2009 Ekim Anneleri

neden canım demiirimi azaltıyor de bakimm heleeebuyrunnnnnnnnn

ikisininde vitamini oluomus diye duymustum

hmmm anne sutu konusunda bi bilgim yoktu kaydirigubbakcemile5
bizim dr de sakin bulamac yapma dedi kafamçokkarıştı

öyle yaparsın gizoşum hem anne sütü hem ek gıda ikisi bir arada :hooray:
kızlar ben oğluma kavuşmaya gidiyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi kokladım melekleriniziopuyorumnanaktan
ohh ne güzel sende kokla meleğini bizim yerimize opuyorumnanaktan

sorma çok masraflılar akannehir canları sağolsun aman yesinler yeterki...
bende çok seviyoakannehirrum dr umuzu :lepi:

buket izninle bi senin doktoru bide benim doktoru dövmek istiyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

istanbul şubesi yokmulaelaelaelaelae

ikisininde vitamini oluomus diye duymustum

hmmm anne sutu konusunda bi bilgim yoktu kaydirigubbakcemile5
bizim dr de sakin bulamac yapma dedi kafamçokkarıştı

anacım bu dr lar hepsi bi alem aynı şeyleri görmüyorlarmı bunlar tıp okurken neden farklı şeyler hep söylüyorlar klava:
bence birazda kendi iç güdülerimizi kullnacağız bebişleri yedirirken... sonuçta sen ebeğinin neyi sevip neyi sevnediğini daha iyi biliyorsun a.s

kızlar ben oğluma kavuşmaya gidiyom görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi kokladım melekleriniziopuyorumnanaktan

güle güle cnm sende git kavuş yavrunaaopuyorumnanaktan
oyy gene duygusala bağlandımmafoldumben

buket izninle bi senin doktoru bide benim doktoru dövmek istiyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

dov canim ama bu konuda hakli sanirim.ablam kizinda bulamac vermisti sonra ayri vermek icin cok zorlandi eyvahedigeldismile

benim kiz hicbiseyi sevmio sırnaşık şey

dov canim ama bu konuda hakli sanirim.ablam kizinda bulamac vermisti sonra ayri vermek icin cok zorlandi eyvahedigeldismile

ayy tamamda şekerim daha 6 aylık bebeler geçen gün sırf yumurtayı tek başına tatsın diye verdim azına, çocumun damağına yapıştı zorlandı yavrum, ben tek tek vermeye bikaç ay sonra dahada ağırlık vericemyerimseniben

keşke hamiş olsaydık gene,ne yersek hiç sorun yok hooop bebişe ne güzel :roflol:

slm kızlar biz dr dan geldik kızımboğaz enfeksiyonu geçirmiş o yüzden ateş ve huysuzluğu varmış döküntü yaptı bide 7kilo 65cm olmuş heryolunda şey yani çok şükür ilaç verdi gaz içinde bi ilaç verdi bakalım inş i olsun bütün kuzucuklar...

arkadaşlar benım yakınımın bebeğı oldu çarşamba gunu yanlız bebişimiz sarılık oldu ve çooook yuksek bu gece hastanede kanı değişcek okuyan arkadaşlarım dua edın lutfen buna gerçekten ıhtıyacı var mınığımızın.

Geçmiş olsun çok cnm bende çok çekmiştim o sarılıktan gerçi hastaneye yatmadı ama sürekli deliklemişlerdi ayyy kıyamam cnm yaa bu topicte biri demişti cnm ben yapmadım ama işe yaradığını okudum salatalık suyu düşürüyomuş sarılığı ama gerçek salatalığın bu marketlerde satılan değil bahçede olan cnm aklında olsun :Saruboceq:

günaydınn herkese ....

çok uykusuzum fikrinize ihtiyacım var .
kızım geceleri uyumuyo acaba açmı diye sıkı doyurdum gece kalkmış konusuyo gülüyo.
diğer günlerdfe aglayarak uyanıyo ama oda değiştirince susuyodu
yani açlıktan değil sanırım .
bide ben sebze vermiştim kakasının rengi cok koyulastı cok sık ama az yapıyo.acaba kabızmı olmustur ondna dolayımı sıkıntısı vardır .ek gıda verenlerin ki nasııl ...
nasıl yapsam yenıden dzene sokmak için yda kendiliğinden girermibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…