım bronşit olmuşlar kayrama 5 günlük antıbıyotuk iğne verdi fitil ,iburamin cold,asist brıcanly verdi kereme yıne bu kadar illaççç

geçmiş olsun kuzulara,:teselli: acil şifalar...

benim sorunumda şu ara ek gıda malesef (
bu günlerde geçecek inşallah sabırlı olmalıyız sanırım...
bizimkide ağlaya ağlaya zorla yiyor (

elalı hazır verme derken kavonoz verme sıcak suyla yapıanlardan alabilirsin muhallebi gece için olanlarda var ayrıca kendinde yapabilirsin devam sütü ve pirinç unuyla kavonoza gerek yok

muhallebi yapanlar hep dewam sütüylemi yapıosunuz.keçi sütü kullanan warmı

günaydın kıslarrrrrrrrrr

bu ek gıda konusu kafamı çok kurcalıyor yaaa belki ayın beşinde dorayı gecirir ben ne yapcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum açıkcası kafam çok karışık ...

gunaydinn
bizimki yogurttan nefret edio oguruo hemen.sevemedi ek gidayi cok zayif kaldi yaaaaaa :sinifsinif:

bi başlasak diyoduk hewes ediyoduk ama kolay olmıcak sanırsam..iştahları bol olsun yawruşlarınnn

zuzu bende öyle diom heves ediyoduk nediye özenmisşiz yaf
bu arada baby mx aldım ilk kez ama elmalıymış veren oldumu elmalısını hiç?
devam mamasından sa bana da keçi sütü mantıklı geliyoo

bende sabah iğneden gelırken markete grdım alıyodum 6.aydan itibaren diynce bırktım..kereme vermiştim ama sade vermiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…