cevabın için sağol canım..korkuyorum memeyi bırakmasından çünkü emsin diye çok uğraşıyorum..benim kızım niye böyle meme düşmanı anlıyamıyorum:sinifsinif:yediğime içtiğime dikkat ediyorum.kilo aldım..ama o beni reddediyo..zoruma gidiyo işte nasıl anlatayım,üzülüyorum..
hep anne meme diye peşimde dolanacağı günleri hayal ediyodum..hiç böyle bi sorunla karşılaşacağım aklıma gelmezdi..çok üzülüyorum elimde değil..
2.5 aylıkkken başladı.5 aylıkken düzeldi..şimdi yine reddediyo..yoruldum..
Anlıyorum seni istemez miyiz bi anne olarak emebildikleri kadar emsinler ama işte bu sıpaların sağı solu belli olmuyor. Stres yapıp üstüne düştükçe daha beter reddeder zaten. Sıkıntı yapma, madem emmiyor sağıp sağıp kat mamalarına hem sütün de azalıp kesilmemiş olur. Şeniz
günaydın kızlar,
çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün
Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..
Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama
Kızlar çok mutluyumm eşim bugün ameliyat oldu 9 saat sürdü ama sağlıkla çıktık Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dua eden tüm dostlarımdan Allah razı olsun . Şimdi eve geldim çocuk ta hastaydı 3 gündr ateşler içinde 3 günde 4 hastane gezdik 40 lara çıktı ateşi heryeri delikdeşik oldu bi serum yeri bulamadılar yavruma neyseki dün geceden itibaren ateşi düşü umarım yükselmez eşimde sağlıkla çıktı gergin bekleyişin ardından sanki üzerimden büyük yük kalktı. Şuan hala bile kendine gelemedi tam konuşuyor gözlerini açamıyor ağrısı var ama inşallh onuda atlatıcak bu zorlu riskli ameliyatı sorunsuz atlattık . Rabbim beterinden saklasın. Tekrardan tüm hastalarımza acil şifalar diliyorum .Zelldacım inşallah sende güzel haberler getireceksin.Şimdi patolojiye gidecek çıkan sonuç inşlalh ordanda güzel haber gelecek.
Kızlar çok mutluyumm eşim bugün ameliyat oldu 9 saat sürdü ama sağlıkla çıktık Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dua eden tüm dostlarımdan Allah razı olsun . Şimdi eve geldim çocuk ta hastaydı 3 gündr ateşler içinde 3 günde 4 hastane gezdik 40 lara çıktı ateşi heryeri delikdeşik oldu bi serum yeri bulamadılar yavruma neyseki dün geceden itibaren ateşi düşü umarım yükselmez eşimde sağlıkla çıktı gergin bekleyişin ardından sanki üzerimden büyük yük kalktı. Şuan hala bile kendine gelemedi tam konuşuyor gözlerini açamıyor ağrısı var ama inşallh onuda atlatıcak bu zorlu riskli ameliyatı sorunsuz atlattık . Rabbim beterinden saklasın. Tekrardan tüm hastalarımza acil şifalar diliyorum .Zelldacım inşallah sende güzel haberler getireceksin.Şimdi patolojiye gidecek çıkan sonuç inşlalh ordanda güzel haber gelecek.
AYYY ÇOK SEVİNDİMŞeniz..ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN...YAVRUNUZ DA Bİ AN ÖNCE İYİLEŞİR İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
Anılcım buradan da yazayım canım... GÖzÜnÜz aydın,İnŞallah Çabucak toparlayacak eŞİn,allah sİze beĞıŞlasın...
AdaŞımızA da bİr an Önce Şİfalar İnŞallah canım...
anıloş geçmiş olsun kuzu ALLAH bir daha hastalık göstermesin arkadaşım
anıl canım çok sevindim çok şükür diyelim yusuf borada inş. çabuk toplar kendini canım geçmiş olsun allah herkese sağlık versin inş.
Aminnn :Saruboceq:Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?