biraz geçmişi okudum da hepinizin bebekleri hep emmek istiyor..benimkide tam tersine hiç emmek istemiyor memeyi zorla veriyorum ona..gerçi benim sütüm hep yetersizdi diye devam sütü veriyorum ve kaşık mamasına başladım bunları severek yiyor ama memeyi istemiyor...offf ne yapacam bilmiyorum..:ecrin_bebek:
sağol canım ,sormaa gizem teyzesi hasta oldukboyaaaaa teyzemm sendemi hasta oldun tatlım kıyamam sana yaaa çok geçmş olsunn güzel oğlum sana ...
Geçmiş olsun cnm yaaa ne zaman biticek bu kuzuların hastalık durumları bi an önce toparlasın tatlı kuzucum...
selamm herkesee..bircan başınız saolsun canım..mekanı cennet olsun..aşılarımızı olduk geldikk..ooh şükür 6 ay aşı yok artık rahatız..yawrum nası neşeliydi sabah..orda bekleken şarkı söyler gibi tatlı çığlıklar atıyo filan herkesin şebeği oldu..ah dedim bi bilse başına geliceği..aşılar bittikten sonra gözler ıslak iç çeke çeke bi bakışı wardı bittim..tabi epey yaygara bastıktan sonra:) şimdi uyuyo..ateşi çıkmaz umarım
slm kızlar bende 09.10.09 ekim annesiyim aranıza girebilirmiyim???:kedi:
kızlar bora'da hasta olduiki gündür burnu akıyordu,gece ağlayarak uyandı kaç kere zor susturdum,sabaha karşı 4 te yanıma aldım öyle uyudu... öğlen dr 'a götürdük hafif soğukalgınlığıymış,ciğerlerde kulaklarında bişey yokmuş Allah'a şükür... çok güçlü çok dirençli bir bebek dedi doktorumuz,çabuk geçer inşallah...
gulican elaamın anası sobeee :sm_cool:
iim kuşumm..uykusuzluğu saymassak..bide saçma bi ağlama hali war 2 gündür üstümde..hayırdır iişallah hayırıdr iişallahhh:))
ay bizden kan almadılar 6 ay kontrolünde şimcik farkettim..hep alıolar halbuki genelde..elam nası sen nasısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?