2009 Ekim Anneleri

önerin için teşekkürler. Fitilin adını aldım:)

mrhb arkadaşlar benim kızımda çok iştahsızdı yediği yemediği belli değildi bana hep açmış gibi geliodu uykuda mam yemek istiyodu ve ben 2 3 saatte bir mama vermeye karar verdim ilk gün aç kaldı ve şimdi düzen kurduk hala iştahsız ama en azından tok olduğunu biliorum uykuda mama vermeyin alışıolkar hep öle istiyolar uyanık mama yemiolar ve şimdi sadece kaşık maması istio biberonla sadecesu istiyo...

kızlaaar bora ufak ufak emekliyordu yaa , artık baya baya gidiyor yaaaa :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

artık başlar hepsi canım yaa bizimki bir aydır baya bir çaba sarfediyordu minik minik gidiyordu ama bugün çözdü artık olayı :))

maşallah benimki koca totoluda dönüo ama emeklemio ama yürümeye çalışıo adım atıo sürekli ayakta tutunca annem bu çocuk emeklemicek yürücek ama baya bi zaman gerekio dio :) bende emeklemeden 9 aylıkken yürümüşüm annesine çekicek çocuk

benim oğluşumda 6 ekim doğumlu...........

maşallah yakışıklıyaa
opuyorumnanaktan

maaaaşşşşaaalllhhh tütütütütütü :asigim: :lepi: alkisalkisalkis benim koca totişli kızım daha tam bile dönemiyo nerrrrrrdeee emeklemek
kaydirigubbakcemile3 döner annesi döner opuyorumnanaktan
aaa süper belkide sana çeker canım opuyorumnanaktan
maşallah boraya benımkının hıc nıyetı yok emeklemeye

opuyorumnanaktan teşekkürler canım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım beninde beş buçuk aylık dünyalar güzeli bir pirensesim var
ama çok iştahsızız ve malesef anne sütü alamıyoruz mam yiyoruz onuda çok az aca işhahını açmak için neler yapabilirim yardım edermisiniz

yeni arkidişler hoşgelmişler..iştah açmak nası yapılır hatta yapılabilirmi bilmiyorum belkimde iştahsız bi çocuktur aybikim..naparsan yap zorlar kimi bebek..umarım düzene girer..

çiçeeemmm maşallah yakışıklıma..seninki hızlı çıktı..berra da artıkyüzüstünden sırüstüne dönme denemelerinde..bide itmeye başladı kendini yerde ama emeklemeye daha çok gibi sankim...bayılıyorum emekleyen bebeğe ya çok tatlı oluyo popoları:)))

herkese öpüjükk

dün mothercare gittim chicco ürünlerde indirim vardı. biberon, emzik,biberon ucları, biberon ısıtıcı.

ben ısıtıcı aldım normalde galbia 99 ben 72 aldım. kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese bizde dün aybık ve şeydayla carrefuarı alt üst ettik...sonra aybıkte bı güzel dondurma keyfı yaptık...

hoşgeldin canım a.s. maşallah prensesine... canım dr konrollerine gidiyormusun,eminim dr bebişine göre ek gıdaya başlatır.çünkü artık malesef sütlerimiz yetersiz kalıyor...
gunaykin kizlar

aramiza hosgeldin aybikim
günaaaydııınnnn

teşekkürler zuzummm. popoyu kaldırıp sallıyor yaa dediğin gibi süper bir görüntü cokacimcoook

günaydın güzel annişler zemuszemus
günaaaydııınnnnnn
dün mothercare gittim chicco ürünlerde indirim vardı. biberon, emzik,biberon ucları, biberon ısıtıcı.

ben ısıtıcı aldım normalde galbia 99 ben 72 aldım. kaydirigubbakcemile3

ooohhhh ne güzel,alışverişe gidilmiş :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…