2009 Ekim Anneleri

günaydınnn...ya benim kuzumda öyle eskiden daha uzun uyuyordu şimdi sık sık kalkıyor bi de hemen ağzına bişey daymazsam başlıyo konuşmaya gülmeye emziğini eline alıyo oynuyo kafayı yicek gibi oluyorum çünkü gecenin 4 ü daha bunu ona da söylüyorum gülüyoohaoldumsmile ek gıda koyulaştırıyo benimki de öyle sık sık yapıo bi de kan ilacı veriyosan o daha da koyu yapıo yediği şeye göre kakasının rengi değişiyo çorbasının içine zeytinyağı koy canım.. bende uyku düzeni için araştırmalara başlıcaktım ama bakıyorum herkesimn ki bu dönemde böyle..ALLAH yardımcmz olsunnn

kızlar dün kahvaltı konusunda çok başınızı ağrıttım ya takmıştım kafaya akşam eve gidince hazırladım kahvaltı verdim bakalım napcak diyr bayıla bayıla yedi valla şöyle yaptım 100 cc anne sütü-az bi beyaz peynir-2 hero baby cici bebe bisküvisi -3 kaşık milupa portakallı mısırlı karışım bayıldı valla he he diye söylenerek yedi sevdiği zaman öyle sesler çıkarıyor bi güzelde sonra yıkadım oğlumu mışık mışıl uyudu tabii anasıda uyudu ohh be dünya varmış opuyorumnanaktan

şimcik benim kuzum malum 6 ay süper kustu..günde 15-20 kez belkii..şimcik azaldı kusmaları şükürler olsun ama buseferde ekgıda werince takip eden saatlerde kusuyo yine..yoğurt werdim kustu.tarhana kustu..sebze çorbası kustu..ama yer yemez diil..normal yiyo zorlamıyorum..sindiremiyo tam sanırım..biz hiç önlüksüz gezemicezmi ya yaz geliyo artık..

ohh yarasın oğluşuna inşallah canım cokacimcoook

oyyy kıyamam hem kuzuna hem sana :teselli: ama reflüsü vardı değilmi canım fıstıkının? az az sık yiyecek herhalde...

canım ya üzüldüm prensese reflüsü geçmedi mi hala bizim yok çok şükür öyle kusmamız bizde salylardan önlüksüz gezmiyoz
maşallah yaseminn paşana
sağolasın tatlım büütün kuzulara maşallah
ekim anneleri diş çıkarmaya başladımı yavrulaınız

valla daha diş yok ama damakalrı çok sertleşti kemik gibi ısırınca acayip acıtıyor bizim doktor jel kullanma hiç bir faydası yok dedi anlamadım bende yıllardır iyi bilirdim millete de satardım kafam akrıştıfisfisfis

Kızlar kafayı yemek üzereyim kayanam çilek veriyo ya oğluma

aman canım sakın verdirme geçen bizimkide vericekti son anda cıngar çıakrttım kurtardım oğlumu allerji yapar sonra uğraşırsınız bak sakın engelleklava:klava:

Bebek odalarında bulunan telsiz, kamera, elektrikli biberon ısıtıcıları, kendi cep telefonumuz hatta komşumuzda kullanılan elektronik cihazlar çocuklarımızı elektromanyetik radyasyonun zararlı etkileriyle karşı karşıya bırakmaktadır. Biopro Baby ürünleri, elektromanyetik radyasyondan yetişkinlere oranla çok daha fazla etkilenen bebek ve çocukları korumaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Biopro Baby (Altın Kaplama GÜMÜŞ) Takı

Çocuklarınızın yeni doğan döneminde pusetine, bebeklik döneminde giysisine tutturabileceğiniz Biopro Baby'yi sonraki dönemlerinde kolye olarak kullanabilirsiniz.

http://www.biopro.com.tr/biopro-baby.php alıntıdır...

ne dersiniz kızlar almak gerekir mi acaba

kızlar hymary arkadasımızın ikizleri var biliyosunuz hale ve sare bi tanesinde down sendromu suphesi varmıs ıkız gebelik bolumune yazmıs link atmayı bilmiyorum dua istiyo dua edelim sapasaglam cıksın sonucları

oyyy kıyamam hem kuzuna hem sana :teselli: ama reflüsü vardı değilmi canım fıstıkının? az az sık yiyecek herhalde...

kıyama banaa mafoldumben ewet cnm reflülü benim sıpam

ekim anneleri diş çıkarmaya başladımı yavrulaınız

yok cnm bizde henüz

Kızlar kafayı yemek üzereyim kayanam çilek veriyo ya oğluma
sakın sakın erken daha kiwiye çileğe..

kızlar hymary arkadasımızın ikizleri var biliyosunuz hale ve sare bi tanesinde down sendromu suphesi varmıs ıkız gebelik bolumune yazmıs link atmayı bilmiyorum dua istiyo dua edelim sapasaglam cıksın sonucları

ah canımm kıyamam inşallah yoktur yaa..çok üzüldümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…