Bebek odalarında bulunan telsiz, kamera, elektrikli biberon ısıtıcıları, kendi cep telefonumuz hatta komşumuzda kullanılan elektronik cihazlar çocuklarımızı elektromanyetik radyasyonun zararlı etkileriyle karşı karşıya bırakmaktadır. Biopro Baby ürünleri, elektromanyetik radyasyondan yetişkinlere oranla çok daha fazla etkilenen bebek ve çocukları korumaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) Takı
Çocuklarınızın yeni doğan döneminde pusetine, bebeklik döneminde giysisine tutturabileceğiniz Biopro Baby'yi sonraki dönemlerinde kolye olarak kullanabilirsiniz.
http://www.biopro.com.tr/biopro-baby.php alıntıdır...
ne dersiniz kızlar almak gerekir mi acaba
RİCA EDERİM CNM işine yararsa ne alaahh süper bende böle bişey arıyordum ben alıcam lakin laptopları, cepleri farklı odada tutmak lazım ama ne mümkün çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun çok cnm bende çok çekmiştim o sarılıktan gerçi hastaneye yatmadı ama sürekli deliklemişlerdi ayyy kıyamam cnm yaa bu topicte biri demişti cnm ben yapmadım ama işe yaradığını okudum salatalık suyu düşürüyomuş sarılığı ama gerçek salatalığın bu marketlerde satılan değil bahçede olan cnm aklında olsun :Saruboceq:
canım benımkılde sarılık oldu ama bukadar değil bı de bu devlet hastanedekıler çok ınsafsız anneyı babaya kan değişim surecınde bebek ölebılır demiş tabı sen bunların halını duşun hala hastanedeler inşallah hayırlı haber gelır:Saruboceq:
canım benımkılde sarılık oldu ama bukadar değil bı de bu devlet hastanedekıler çok ınsafsız anneyı babaya kan değişim surecınde bebek ölebılır demiş tabı sen bunların halını duşun hala hastanedeler inşallah hayırlı haber gelır:Saruboceq:
ya az önce bi yerde okudum hymarynin ikizleriden birinde down sendromu riski varmış dua istiyomuş dualarımızı esirgemeyelim
şimcik benim kuzum malum 6 ay süper kustu..günde 15-20 kez belkii..şimcik azaldı kusmaları şükürler olsun ama buseferde ekgıda werince takip eden saatlerde kusuyo yine..yoğurt werdim kustu.tarhana kustu..sebze çorbası kustu..ama yer yemez diil..normal yiyo zorlamıyorum..sindiremiyo tam sanırım..biz hiç önlüksüz gezemicezmi ya yaz geliyo artık..
günaydınn herkese ....
çok uykusuzum fikrinize ihtiyacım var .
kızım geceleri uyumuyo acaba açmı diye sıkı doyurdum gece kalkmış konusuyo gülüyo.
diğer günlerdfe aglayarak uyanıyo ama oda değiştirince susuyodu
yani açlıktan değil sanırım .
bide ben sebze vermiştim kakasının rengi cok koyulastı cok sık ama az yapıyo.acaba kabızmı olmustur ondna dolayımı sıkıntısı vardır .ek gıda verenlerin ki nasııl ...
nasıl yapsam yenıden dzene sokmak için yda kendiliğinden girermibilmiyorumkismile
Canım bugün oğlumu başka dr.a götürdüm. Aynı şekilde reflüsü var. Son iki aydır sadece 300 gr. aldı. Bu dr. normal bulmadı. Gastroentroloğa gönderdi. Kadın baktı dinledi. İlaç verdi. Ben de kullanmak istemiyorum dedim. Dr. da bebeğiniz konuşamadığı için size boğazım yanıyo diyemiyo, bu iyice ilerlerse boğazında yara haline gelir, verdiğiniz ek gıdaları da yemek istemez. İlerde yeme problemi olan bi çocuğa dönüşür dedi. Üstelik daha çok kusturduğu için demir de kullanamıyoruz.
Ama şimdi günde 4 sefer ilaç kullanması lazım. İlaçtan yarım saat önce ve sonra bişiy yemicek. Zor yani ben de kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?