2009 Ekim Anneleri

leylacım çok geçmiş olsun..
kızlar bende kaka lekelerini çıkaran bi deterjan veya leke çıakrıcı istiyorum
daha önceden prillerdim hemen farkettiğim gibi ama bu hafta düğün müğün işlerinden yapamadım
denenmiş ve memnun kaldığını bişi olsun lütfen

nihayet disimiz kendini gostermeye basladi :hulya:
azicik muhallebi yedi dedim sukur karni tok uyuyacak. onu da oldugu gibi kustu. hatta daha oguruyodu ama midede bisey kalmayinca bisey cikmadi sonrasinda. simdi de uyudu bombos mideyle :gitme:

gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...

ariel de beklet yarım saat sonra yıka..ben öyle yapıyorum cıkıyor

canım toz sabun (h.şakir) kullanmıyormusun... valla ben doğduğunda beri kullanıyorum herşeyin hakkından geliyo... ki ilk doğduğunda o sulu kakalarının lekeleri hiç bi şekilde çıkmıyodu ama sabun tozu çok güzel çıkartıyodu.. hala da 40 derecede ön yıkamalı yıkıyorum gayet de memnunum...

aman neyseki bişey yokmuş çok şükür...geçmiş olsun canım.. İnşallah en kısa zamanda huzurlu ve mutlu bir kuzu olur hümacık

çok sağol canım
ben her yıkamaya ariel uzman leke çıkarıcı yada kosla sıvı koyuyorum biraz çok kirlilerse toz sabunun yanında normal deterjandan da koyuyorum bişey kalmıyor
nihayet disimiz kendini gostermeye basladi :hulya:
azicik muhallebi yedi dedim sukur karni tok uyuyacak. onu da oldugu gibi kustu. hatta daha oguruyodu ama midede bisey kalmayinca bisey cikmadi sonrasinda. simdi de uyudu bombos mideyle :gitme:
hayırlı olsun dişiniz Ela da bugün ilkez acayip bişlekilde kustu ama bu biraz benim hatamdı yiceksin diye fazla yüklendim sanırım:kedi:
çok ama çok sevindim...gelmiş geçmiş olsun...

bircan gözün aydın cok sevindim

bukett disiniz hayırlı olsun. bu dönemlerde yemek biraz problem oluyor ama sonra düzeliyor

aybik ben ariel leke cıkartıcı sıvı kullanıyordum simdide organik oxi aldım. kaka cıkartıyormu bilmiyorum ama ben sekerli kahve döktüm cıktı hepsi. genelde ariel güzel ama.

h. sakir ben önceden kullanmıstım bende hic leke cıkartmıyordu ama ben ön yıkamalı yıkamıyorum normal yıkama yapıyorum. Ben toz deterjan sevmiyorum hem arada sabun kalıntıları oluyor. Ben suan sivi organik bebek deterjanı aldım miraya onu kullanıyorum. esiden migr. kendi marka bitkisel bebek deterjan vardı oda süper birseydı ama suan üretminde yok galiba. yani ben bulamıyorum.

merhaba güzeller bugün 3.cü yılımız eşimle yıldönümümüz nice mutlu senelere inşallah melegimizle mutluyum huzurluyum şükürler olsun kızımla gezcez bugün eşim işten geldi mektup yazmış bize gönlünü dökmüş mutlu oldum çok gececiydi sabah geldi rabbim kimsenin agız tadını bozmasın inşallah

kızmar merhaba nasılsınız bir site var unnado diye anne ve bebek ürünleri satıyormuş bu siteye üye olan arkadaş varmı acaba bende üye olmak istiyorum.davet gerekiyor.

çok saolun arkadaşlar allah bebeklerimize sağlık versin inşallah:)

kızmar merhaba nasılsınız bir site var unnado diye anne ve bebek ürünleri satıyormuş bu siteye üye olan arkadaş varmı acaba bende üye olmak istiyorum.davet gerekiyor.

Ben üyeyim canım, ama davet için mail adresin gerekiyor. Özelden yolla davet gönderrim ben opuyorumnanaktan

dalin sıvı kullanıyorum kaka 2-3 gün bekeldiyse kıyafette çıkmıyor
ariel aldım şimdi makine çalışıyor inş kötü bi süprizle karşılaşmam en sevdiğim tulumlar mafiş olur:umursamaz:

.
tebrikler nice senelere....bizimde dündü:))3.yılımız bitti biz 07.07.07 lerdeniz yani..:)) dün Foçaya yemeğe gittik her yıl orda kutlarız ama bu sefer kızımızla gitmek çok daha güzel oldu bizim için
dalin sıvı kullanıyorum kaka 2-3 gün bekeldiyse kıyafette çıkmıyor
ariel aldım şimdi makine çalışıyor inş kötü bi süprizle karşılaşmam en sevdiğim tulumlar mafiş olur:umursamaz:

korkma hiçbişey olma ben sürekli kullanıyorum..

kızlar bebişleriniz istahları nasıl
benım kızım hiç bişey yemıyo napıcam ben anca meyve yiyo kesinlile yemek 2-3 kasık abartmıyoum yemıyo kendı yerse biraz daha azla yiyiyo nasıl yedircem ağzını kitlihyo ve ağlıyo her çeşit ymeeği denedim ve memeye aşırı düşkün(

dişleri geliyorsa ondandır canım zorlama yoksa ters etki yapar. benim kızım da oyleydi ama dişleri patlayınca gecti o hali. tekrar yemeye başladı elhamdulillah

benimki bazen çok iyi yiyo bazen hiçbişey yemiyo bakın saat akşamın 5 i olmuş sanırım 30 40 cc mama içti 3 4 kaşıkta kahvaltı yedi,öyle aç ve susuz uyuyo şimdi.ama bazen gün geliyo ne versem yiyo mama diye kendi ağlıyo bende sıkmıyorum onu sıcak biyandan diş biyandan onlarda haklı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…