ayhh derdin nee nie ağlıyon:kedi: sende benim gibi kociklemi bozuksun:mymeka:
ayy iyiyiz işte bizde şükür yeni yeme düzenine alışmaya çalışıyoz meğer emzirmek ne rahatmış, çarçabuk sıyır versırnaşık şey
bugün dr ye gittik işte dr. artık anne sütü 2. planda dedi gündüzleri emzirme dedi akşam ve gece emzir gündüz diğer gıdalara yoğunlaş dedi, zillim 8300gr 68cm olmuş
6. ayda bakıyolar genelde kansızlık durumuna şükür normal çıktı elanınki, artık aylık kontrolde yok hastalık olmassa eğer 3 ay sonra gitcez bidaa...
ben sabahları kendi sütümü sağıp içine labne peynir, pekmez, bisküvi ve yumurta karıştırıp verirdim elaya meğer yanlış yapıyomuşum anne sütü hiçbir besinle karıştırılmamalıymış, kötü etki eder gibi bişii dedi...
pöfff zaten doru düzgün emmiyo bende sütüm değerlensin diye böle yapıyodum, illa devam sütüyle olcakmış acep dr. süt firmalarıyla ortakmı nesırnaşık şey
gulican elaamın anası sobeee :sm_cool:
Yakalandık :kedi:
Off evde temizlik var, bende gizliden buraya bakıyorum ...
elalım liste filan bişiy werdimi doc..ööle annattımı sadece
ben sabahları kendi sütümü sağıp içine labne peynir, pekmez, bisküvi ve yumurta karıştırıp verirdim elaya meğer yanlış yapıyomuşum anne sütü hiçbir besinle karıştırılmamalıymış, kötü etki eder gibi bişii dedi...
pöfff zaten doru düzgün emmiyo bende sütüm değerlensin diye böle yapıyodum, illa devam sütüyle olcakmış acep dr. süt firmalarıyla ortakmı nesırnaşık şey
ayy yok yaa o annattı ben dinledim arada ben sordum o cevapladı :))
sordum listen neyin yokmu varsa ver dedimkaydirigubbakcemile3 liste yok dedi artık herşeyi yiyecek oda bi birey tek tek herşeyi deniceksin dedikafamçokkarıştı
yok kuş bozuk diiliz de bi hoşum işte..siz nooldunus ayh..
bizde 2 ayda bi gitcez artık..ya bişiy dicem..şimcik süt emzirdikçe oluo sonuçta dimi.gündüz emişmedikçe sütümüz azalıp bitmez mi ay..soora küt die kesiliwerirse??
Allah allah ben hep kahvaltıyı anne sütü ile ezcez diye biliyorum. Cuma günü gidince sorarım ben de
bireyliğini yiyim ben onun :)) bireymişş kaydirigubbakcemile3
anammm elalım bende kendi sütümle hazırlıyorum kahvaltıyı dr öyle demişti... eğer fazla olursa aralarda içiriyorum ya da akşam muhallebisini de onunla hazırıyorum... bizimki gündüz niyetine emmiyor artık( akşam ve gece emiyor sadece...
kızlar bişey sorcam...
ela hero babynin meyveli tahıllı kavanoz mamasını çok serevek yiyo acaba hepsini yedirsem çokmu gelir? siz hepsini veriyomusunuz?
cnm ben milupanın kini 2 öğünde veriyorum
ya elam sen sütünü ısıtıp koyuyon demi kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?