günaydınn herkese ....
çok uykusuzum fikrinize ihtiyacım var .
kızım geceleri uyumuyo acaba açmı diye sıkı doyurdum gece kalkmış konusuyo gülüyo.
diğer günlerdfe aglayarak uyanıyo ama oda değiştirince susuyodu
yani açlıktan değil sanırım .
bide ben sebze vermiştim kakasının rengi cok koyulastı cok sık ama az yapıyo.acaba kabızmı olmustur ondna dolayımı sıkıntısı vardır .ek gıda verenlerin ki nasııl ...
nasıl yapsam yenıden dzene sokmak için yda kendiliğinden girermibilmiyorumkismile
blue 19 yasinda misin? ohaoldumsmile
:roflol: :roflol: yok canım nerdeeeee o günlermayısta 29 olcam sempatiksalakcinni
a.s. günaydııınnngünaydın güzel annişler nasılsınız
offf yaşlanıyoz bende kasımda 26 olcamm
a.s. günaydııınnn
sorma yaşlandıkmı dersin
kızlar dün kahvaltı konusunda çok başınızı ağrıttım ya takmıştım kafaya akşam eve gidince hazırladım kahvaltı verdim bakalım napcak diyr bayıla bayıla yedi valla şöyle yaptım 100 cc anne sütü-az bi beyaz peynir-2 hero baby cici bebe bisküvisi -3 kaşık milupa portakallı mısırlı karışım bayıldı valla he he diye söylenerek yedi sevdiği zaman öyle sesler çıkarıyor bi güzelde sonra yıkadım oğlumu mışık mışıl uyudu tabii anasıda uyudu ohh be dünya varmış opuyorumnanaktan
şimcik benim kuzum malum 6 ay süper kustu..günde 15-20 kez belkii..şimcik azaldı kusmaları şükürler olsun ama buseferde ekgıda werince takip eden saatlerde kusuyo yine..yoğurt werdim kustu.tarhana kustu..sebze çorbası kustu..ama yer yemez diil..normal yiyo zorlamıyorum..sindiremiyo tam sanırım..biz hiç önlüksüz gezemicezmi ya yaz geliyo artık..
canım ya üzüldüm prensese reflüsü geçmedi mi hala bizim yok çok şükür öyle kusmamız bizde salylardan önlüksüz gezmiyozşimcik benim kuzum malum 6 ay süper kustu..günde 15-20 kez belkii..şimcik azaldı kusmaları şükürler olsun ama buseferde ekgıda werince takip eden saatlerde kusuyo yine..yoğurt werdim kustu.tarhana kustu..sebze çorbası kustu..ama yer yemez diil..normal yiyo zorlamıyorum..sindiremiyo tam sanırım..biz hiç önlüksüz gezemicezmi ya yaz geliyo artık..
sağolasın tatlım büütün kuzulara maşallahmaşallah yaseminn paşana
ekim anneleri diş çıkarmaya başladımı yavrulaınız
Kızlar kafayı yemek üzereyim kayanam çilek veriyo ya oğluma
oyyy kıyamam hem kuzuna hem sana :teselli: ama reflüsü vardı değilmi canım fıstıkının? az az sık yiyecek herhalde...
sakın sakın erken daha kiwiye çileğe..Kızlar kafayı yemek üzereyim kayanam çilek veriyo ya oğluma
kızlar hymary arkadasımızın ikizleri var biliyosunuz hale ve sare bi tanesinde down sendromu suphesi varmıs ıkız gebelik bolumune yazmıs link atmayı bilmiyorum dua istiyo dua edelim sapasaglam cıksın sonucları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?