ben sağmadım öyle hiç bilemiycem cnm..sen samsunda diilmsiin zaten? ilçesimi yoksa..sağıp buzdolabına koy,içiceği zaman benmari usulü ısıt diye biliyorum ama kızlar gelsinler de bi onlara da sor..yanlış yönlendirmiyim yapmadım sonuçta
günaydın hanımlar ben bügün samsuna gideceğim ve kızımı yanımda götürmeyeceğim babannesi bakacak 5 saat falan ayrı kalacağız ona sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama nasıl yapacağım nerde muhafaza edeceğiz sağdıktan sonra hiç bişmiyorum ek olarak çorbada yaptım sizler nasıl bırakıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bana?
zuzumm sizinde yarı yaşınız kutlu olsun tatlım
öykücüğümün sütünü annesi sağ dolaba koy sonra verecekleri
zaman cezveye sıcak su koyup biberonu içine koysunlar benim işim oldumu hep doraya öle veriyoz ...
günaydın canım,
ben çalıştığım için sürekli sağıyorum.bende elektrikli pompa var ama almadan önce el pompam vardı onunla sağıyorum oda yoksa elle sağcaksın canım saklamak için kap gerek oda sıcaklığında 6 saat dolapta 24 saat saklayabilirsin ısıtırken ya sıcak bir kabın içinde yada ocaktaki suyun buharına tuttark ısıtabilirisin
bu muhabbet hamişşken de geçmişti:)) sağlık mahallesimiydi neydi ordalar cnm
sağlık ocağından 4 bittiğinde wermişlerdi ama dr gerek yok demişti.. ewet cücüm uzak salihli..belkim başka zaman
selduşçum başka yerde de tahlil yaptırsan aynı sonuçlar çıkacak sen bilirsin tabii de. 30 damla dediğin 1 kaşık şurup eder, neden vermeyeceğim diyosun, öcü mü bu kan damlası anlayamıyorum , dr gerekli görmüş demek ki vermiş. Şimdi vermezsen ilerde kaç 30 damla ilaç kullanması gerekir bir onu da düşün derim geçmiş olsun tatlım.
gizem saol cnm...
zezemm pazar pzarı nerde pehliwanoğlu kim iddiaaaaya girerim bilmem kaydirigubbakcemile3 saol cnm dawetin içinn..pek yalnız çıkamıyorum oraya gidince eş dost hep haberli oluyo ziyaret olayları..bide bebek görcek millet..sürede kısa..başka sefere iişallah..
6 ay kınası diye bi şey duydunuz mu kızlar:uhm:manisa da varmış..önümüzdeki c.tesibenim cadının ellerine kına yakılcak bi de kına annemiz olcak.kına annemiz olması için 10 yıldır çocuğu olmayan bi komşu teyzemize teklif götürdük çok mutlu oldu..tepsi hazırlıycakmış bize..içinde kıyafetler falan olcakmış..sonra aynı tepsiyle biz ona hediye götürcekmişiz.neler alabilirim hediye olarak..fikir verir misiniza.s
becerebilirsem kınalı kuzumun fotosunu ekliycem..şimdiye kadar hiç eklememiştim heves ettim..ee o kadar yeni ciciler aldık, teyzelerimizle paylaşmak lazım dimi ama:dance:
yardım edin hanımlar yaa. benim oğlan ek besinleri kabul etmiyor.benide emmek istemiyor.sadece mama yiyor ben yeni başladım ek gıdaya.
yoğurdu sevmedi,patatesi sevmedi,havucu sevdi bi tek.
önce hepsini tek tek verdim bir kere karıştırıp verdim havuç patates içine irmik koydum onu yedi ama kabız oldu.
kabak yiyo azcık. hele sütlü pirinçliyide hiç sevmedi ne yapıcam ben ya.
ha buarada meyvada yemiyor.
şimdi uyuttum aç acına uyudu yavrum
siz nasıl başardınız ek besin vermeyibilmiyorumkismile
ben edirneliyim bizim ordada var altı ay kınası hemde okadar güzel oluyorki.
kadınlar toplanıyor bebeğe kına yakılıyor.sonra hediyeler falan bide kaset takıp oynuyolar :teytey:çok eğlenceli oluyor:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?