2009 Ekim Anneleri

Selam kızlarr offfff yine sıkılıyorum ben çokkk tam iyileştikk üffff gene hastayızzzz sabahladık kuzumla gene burnu fıkfıkk sürekli emerken tıkanıyo sinir yapıyooo benimde boğazlarım ağrıyooo içim sıkılıyooo şöyle yaz gelsede denizlere girsek güneşlensek falan
Bu arada kızlar benim memikler sanırım tam 2 kilo çekiyookaydirigubbakcemile3
çünkü sabah tartılıyom 67çıkıyorum gece yatmadan tartılıyom 65 çıkıyorum 3 gecedirrr tabii sabah sütler doluyo gece mafişşş:roflol:

zümrütcüm geçmiş olsun canım yaa... bizimde düzelmek üzere burun akıntısı bugün yok şükür.. yaz gelsin artık yaaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
blueflower, nurefsann+, zencefine, Amazon+, yasemin1984, yediveren35, pembeinci
huuuuuu huuuu nerdesinizzzzzzzz klava:

yazzz gelssinnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkk sıkıldım bu kış modundann boshayallersmile

offf akşama çok işim var temizlik yapcam koydum kafaya hafta sonu sadece oğluma vakit ayırmak istiyorumm

offf oğlum bu gün bi şey yemiyormuş ağzını kilitliyormuş napcam ben yanında da değilim çok üzüldümmm

sebze çorbasını kesinlikle yemiyor 2-3 kaşık ancak zorla milupanın sebzeli çorbasını seviyor ancak offfff

üfff çok canım sıkkın dün kayınvalidem geldi neymiş ceyda zayıflıyormuş etleri salık salık olmuş dedi bana ya biliyorsunuz ben ek gıda bile başlayamadım dr kilolu bulduğu için 8,800 kilosu
normal çocuk büyüyor hareketlendi diyorum yok zayıflamış diyor anlamıyorum bu kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…