kızlar bende 6 ekimde oğlumu dünyaya getirdim ilk aylarda hep bu forumdaydım fakat sağlık problemlerimden dolayı giremedim bazılarınız tanır beni oğlum 6 ayına girio az kaldı ve bende artık sizlerle sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak birbirmizden bişeyler öğrenmek istiyorum allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın
hoşgeldin canım..
kızlar bende 6 ekimde oğlumu dünyaya getirdim ilk aylarda hep bu forumdaydım fakat sağlık problemlerimden dolayı giremedim bazılarınız tanır beni oğlum 6 ayına girio az kaldı ve bende artık sizlerle sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşmak birbirmizden bişeyler öğrenmek istiyorum allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın
yeniden hosgeldin.minnoslarimiz ayni gun dogmus olumunekankayizsmile
slm kızlar cok yorgunum resmen bıttım dukkan acmaya calışıyoruz ve cok yoruluyorum
hediyelik eşya dukkanı cnm tesekkur ederım ama cnm cıktı resmen koca ıssız ıs buluyo cıkarıyolar ıs buluyo cıkarıyolar bızde kendımız bısı yapalım dedık ama bakalım
inşallah yaa valla cok korkuyorum tutmuycak dıye bu da tutmassa benım koca benım aılemın gozunde resmen dıbe gırer[/Q
allah hayırlı bol kazançlar versin.
korkma sonucta siz rızkınızı arıyosunuz allah verir .inş hem tutsada tutmasada yani iş yok diyip kenara çekilmıyo eşin.
saol canım allah bağışlasın sen ne yapıosun ek gıdayı
bizimki yeme konusunda sıkıntılı maalesef.anne sutunu bile adam gibi almio:umursamaz:
umarim seninki iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?