canım benimkide ishalin ardından kabız oldu 3 gün yapamadı ve doktorumuz bize eczanelerde reçetesiz bile satılan bi fitil verdi anında çözüm 10 dakka sonra söküldü walla oğluşum rahatladı hemencik bak "gliserinli pediatrik fitil" isticeksin fitili zeytinyağıyla ucunu ısla ve at dötüne bi tek o fayda etti bize anında çözüm
kızlaaar bora ufak ufak emekliyordu yaa , artık baya baya gidiyor yaaaa :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aferin benim oğlumaaa
kızlaaar bora ufak ufak emekliyordu yaa , artık baya baya gidiyor yaaaa :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar bende 6 ekimde oğlumu dünyaya getirdim ilk aylarda hep bu forumdaydım fakat sağlık problemlerimden dolayı giremedim bazılarınız tanır beni oğlum 6 ayına girio az kaldı ve bende artık sizlerle sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak birbirmizden bişeyler öğrenmek istiyorum allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın
maşallah yakışıklıyaa
kaydirigubbakcemile3 döner annesi döner opuyorumnanaktanmaaaaşşşşaaalllhhh tütütütütütü :asigim: :lepi: alkisalkisalkis benim koca totişli kızım daha tam bile dönemiyo nerrrrrrdeee emeklemek
aaa süper belkide sana çeker canım opuyorumnanaktanmaşallah benimki koca totoluda dönüo ama emeklemio ama yürümeye çalışıo adım atıo sürekli ayakta tutunca annem bu çocuk emeklemicek yürücek ama baya bi zaman gerekio dio :) bende emeklemeden 9 aylıkken yürümüşüm annesine çekicek çocuk
maşallah boraya benımkının hıc nıyetı yok emeklemeye
hoşgeldin canım a.s. maşallah prensesine... canım dr konrollerine gidiyormusun,eminim dr bebişine göre ek gıdaya başlatır.çünkü artık malesef sütlerimiz yetersiz kalıyor...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım beninde beş buçuk aylık dünyalar güzeli bir pirensesim var
ama çok iştahsızız ve malesef anne sütü alamıyoruz mam yiyoruz onuda çok az aca işhahını açmak için neler yapabilirim yardım edermisiniz
günaaaydııınnnngunaykin kizlar
aramiza hosgeldin aybikim
teşekkürler zuzummm. popoyu kaldırıp sallıyor yaa dediğin gibi süper bir görüntü cokacimcoookyeni arkidişler hoşgelmişler..iştah açmak nası yapılır hatta yapılabilirmi bilmiyorum belkimde iştahsız bi çocuktur aybikim..naparsan yap zorlar kimi bebek..umarım düzene girer..
çiçeeemmm maşallah yakışıklıma..seninki hızlı çıktı..berra da artıkyüzüstünden sırüstüne dönme denemelerinde..bide itmeye başladı kendini yerde ama emeklemeye daha çok gibi sankim...bayılıyorum emekleyen bebeğe ya çok tatlı oluyo popoları:)))
herkese öpüjükk
günaaaydııınnnnnngünaydın güzel annişler zemuszemus
dün mothercare gittim chicco ürünlerde indirim vardı. biberon, emzik,biberon ucları, biberon ısıtıcı.
ben ısıtıcı aldım normalde galbia 99 ben 72 aldım. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?