2009 Ekim Anneleri

ahh süper bende böle bişey arıyordum ben alıcam lakin laptopları, cepleri farklı odada tutmak lazım ama ne mümkün çok teşekkür ederim

ya az önce bi yerde okudum hymarynin ikizleriden birinde down sendromu riski varmış dua istiyomuş dualarımızı esirgemeyelim

canım benımkılde sarılık oldu ama bukadar değil bı de bu devlet hastanedekıler çok ınsafsız anneyı babaya kan değişim surecınde bebek ölebılır demiş tabı sen bunların halını duşun hala hastanedeler inşallah hayırlı haber gelır:Saruboceq:

allah yardımcınız olsun

canım allah yardımcıları olsun inşallah sorunsuz geçer.... :Saruboceq:

Canım bugün oğlumu başka dr.a götürdüm. Aynı şekilde reflüsü var. Son iki aydır sadece 300 gr. aldı. Bu dr. normal bulmadı. Gastroentroloğa gönderdi. Kadın baktı dinledi. İlaç verdi. Ben de kullanmak istemiyorum dedim. Dr. da bebeğiniz konuşamadığı için size boğazım yanıyo diyemiyo, bu iyice ilerlerse boğazında yara haline gelir, verdiğiniz ek gıdaları da yemek istemez. İlerde yeme problemi olan bi çocuğa dönüşür dedi. Üstelik daha çok kusturduğu için demir de kullanamıyoruz.
Ama şimdi günde 4 sefer ilaç kullanması lazım. İlaçtan yarım saat önce ve sonra bişiy yemicek. Zor yani ben de kararsız kaldım.

tatlım uyansa bile gülüp oyun istediğine bakma, hiiiç laf atma, al ayağına ya da beşiğinde salla uyutma yoluna git. Gece uyandığında tekrar uyuması gerektiğini bu şekilde öğrenecek. Benimki de aynısını yapıyodu mecbur oturup oyun oynuyoduk ışığı falan yakıp, uykusu gelsin diye bekliyordum. Annem bir gece ben de kalınca gördü halimizi kızdı bana sen napıyorsun diye,aldı ayağına uyutmaya çalıştı, anne uyumaz o dedim yok uykusu.. Uyumaz dediğim çocuk 15 dk direnebildi uyudu. Uyandığına bakmayın yani uyutma yoluna gidin anlıyolar bir süre sonra.Laf atma,gülme hiç salla salla uyur o.

Kızlar aynne bizde de var reflü bildiğiniz gibi ek gıdadan önce o kadar kusuyodu ki anlatamam gerçkten iyi bile kilo aldı Bora o kusmalara boshayallersmile
dediğiniz gibi biz önlüksüz gezemiyoruz takmasak üt baş gidiyo günde kaç kere kıyafet değiştiriyoruz eskiye nazaran daha yii kusmaları ek gıda ve daha katı yediğinden dolayı fakat şimdi kusunca berbat kokuyo hele yoğurttt :sinifsinif: bizede ilaç verdi dr ama ben kullanmıyorum çünkü bi faydasını görmedim onuda içince kusuyor o yüzden hiç kullanmıyım daha iyi ayrıca bu dr gittğimde farklı şurup isticem

Bu arada gece uyanınca bende kesinlikle konuşmuyorum ve gülmüyorum hemn yüz buluyo :)) bazen uyanıyo resmen kalkacak geenin bi körü bakıyorum sırıtmaya başlıyo hemen yatıp ona görünmeden beşiğinde sallıyorum sonra tekrar uyuyor en geç 15 dk sonra

canımcım gastroya bizde gittik..ilaç wermek istemiyorum dedi bi iki ay daha sabret geçicek dedi..geçen ay gitmiştik..doğru azaldı şükür ama bitsin:)) ewde artık önlük takmıyorum riske girip..nasip biüsrü güzel şey alıosun koskoca önlük önünde öölece küçülüyo gidio doya doa göremeden üzerinde..

gece uyanıp gülme olayında eskiden bizde uyandı sanıp ışığı filan açıyoduk..sonra bigün bi denedim baktım oanda gülse bile aslında çok da açılmamış oluyo uykusu..bazen sesine bi giriyorum karanlığa rağmen beni görüp gülmeye başlıyo..gülmemek için zor tutuyorum kendimi..hiç konuşmadan alıp sallıyorum..

gunaydin herkesee sositososito
ya demir damlasi alipta kusan bebis var mi? bizim kiz aldigi an kusuyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…