2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım..

hoşgeldin canım..

saol canım

kızlar benim oğluma ek gıdaya geçemioruz sadece emmek istio ama ben dinlemiorum uyku yok bişi yok napıcamı şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var sadece sebze çorbası içio öğlen veriodum gecede veriom artık babasıda 20 gündür yok umrede ben annemde kalıom onunda sıkıntısı var düzen bişi kalmadı şimdi buraya alıştı derken 10 gün sonra eşim dönüo evime gidicem yine başka bi düzen napıcam fikirlerinize ihtiyacım var bide tüp bebek benimki çok üstüne düştük doğduğundan beri kucağa alıştı beni bırakmıo hep kucamda durcak ben gözününün önünde olcam yani böle sizlerle paylaşırsam belki rahatlarım dedim

yeniden hosgeldin.minnoslarimiz ayni gun dogmus olumunekankayizsmile

hediyelik eşya dukkanı cnm tesekkur ederım ama cnm cıktı resmen koca ıssız ıs buluyo cıkarıyolar ıs buluyo cıkarıyolar bızde kendımız bısı yapalım dedık ama bakalım

hediyelik eşya dukkanı cnm tesekkur ederım ama cnm cıktı resmen koca ıssız ıs buluyo cıkarıyolar ıs buluyo cıkarıyolar bızde kendımız bısı yapalım dedık ama bakalım

Hayırlı olsun cnm benim..Allah bol kazanç nasip eder umarım...Ve de Dağhan kuzusu şans getirir umarım :Saruboceq:

inşallah yaa valla cok korkuyorum tutmuycak dıye bu da tutmassa benım koca benım aılemın gozunde resmen dıbe gırer

bizimki yeme konusunda sıkıntılı maalesef.anne sutunu bile adam gibi almio:umursamaz:
umarim seninki iyidir

anne sütü alıo bi tek sebze çorbası akla karayı seçtik canım ya geceleri mahvedio beni düzgün uyumuo bi mama yese hemde pirinç unundan yapıorum gayet sağlıklı içine azcık organik mama katıorum meyve suyu filan hiç bişey almıo sadece beni emicek ama halim kalmadı ona süt yetiştircem die şiştim duba gibi oldum ya

arkadaşlar kuzumun hiç iştahı yok.... mama 200 cc içerken şimdi 80 cc yi zor içiyor en sevdiği sebze çorbasını bile yemiyor... antibiyortik tedavisi oluyoruz hastanedeyiz ondan mı kaçmıştır iştahı düzelir mi yaaa kilo verecek yavrum bu gidişle mafoldumben

heh tam konusuna gelmişim
ya bneim oğlum çok güzel yiyyodu dönem dönem yemediği oluyodu ama bi gün sürüyodu şimdi günlerdir hiç bişey yediremiyorum ancak uykusunda biberon maması veriyorum
çorbalrı kahvaltıları meyveleri almıyo

günaydın kızlar. bnm oğlum da meyve püresi mama fılan sevmeıyo sımdılık gercı daha yenı başladım bakalım denemeye devam. bu arada uçak yolculuğum berbat gectı hiç durmadan ağladı ucakta gezdık kjemer takılı değilken bıraz sakınlestı bakalım dönuste ne yapcam umarım durur dua edın

slm kızlar,

ek gıdalarla ilgili sıkıntılarınız için Allah kolaylık versin benim oğlum hiçbirşeyi geri çevirmiyo akşamları ve geceleride emiyo düzeni kurduk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…