2009 Ekim Anneleri

pirinç unuyla muhallebi weriym bakalım bu gece..nası yapcam nekadar wercem:))))

günaydın kızlar ,

demir ve 7 vitamin katkılı pirinç unları var kızlar çok az şekerle ve sütle yapıp geceleri verin çok seviyolar bebelac ve milupanın hazır mamalarından da aldım onlardan da veriyorum çünkü şu an tahıllara çok ihtiyaçları varmiş benim doktorum yiyebildiği herşeyi ver dedi sadece aşırıya kaçmadan azar azar geçenlerde mam sandalyesinde biz yemek yerken yanımıza aldık yavrum biz yemek yerken ağzını oynatıyo yemeğin suyundan verdim şapur şupur yiyiyo tok olduğu halde

tüm hastalara Allah acil şifalar versin
biz de dün dr'a gittik 3.5 ay sonra onunda sebebi ek gidalar malesef akannehir arada elma suyu ve tarhana tattırmıştım kulagının arkasında ve yanagında kabartı ve kızarıklıklar oluştu pullanmayla birlikte.alerjik egzama dedi dr. krem verdi 1 hafta kullan sonra verdiklerini tekrar ver hangisnin alerji yaptıgını bul dedi. ek gıdalara öğün olarak 3 hafta sonra başla dediiiii ama ara ara tattırabilirmişiz o zamana kadar.

ewde bebe bisküwisi filan yoktu..bi tane petibörü ıslattım yedirdim:) yrm saat soora yaptı kakasını yawruş..şükür:)) doymuyomuş demekki akışkan yaptı öyle kabız gibi diil..

slmlar kuzularım bronşit olmuşlar kayrama 5 günlük antıbıyotuk iğne verdi fitil ,iburamin cold,asist brıcanly verdi kereme yıne bu kadar illaççç

geçmiş olsun çok kayra bizde yaşadık 10 günden sonra zor atlattın inşallah siz daha erken atlatırsınız Kayra paşanın göğsünü sıcak tut

şeyma geçmiş olsun..ateşi warsa çok giydrme bence yükselir.

papatyalım geçmiş olsun duayla canım..annemi özledim ((
şeyma size d geçmiş olsun...inş. biz hasta olmadan atlatırız korkuyorum hasta olacak diye

selam kızlar kızımı sabaha kadar uyumadı ya nerden geli,yo bu enerji ne ayakları durdu ne götü başı oynadı hep acaba hiperaktifmi bu kız bütün gece oynadı ya ben uykusuzluktan bayıldım okendi kendine oynadı hastalara acil şifaaaaa diliyommm

uf herekste bi dert
benim sorunum da ek gıda..
kabul etmiyor ağzını kitliyor cadı kız
biberon amamalrında da kusuyor naoıcam ben böyle ay sonunu bekliyorum doktora götürcem
aceba musyasın dediği gibi geç mi kaldımbilmiyorumkismile

musyas dun yedıgı yuksek enerjılı kahvaltıdan olmasın onun devamı olan ogunlerde ole gıttıyse adayı kostursan anca atardı o enerjıyı

cnm benımkı cok ıyı yıyordu ama dıslerı ele gelır oldu cıktı cıkıcak ve o zamandan berı agzını acmayı unuttu oglum senınkıde o yuzden olabılır bence

musyas dun yedıgı yuksek enerjılı kahvaltıdan olmasın onun devamı olan ogunlerde ole gıttıyse adayı kostursan anca atardı o enerjıyı

kuşum arkasına oyogurt çorba mama meme dşe devam eşdyo işte bugğün kahvaltıda bbelac kahvaltı maması yed i bilmiyomki doktora götürcem durmuyo geceleri kan degerleri düşüyo ya zeynebşin 3yaşına kadar gidicekmiş bukan sorunu ondanmı sorcamm

ateşide mi var ( benimkinide varmış ben anlamamıştım hastneye gittiğimde biraz ateşi var denmişti ateşini düşür sonra ateş uzun sürmez inşallah bizim uzun sürmemişti ateşi

bilmiyorum ki diş sanki var gibi beyazlaşmış çıkacağı yer ama görünürde bişi yol ellediğmde hafif hafif bişey hissetmiyorum da
bence aydırgıyor hep anne sütü istiyor oda eksisi gibi doyurmuyor bu 10 gündür emzirmekten canım çıktı yetiştiremiyorum her saat yer yarım saat istiyor gece düşünün yat kalk yat kalk sabaha leyla oluyorum gün boyu bişi yapamıyorum bu yüzden uyuşuk uyuşuk yaşıyorum
imdaaaaaat

cnm bu zamanlar oyun zamanı benımkıde durmuyordu ne zamandır sımdı ıyıce kurdurdu ne yapsam taklıdımı fılan yapıyo pestılı cıkıyo resmen uyuyo ama bence artık yedıklerını atamıyolar yormaak lazım bebeısler

cnm o dıs ıste aynı benımkıde ole yapıyor yapmadım sebeklıkler kalmadı zorla yemek tedırıyorum resmen bu gunlerde once gulduruyorum agzını acınca daldırıyorum kasıgı kasıgıda tepeleme yapıyorum kı puskurtunce hepsı gıtmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…