2009 Ekim Anneleri

ben daha denemedim aybikçim bilemiycimmm

kızlar normalde babymixe 4. aydan sonra başlanabiliyormuş ama özellikle 6. ay diye yazılıyormuş ki önüne gelen almasın diye.çünkü malum ilk 6 ay anne sütü. ek gıdalara başlayalara dr veriyor.bugün 4. günümüz ve yiyor bizimki.aybikecim elmalı değil sade ver demişti dr bana ama sonuçta meyveli yoğurttan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.belki dr önce sadeye alışsın diye öyle demiştir...

nden öyle yazılsın bence saçma satmak için onlara kalsa 2 .aydan itibaren derler sağlık okadar düşünülmüyo para girince işin içine..değilmi ama

merhaba nasılsınız kızlar ben çok fazla giremiyorum siteye. oğluşum çok iyi maşallah sizlerin bebekleri nasıl sorunlu olan yoktur inşallah.

şöyle bi baktım da ek gıdalardan konuşmuşsunuz.ben daha vermedim hiç ek gıda ne ile başladınız. bakalım bizde nisanın 6 sında gidicez doktora ek gıdalara başlicaz. bizimki obur gibi duruyo kan damlasını verirken ağzını açıveriyo hemen.yemek istiyo. biz yemek yerken kaşığı takip ediyo. kendisinede vermemizi istiyor. inşallah iştahlı bir bebek olur.

kızlar ben keç,sutu kullanıyorum devam maması yerıne valla

canım kim önerdi. ben doktorumuzla göüşmedim henüz bu konuyu.zaten 6 ay bitene kadar anne sütüyle besliyorum.2 hafta sonra bizde ek gıdalara geçicez.keçi sütünün iyi olduğunu biliyorum ama bebişlerde nasıl olur onu bilmiyorum.

ben doktoruma sordum dedıkı ınek sutude verebılırsın sonucta emdırıyorsun dedı ınek sutuyle beslemıyorsun dedı ama kecı sutu versem fark edermı dedım hayır dedı faydalı kecı sutu ama gercekten kecı sutumu dedı

muhallebi yapanlar hep dewam sütüylemi yapıosunuz.keçi sütü kullanan warmı

zuzu muhallebi vermiyorum da tahıllı mamalardan veriyorum, devam sütüyle yapıyorum, güzelceuyuyor. Yatarken ver meleğine kuşum o da sen de rahat bir uyku çekin.
keçi sütünü dr bana tamamen ticari olduğunu söyledi. Bilemicem valla.

burda okudum doktorlar verin demiş hep baby mix i tavsiye etmişler

baby mix verebilirsin tabii ama 6. aydan itibaren. Anne bebek fuarındaki babymixin gıda müh. de öyle demişti.

Kızlar kavanoz mamalarını verıyormusunız bırınız kavanoz vermeyın demı Şdeden kı acaba

Yani şu beslenme konusunda napıcaz böle bilmiyorum. Mamalar gdolu, sebze-meyveler hormonlu. Adam gibi bişey kalmadı memlekette.

mersi cicimm opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12287031#post12287031 kızlar sitede bi anne konuyu açmış sakın armut yedirmeyin die kafam karıştı ya zehir varmış çok niye kimse yaz<ımı okumadı geçen sizler için paylaştım ben

blue nin dediği doğuru şeyma satmak için 2 aydan itibaren yazamazlar çünkü hiç bi mama reklamında anne sütü falan ibaresi kullanıyolumu milupanın reklamını izlediyseniz önce anne sütü yetersizde milupa diyor.. Devlet böyle istiyor.
Kavanoz muhallebi veriyim mi dedi arkş bende gece muhallebisi al dedim hiç verme demedim yani bende özellikle dışarı çıkınca alıyorum hazır kavanozardan ama evdeyken gerek yok bunu söylemek istedim ..
o hormonlu bu şeyli armut vermicekmişiz her gelen maile inanmayın armutta yediricem bir mail yüzünden neden vermiyim o kadar sakıncalıysa açıklama yağılı tv de çıkar . en çok sevdiği meyve oğlumun

işte ne vercez şaşırdık marketlerdede baktım tek bebelac ve milupada gdo yok etiketleri var adamın gözünesokuyolar kızım hero baby yiyodu degiştirdim bebelacı sevmedi hiç

walla her söylenene inansak herhalede herkez paronoyak paronoyak ortalarda dolaşır. yazıda da görüldüğü gibi cümlerin sonu hep mış, miş, muş. herkez bi felaket telalı tvler desen bangır bangır bağırdılar yok efendim domuz gribi aşısı olun ölü şukadar ölü bukadar diye sonra ne oldu fııııııııııııııııısss
bu seneye kadar yediğimiz yedirdiğimiz şeylerde gdo yokmuydu sanki de şimdi çıkdı onun da kokusu çıkar yakında hormonsuz hiç bişey yok anca köyler de yaşıyanlar şanslı bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…