2009 Ekim Anneleri

selam güzel anneler biz birazdan çarşıya çıkcaz büyük dügme alcaz simli kızıma oyun oynatmak için arkadaşımız paylaşmış ekim annelerinde bebeklerimizle hangi oyunları oynayabiliriz bide baloncuk sulardan alcaz hani çocukların elinde oluyo ya üfleyinde baloncuklar çıkıyo yakalasın die bakalmı sevcekmi zeyneb ada hanım bugün bide kızıma kendi elimle oyun halısı yapcam umarım beceririm malzemeleri aldım kızım herşeyi begenmedigi için ona 169tl vermek istemedim kendim yapıyım emegim olsun belki sever dedim bitsin resmini ekl,icem

musyas neler aldın nasıl yapıcan bende istiyorum fikir olsun banada çabuk yapta...

cnm 2metre boyunda plastik su borusu aldım mutfakta kullanılan bitanede 3metre boytunda örtü aldım nevresim takımı gibi kestirdim barbili bizimki okadar evde oyuncakları var zaten onları asıcam yarına biter cnm bittide dikişi az kaldı yoruldum bıraktım borulara kumaşı dikiyon sıkıca ayarlıyon boylarını bitane kare şeklinde minder yapıyon bebek boyu kadar içini yünle yad asüngerle doldurki üşümesin altı kalnı yapıyom ben biraz 4kenarına boruları dik üstüne oyuncakları as bide yere bi ayna sabitle emekleyebilmesi için görsün kendini bukadar[URL=www.resimupload.com/ds910175540__191.html]
[/URL]
böyle cnm

musyas kuzum bende gördüm bu halıyı nette aklıma yattı yapsammı diye düşünüyorum .

kızlar bu arada bugün düştüm ayagımı burktum çok canım acıyor ne yapacağım ceydayla bilmem yalnızımda

Son düzenleme:
pembeinci canım çok geçmiş olsun çok zor ya yanlızlık...

Cnm çok geçmiş olsun..Yok mu annen veya yakın bi akraban bi süre gelsin cnm yardıma .O ayakla nasıl durucan bize Ceydacık var..

pembeinci canım çok geçmiş olsun çok zor ya yanlızlık...

teşekkür ederim canım

Cnm çok geçmiş olsun..Yok mu annen veya yakın bi akraban bi süre gelsin cnm yardıma .O ayakla nasıl durucan bize Ceydacık var..

çok teşekkr ederim canım sorma kayınvalidem var ama bugün bir ara uğrarım dedi o bir ara uğramada ne kadar yardımı olacak bilmem
dr gittim sabah çok şükür kemikte birşey yokmuş röntgen çekti birkaçgün dinlenecekmişim ilaçlar falan verdi öf ceydacık olmasa hiç sorun değil.

geçmiş olsun canım..inşallah çabuk iyileşirsin...küçük bebekle zor...

çok geçmiş olsun cnm benim kas gevşetici varsa sürde toparlansın bian önce ayagın dikkat edin kızlar ayak kırıgı kadar kötü bi kırık yok agrısı çok oluyo 9yıldır çekiyom ameliytlı ayagım zeyneble fazla geziyim şişiyo

canancımm çok geçmiş olsun tatlım allah gücünü veriyo tatlım yardımcın olsun kuzun da uslu durar inş..

ayın 24ü adet olmam lazımdı olmadım aşırı sinirliyim gerginim halsizim belim göbegimin deligi agrıyo resmen ya testte aldım boş çıktı şükür nie gecikti yaa

kızlar bende 6 ekimde oğlumu dünyaya getirdim ilk aylarda hep bu forumdaydım fakat sağlık problemlerimden dolayı giremedim bazılarınız tanır beni oğlum 6 ayına girio az kaldı ve bende artık sizlerle sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak birbirmizden bişeyler öğrenmek istiyorum allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…