neden canım demiirimi azaltıyor de bakimm heleeebuyrunnnnnnnnn
canım bir tabağa söylediğim bütün malzemeyi koyuyorsun 3 yemek kaşığı kahvaltı karışımı ekliyorsun,sütü ya da suyu ılık olarak azar azar malzemeye ilave edip karıştır,bulamaç gibi birşey oluyor ama çok seviyor :)))
buketcim anne sütünde öyle bir problem yok kendi çocuk dr umuz söyledi canım...
öyle yaparsın gizoşum hem anne sütü hem ek gıda ikisi bir arada :hooray:ayyy bu ek gıda derdi ne hale getirdi bebişler sadece meme emerken ne kadar iiiler aslında doracım yemeğe başladımı ben ne yapcam acaba bizimde drumuz kahvaltısını kendi sütünle ıslatabilirsin vermeye başladığın zaman dedi ....
ohh ne güzel sende kokla meleğini bizim yerimize opuyorumnanaktankızlar ben oğluma kavuşmaya gidiyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi kokladım melekleriniziopuyorumnanaktan
doğru annamışın datlum, ben bisküviyi çok atmıyom öle muhallebi gibi çok koyu olmuyo 3-4 tane yeterli oluyo büsküviyerimseniben
ben ballı irmikliyi ve portakallı mısırlı kahvaltıyı eklemedim hiç cnm deneyeyim bari onudabilmiyorumkismile ayy ne masraflı oldu bu çocuklarr yaa :ecrin_bebek:
aynen elada kavanoz sebzelerini sevmiyo meyveleri götürüyo
ayhh arzuu ben senin doktoru çok sevdimsırnaşık şey ne güzel şeyler sölüyo öleesırnaşık şey
sağol nihan teyzesiopuyorumnanaktan
öyle yaparsın gizoşum hem anne sütü hem ek gıda ikisi bir arada :hooray:
ohh ne güzel sende kokla meleğini bizim yerimize opuyorumnanaktan
sorma çok masraflılar akannehir canları sağolsun aman yesinler yeterki...
bende çok seviyoakannehirrum dr umuzu :lepi:
ikisininde vitamini oluomus diye duymustum
hmmm anne sutu konusunda bi bilgim yoktu kaydirigubbakcemile5
bizim dr de sakin bulamac yapma dedi kafamçokkarıştı
istanbul şubesi yokmulaelaelaelaelae
kızlar ben oğluma kavuşmaya gidiyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi kokladım melekleriniziopuyorumnanaktan
buket izninle bi senin doktoru bide benim doktoru dövmek istiyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
anacım bu dr lar hepsi bi alem aynı şeyleri görmüyorlarmı bunlar tıp okurken neden farklı şeyler hep söylüyorlarklava:
bence birazda kendi iç güdülerimizi kullnacağız bebişleri yedirirken... sonuçta sen ebeğinin neyi sevip neyi sevnediğini daha iyi biliyorsun a.s
kaydirigubbakcemile3 ben buradan sana online bilgi veririm şekercüm
dov canimama bu konuda hakli sanirim.ablam kizinda bulamac vermisti sonra ayri vermek icin cok zorlandi eyvahedigeldismile
benim kiz hicbiseyi sevmio sırnaşık şey
dov canimama bu konuda hakli sanirim.ablam kizinda bulamac vermisti sonra ayri vermek icin cok zorlandi eyvahedigeldismile
benim kiz hicbiseyi sevmio sırnaşık şey
:)) gene hamiş olmak mıı :roflol:
yanlış söyledim :)) gene derken eski zamanı kastettim kaydirigubbakcemile3
Yok yokkkk aklında olan diline vururmuş ohhh ohhhh ne güzel Borama bide kız geliverir işte hem yaş nasılsa 19 cnm noolcak...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?