kızlar bende 6 ekimde oğlumu dünyaya getirdim ilk aylarda hep bu forumdaydım fakat sağlık problemlerimden dolayı giremedim bazılarınız tanır beni oğlum 6 ayına girio az kaldı ve bende artık sizlerle sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak birbirmizden bişeyler öğrenmek istiyorum allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın
kızzlaarr ben seherjik kullanıcı adımı değiştirdim bilginize....
az önce drdan geldik 68 cm 8800 olmuşuz broşları doluymuş zaten öksürüyodu fokur fokurda ses geliyodu balgam sökdürücü şurup verdi
önerileriniz için teşekkür ederim. son çare zeytinyağı ile müdahalede bulundum popusuna ve yaptı ağlaya ağlaya3. gündü bugün. bir keresinde 5 gün yapmamıştı doktoru lavman yapmıştı sanırım bağırsakları tembel. sebze çorbasına mutlaka yağ eklerim zaten her seferinde.
Cnm bence 3 günde müdahale yapmamalısın ben 3 dr la görüştüm bu konuda hepsi de aynı şeyleri söylediler.Yeni tatlara alışırken dönem dönem kabızlık görülebilir , günde 4-5 defa yapmalarının normal olduğu gibi 4-5 günde bir yapmaları da normalmiş.Eğer 5 günü geçerse o zaman müdahale zeytinyağıyla dediler.10 günü bile geçebilirmiş o zamanda lavman yada fitil dediler.Öbür türlü sürekli müdahaleye alışırmış.
Bence önce sebzeleri ve çayları dene.Mesela pırasanın çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
ah canım çok kıvranıyordu yazık.dünden beri uyku uyumadı acıdanşimdi yaptıda 1 saat oldu uyuyor. doktorumda dedi 10 gün yapmayabilir diye ama işte yapamayınca içim el vermiyor benimde. pırasayı deneyecem. teşekkür ederim tatlım.
arkadaşlar ek gıdaya geçtik geçeli oğlum hep kabızgeceleri çığlık çığlığa ağlıyor yavrum zeytinyağ verdim fayda etmedi. yapıyor zorla ama çok az ve sert Ne yapabilirim yaaa offfffffffffff...
Bide cnm eğer çorba veriyosan içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy hem tadı güzel olsun hem yapabilsin..Bide özellikle armut diyebilirim suyunu sık içir yada yiyosa elmayla karışık meyve püresi yapabilirsin..Eğer yemek istemezse içine 1-2 büskivi katarak sevmesini sağlayabilirsin.
Seni anlamazmıyım az çekmedim bu sorunu o yüzden de araştırdım çok yeni mi başladı eklere cnm..Benimkinin vücut alıştı artık ama ilk 15 gün falan çok zordu valla törenle falan beklioduk eşimle kaydirigubbakcemile3.Umarım senin kuzunun da bi an önce düzelir cnm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?