ya sen boş ver kaynananı benim kide aptamil vermeye çalıştıkça ben reddettim ben kazandım tabii çocuk ağlıyomuş neymiş domuyomuş deli ediyodu beniiiüfff çok canım sıkkın dün kayınvalidem geldi neymiş ceyda zayıflıyormuş etleri salık salık olmuş dedi bana ya biliyorsunuz ben ek gıda bile başlayamadım dr kilolu bulduğu için 8,800 kilosu
normal çocuk büyüyor hareketlendi diyorum yok zayıflamış diyor anlamıyorum bu kadını
yok canım ya neden vicdan azabı çekesin sonuçta onun içinde çalışıyorsun hem güvenilir ellere emanet ediyorsun ne güzel benimde imkanım olsaydı bende çalışmak isterdim açıkçası
musyas ewet ama bu aralar gözüme batıyor ne dese batıyor bana
sütüm yarıyor maşallah ceydanın kilosu iyi diyorum yok yok babasıda böyle kiloluydu diyor iyide çocuk benden besleniyor o ne olacak kaşınıyor bu kadın açıcam bayramlık ağzımı
sebze çorbasını kesinlikle yemiyor 2-3 kaşık ancak zorla milupanın sebzeli çorbasını seviyor ancak offfff
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12668792&postcount=5400
bak yaseminnn okuuu alıntı yapıp cevp vermişsinnnnn delikafadulden
herkeze merhaba;
yasemincim aynı durum bizdede söz konusu sebze çorbası kesinlikle yemiyo ne koyduysam yok istemiyo ama milupanın sebzeli çorbasını bayılarak yiyiyo...nasıl alıştıram bilemiyorum.
pembecim bizdede oluyo o durum 2 gün görmesin çocuğu yok rengi solmuş yok zayıflamış sanki bakamıyoruz biz. çocuk aynı çocukişte. çok kolaysa kendileri gelip baksınlar anca laf söylemesini biliyolar. bakmaya gelince hepsi kaçıyolar.
napcaz böyle valla kafam çok karışık nasıl sevdircem sebze çorbasını
valla nasıl çözcemizi bi bilsemmmyasemin canım inş. ek gıda işini çözersiniz :1hug:
hee aferin bizi boşalama eferinnn:1closedeyes:yasemin canım diğer topiklere resim ekleyip geldim.
cnm bende bi bilsem bu sıpalar tatlı arıyo sanırım tatsız tutsuz şeyleri yemiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?