merhaba herkese
Alperim ay dönüşümüne uğradı galiba :S
hep çığlık atıyo, bağırıyo.ağlıyo
inşallah düzelir bugün
arkadaslar ben corbalarin tatlanmasi icin mutlaka havuc katiyorum kizimin corbalari tatlimsi oluyor.tavsiye ederim
meraba kızlar nasılsınız
Kızlar aynne bizde de var reflü bildiğiniz gibi ek gıdadan önce o kadar kusuyodu ki anlatamam gerçkten iyi bile kilo aldı Bora o kusmalara boshayallersmile
dediğiniz gibi biz önlüksüz gezemiyoruz takmasak üt baş gidiyo günde kaç kere kıyafet değiştiriyoruz eskiye nazaran daha yii kusmaları ek gıda ve daha katı yediğinden dolayı fakat şimdi kusunca berbat kokuyo hele yoğurttt :sinifsinif: bizede ilaç verdi dr ama ben kullanmıyorum çünkü bi faydasını görmedim onuda içince kusuyor o yüzden hiç kullanmıyım daha iyi ayrıca bu dr gittğimde farklı şurup isticem
Bu arada gece uyanınca bende kesinlikle konuşmuyorum ve gülmüyorum hemn yüz buluyo :)) bazen uyanıyo resmen kalkacak geenin bi körü bakıyorum sırıtmaya başlıyo hemen yatıp ona görünmeden beşiğinde sallıyorum sonra tekrar uyuyor en geç 15 dk sonra
canımcım gastroya bizde gittik..ilaç wermek istemiyorum dedi bi iki ay daha sabret geçicek dedi..geçen ay gitmiştik..doğru azaldı şükür ama bitsin:)) ewde artık önlük takmıyorum riske girip..nasip biüsrü güzel şey alıosun koskoca önlük önünde öölece küçülüyo gidio doya doa göremeden üzerinde..
gece uyanıp gülme olayında eskiden bizde uyandı sanıp ışığı filan açıyoduk..sonra bigün bi denedim baktım oanda gülse bile aslında çok da açılmamış oluyo uykusu..bazen sesine bi giriyorum karanlığa rağmen beni görüp gülmeye başlıyo..gülmemek için zor tutuyorum kendimi..hiç konuşmadan alıp sallıyorum..
yemiyo...tarhana yaptım..bikaç kaşık yedi sadece..
zuzum berra çok aç değilse yememiş olabilir, yemek öncesinde en az 3 saat hiçbişey yememiş olmalı...
ela onun için yaptığım çorbayı bi gün önce yememişti, dün araya uyku falan girdi derken baya aç kaldı ve yedi...
bide tarhanayı özel bebek tarhanası varmı ondan mı ldın? yoksa bizimde yediğimiz baharatlı tarhanadan mı verdin?
Baran beyin dişi tuttu gene kulaklarını, saçlarını koparacak gibi çekiyo. Bilemiyo yazık neden olduğunu. Ben de yeşil soğan vermiştim ağzını kokuttu o da :sinifsinif:
ben dün işe başladımsenağlamakapıdan çıkarken bu ilk ayrılığımız kuzum dedim,anlamış gibi duduağını büktü:gitme:boğazım düğümlendi yav..Allahtan okul eve yakın,ders programım da hafif..6 kez git gel yaptım..napim kuzumu özlediim..ben yokken hiç gülmemişbilmiyorumkismile
zezemm:teselli:
Bu bebek tarhanası nasıl bişeymiş ki. Ben geçen yaz kendim yapmıştım içinde domates, soğan, yeşil, kırmızı biber vardı. Acı değildi ama biberler, başka baharat yok. O olmaz mı ki :uhm:
Bi de nasıl pişiriyosunuz
açtı cnm..aç olduundan mızırdanmaya başlamıştı..hatta peşinden emdi bi güzel..normal ewdeki tarhana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?