- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
kızlar kusura bakmayın yazamadım kaç gündür malum kociş geldi umreden 1 ay çok uzunmuş be allah hiçbirimizi kocişlerden ve tosunlarımızdan ayırmasın bu arada 3 gündür kaynanama giidorum oraya gelen giden oluyo die çocuğun bütün düzeni bozuldu uyku yok yemek zaten yemiodu şimdi emmek te baya zayıfladı napcam bilmiom birazdan yine gitcem akşama kadar koklaşıoz walla kaynanamla :))))))))
nerdesin kısss sen msn ve face le bizi aldatıyomuşun bizzz öyle duyduk demi kıslaarrrmerhaba kıslar biz deldik ...
anam aklımımı okudun ne bende kaynanan diyecek idim ağzımdan aldın lafııısempatiksalakcinnikaynanammı kızlar size göre tek anahtarım onda ve benim tarafımdan kimse gelmiyo 3sendir uzagım die tek annesi, gelir giderr
pofffffffffff
kis musyas ne istio bu delu kaynanan sendenklava:
hosgeldin gizos
sopalık bu kaynanalar yaaa verecen odunu yaniiiiklava:
yaw eskiden bi handan vardi bi fatos vardi..ilkay cok nadir giriyo artik.mehay zayiflama topiginden cikmio buraya hic girmiyo kaydirigubbakcemile3
ben facedede burdada hep varımmm tam destek hehe
aferin canım bende öyle hep burda sabah 9 akşam 7 :) mesai böyleeee:teytey:
temizlik bitiyo damlıyom kız uyanıyo yedriyom oyun oynuyoz geliyom bakıyom cvp yazıyom devam ediyoz oynamaya sonra uykusu geliyo uyutuyom hop burdayım tv açık kendi çalıyo kendi oıynuyo arkadaşta hiç yok burda tekim 3senedir çıldırmamanın tek yolu benim için bu net net kardeşligi hehe kızımda sagolsun ondanda fazla vakit kalmıyo iyiki dogurmuşummdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kis musyas kimler var bu face de?
cnm herkes orda buluşma fotolarınıda koyuyo kızlar sagolsun bizde gitmiş kadar oluyoz onlara bakarak
Yasemincim msn adresi vermek yasak tatlım:) sildim mesajından haberin olsun..
ben goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?