2009 Ekim Anneleri

yok canım ya neden vicdan azabı çekesin sonuçta onun içinde çalışıyorsun hem güvenilir ellere emanet ediyorsun ne güzel benimde imkanım olsaydı bende çalışmak isterdim açıkçası

ya sen boş ver kaynananı benim kide aptamil vermeye çalıştıkça ben reddettim ben kazandım tabii çocuk ağlıyomuş neymiş domuyomuş deli ediyodu beniii
yok canım ya neden vicdan azabı çekesin sonuçta onun içinde çalışıyorsun hem güvenilir ellere emanet ediyorsun ne güzel benimde imkanım olsaydı bende çalışmak isterdim açıkçası

sadece onun için çalışıyorum oğluma daha iyi bi hayat hazırlamak için umarım herşey istediğimiz gibi olur şu ek gıda sorununu bi çözsek ii olacakkk

musyas ewet ama bu aralar gözüme batıyor ne dese batıyor bana
sütüm yarıyor maşallah ceydanın kilosu iyi diyorum yok yok babasıda böyle kiloluydu diyor iyide çocuk benden besleniyor o ne olacak kaşınıyor bu kadın açıcam bayramlık ağzımı

BOŞVER CNM bozmöa moralini hepsi aynı bu kayananaların ayy bende ilerde böyle bikaynanamı olcam yok yaaa ben olmam herhalde :)

sebze çorbasını kesinlikle yemiyor 2-3 kaşık ancak zorla milupanın sebzeli çorbasını seviyor ancak offfff

herkeze merhaba;
yasemincim aynı durum bizdede söz konusu sebze çorbası kesinlikle yemiyo ne koyduysam yok istemiyo ama milupanın sebzeli çorbasını bayılarak yiyiyo...nasıl alıştıram bilemiyorum.

pembecim bizdede oluyo o durum 2 gün görmesin çocuğu yok rengi solmuş yok zayıflamış sanki bakamıyoruz biz. çocuk aynı çocukişte. çok kolaysa kendileri gelip baksınlar anca laf söylemesini biliyolar. bakmaya gelince hepsi kaçıyolar.

tam da konus uzerine olacak yazacaklarım benim de kaynanam 2 haftadır bizde iyi bi şekilde idare ettik şimdiye kadar ama 2 gundur ek gıdaya başladık mama sandalyesi aldı kayınvalidem ama ona oturtmuyor neymiş sıcaklıgını hissetmek istiyormuş yemek boyunca kucagında tuttu corbasını içirecek oldum oturttum mama sandalyesine bu kez de bizimki inatlaştı ağlamaya başladı sandalyede off ya sinir oldummm

napcaz böyle valla kafam çok karışık nasıl sevdircem sebze çorbasını

solstice, yediveren35, pembeinci, blueflower, zencefine kıslar sus pus oldunuz hayrola

yasemin canım inş. ek gıda işini çözersiniz :1hug:
valla nasıl çözcemizi bi bilsemmm
yasemin canım diğer topiklere resim ekleyip geldim.
hee aferin bizi boşalama eferinnn:1closedeyes:
cnm bende bi bilsem bu sıpalar tatlı arıyo sanırım tatsız tutsuz şeyleri yemiyolar.

valla doktor 7 ayda ağzını falan kitler demişti biizm ki 7 olmadan başladıı

merhaba herkese

Alperim ay dönüşümüne uğradı galiba :S

hep çığlık atıyo, bağırıyo.ağlıyo

inşallah düzelir bugün

GÜNAYDIN KIZLAR

ek gıda yemeyen bebişlerinize çorbasının içine değişik tatlar koyarak yedirmeyi deneyim yada bekleyin çok acıksın (gerçi insan dayanamıyo ama )gerçekten acıktımı geri çevirmiyo

günaydın kızlar bende dün yoğurduna biraz danone meyvalı kattım bayıla bayıla yedii sizinkinlerde yoğurt yemiyorsa deniyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…