- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
elalım bende kendi sütümü sağıyorum,içine bir tatlı kaşığı labne,üçte bir yumurta sarısı,2-3 bebe bisküvi,bir çay kaşığı pekmez,bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı kahvaltı ekliyorum...
anne sütünü benmari usulü ısıtın canlarım.... bazen kaynamış su ile de hazırlıyorum...
bizimki meyva kavanoz mamalarının hepsini bitiriyor.daha olsa yiyecek kerata,ama sebze püreleri olanları hiç sevmiyor...
pekmezle sutu karistirmayinnnnnnneyvahedigeldismile
yasemincim bizim zilli bisi yemediginden bi bilgim yok :kedi:
pekmezle sutu karistirmayinnnnnnneyvahedigeldismile
yasemincim bizim zilli bisi yemediginden bi bilgim yok :kedi:
kızlar ayaz normal çorbayı sevmiyo bu milupanın kine bayılıyor napcam kafam karıştı
neden canım demiirimi azaltıyor de bakimm heleeebuyrunnnnnnnnn
cnm portakallı mısırlıyı süte ekeyip mi yapıyon yoksa muhallebi kıvamına getirip mi ayrıca süt koyuyo kafam karıştı aydınlat beni
akşama deniyim bakayım severse annem sabah yapar sağolasın cnmcanım bir tabağa söylediğim bütün malzemeyi koyuyorsun 3 yemek kaşığı kahvaltı karışımı ekliyorsun,sütü ya da suyu ılık olarak azar azar malzemeye ilave edip karıştır,bulamaç gibi birşey oluyor ama çok seviyor :)))
buketcim anne sütünde öyle bir problem yok kendi çocuk dr umuz söyledi canım...
normal corba yap içine acık yine milupa çorbadan koy, öyle öyle alışabilir, ya da iyice acıktır yer kuşum o zaman..
bide öyle deniyim bakayım ahh bu sıpalar bizi maymun ediyor valla
evet guşşummm.
portakallı mısırlı olan devam sütüyle yapılıyo yasemincim. Suyla yaparsan tadı kötü oluyor.
portakallı mısırlı olan devam sütüyle yapılıyo yasemincim. Suyla yaparsan tadı kötü oluyor.
anne sütüyle yapsam olmaz mı
nihancım kutunun arkasında devam sütü ekleneceği yazmıyor suyla hazırlayın diyor CADIARZU hem ben hiç kötü koku almadım her gün veryorum hemen hemen,belki diğer eklediklerimin kokusu bastırıyordur... ama severek yiyor bizimkisi... cokacimcoook
Devam sÜtÜ veya su ne kadar koyuyon cnm
olar herhalde:)
alla alla ben de bi portakallı var ama devam sütüyle yapılır dıyor. portakal-muz-elma.hero baby nin. paketler farklı sanırım blüüücüm.
her 30 ml için 1 ölcek yafrum.
AYY BU KAHVALTI BENi yedirmeye başlamadan yordu valla bide başlayınca naparım bilmem
Bende normal sÜtÜnÜ Öyle yapİm barİ sÜt eklİyosun 3-4 cİcİ bebe ezİyosun 1 Çay kaŞıĞı pekmez İlave bİrazda peynİr koyup verİyosun demİ canım yanlıŞ anlamadım muhallebİ gİbİ verİyorsun onu
elalım bende kendi sütümü sağıyorum,içine bir tatlı kaşığı labne,üçte bir yumurta sarısı,2-3 bebe bisküvi,bir çay kaşığı pekmez,bebelac ballı irmikli ya da milupa portakallı mısırlı kahvaltı ekliyorum...
anne sütünü benmari usulü ısıtın canlarım.... bazen kaynamış su ile de hazırlıyorum...
bizimki meyva kavanoz mamalarının hepsini bitiriyor.daha olsa yiyecek kerata,ama sebze püreleri olanları hiç sevmiyor...
canım bir tabağa söylediğim bütün malzemeyi koyuyorsun 3 yemek kaşığı kahvaltı karışımı ekliyorsun,sütü ya da suyu ılık olarak azar azar malzemeye ilave edip karıştır,bulamaç gibi birşey oluyor ama çok seviyor :)))
buketcim anne sütünde öyle bir problem yok kendi çocuk dr umuz söyledi canım...
eloşumuza da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?