2009 Ekim Anneleri

herkese mutlu yıllar arkadaşlar eminim bu yıl benim gibi tüm ekim anneleri için çok özeldir.bebişlerimizle yeni bir yıla giriyoruz.herkese bol bol mutluluk aşk sevgi para diliyorum.

dora paşaya da mutlu yıllar...Allah hayırlı bir ömür nasip etsin bebişlrimize ve bizee...

maşallahhhh ççok yakışıklı olmuş paşammmmmm

dora paşam çok şirin olmuş süpersin gizemcim
2010 yarucuklarıızla geçirdiğimiz ilk yılbaşı inşallah daha nice yıllar görürüz sağlıkla

bende de aynı sorun var canım ya çok üzülüyorum..doktorum yediklerinden kaynaklanıyodur dedi..özellikle süt çok içiyosan sütü kesmk gerekmiş..ben günde 2 baardak içiyodum günde..içmiyorum artık..

süt içmeyi kes, 1 hafta bekle değişmezse zaditen diye bi şurup varmış,akşamları yarım çay kaşığı içir dedi..eczacıya sordum,alerji içinmiş ama iştah açma özelliği varmış..ben 1 hafta bekleyemedim..dayanamadım bağırmasına..çok sinirlerimi bozuyordu ağlamsı..onla bir ağlıyordum..hemen şuruba başladım..bi de bi akrabamız ağzının içi pamukçuk olmuştur ondan ememiyodur dedi..mikostatin diye bi ilaç var.ağzını kenarlarına 2 şer damla damlatıyorum 2 gündür..
daha az bağırıyo artık..hangisi işe yaradı bilmiyorum canım..sen de doktoruna sor ve dene istersen..

dora paşa mutlu yıllar diler :))

gördüğüm en tatlı noel babaopuyorumnanaktan

bebişlerimizle ilk yeni yılımızı kutladık..gerçi biz yeni yıla mızıklana mızıklana girdik,inşallah bütün yılımız mızıklanarak geçmez:umursamaz:hiç bişi anlamadım..misafirler vardı onlarla bile ilgilenemedim,kendi kendilerine ikramlarını yiyip oturuşup gittilerkaydirigubbakcemile3babasıyla ben bütün gece cadımı uyutmaya çalıştık inadı tuttu uyumadı cadımkaydirigubbakcemile3millet erkenden gitti,ilk kızımla sarmaştık yeni yılda, onu öptüm önceopuyorumnanaktanRabbime teşekkür ettim bana böyle bir melek gönderdiği içinopuyorumnanaktansonra sallamaya devamkaydirigubbakcemile3gece 1 de anca uyudu:lepi:..

yeni yıla dora uyuyarak girdi ama önce ben sonra babası onu öptük allah ayırmasın ömür boyu nice senelerimiz olur inşallah hepimizin melekleriyle...

musyascim Allah acil sifalar versina.s.. hepinize iyi yıllar.noel babamıza kırkbirkere maşşallah

ya bana akil verin.moralim cok bozuk :gitme: dun kizimin uzun sure huzursuz olmasi nedeniyle buradaki mesa hast.aciline gittik.kadin bakti biseyi yok dedi.gazdan olabilir dedi.sonra tartti.6 ocakta 3.ayi doluyo.yani yaklasik 1 ayda 400 grama yakin almis mafoldumben dr cok az dedi.mamaya basla dedi.bende arada zaten vermeye calisiodum ama biberonu tutmuyo, kasikla verince tukuruyo dedim.mamayi deistir dedi.dun bizde sma ve yine aptamil aldik.evde de bebelac vardi.onlarida almiyo memeyide oyle aman aman emmiyo.nasil tutturabilirim biberonu?

buketçim aynı olayı biz de yaşadık bu ay. benim kız da geceleri uyumuyo etmiyo diyodum meğer açlıktan uyumuyomuş yavrucum. doktora götürdüm ben de senin gibi 3 ay dolunca. 1 ay boyunca 310 gr almış sadece. aç bu çocuk dedi doktor. çok üzüldüm. daha önce bebelac aptamil vermeye çalışmıştım ama almıyo tükürüyodu ben de tok heralde deyip üstelemiyodum. doktor bize de sma gold verin dedi. benimki de biberonu kesinlikle tutmuyor. kaşıkla veriyorum. ilk 2 gün zorlandım ama şimdi alıyor kaşıkla. 2 saatte bir emzirdikten sonra mama da veriyorum artık. huzur geldi çocuğa resmen sakinleşti kıyamam ya. gece memeyle idare ediyoruz. biberona alışsa iyi olcak ama kesinlikle tutmuyor. emzik de tutmamıştı zaten. gece süt olmayıp da mama vermeye kalksam kaşıkla verene kadar uykusu açılacak çocuğun sonra uyut uyutabilirsen, aç yatırmak da olmaz off. biberona alıştırmam lazım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. bilen varsa bana da söylesin.

Son düzenleme:
kızlar bende arada 30 cc olsun veriyorum mama..ilk zamanlar benimkide almıyordu biberonu bende açkarnına vede uyurken vermeye başladım..şimdi alıyor uyurken anlamıyor ne içtiğini..ama 30cc den fazlada içmiyor...

allah yardımcınız olsun kızlarr yaa mamayla nasıl uğraşşıyorsunuz gece kalk mama yap off uyku sersemi hemde yoksa bütün gece uyanmıyolar mı mama yiyince ??? kafama takıldı kafamçokkarıştı

ah kızlar siz biberona alıstırmaya calısıyosunuz ben memeye biberonu hazır almıyoken kasıkla verin sonra emmez sutunuz gider ben her ogun 10 dk zor tutuyorum gogsumde savas yasıyoruz resmen cok kucukler biberon vermeyin kasıkla verin kıs ayındayız bizim sutumuzu hic bi mama karsılayamaz hastalık icin

allah yardımcınız olsun kızlarr yaa mamayla nasıl uğraşşıyorsunuz gece kalk mama yap off uyku sersemi hemde yoksa bütün gece uyanmıyolar mı mama yiyince ??? kafama takıldı kafamçokkarıştı

ben gece 12 gibi 60 ml mama veriyorum sabah 7 ye kadar tutuyo mama. acıkmıyo gizemcim. vermeden önce bazen saat başı kalkıyordu uykusuz kalıyordu. mama tok tutuyor.. zaten acıkana kadar da süt birikmiş oluyor gece acıksa bile idare ediyor.

evet ececim ben d biberon taraftarı değilim. kaşıkla yesin daha iyi. zaten şurda 1 ay sonra ek gıdalara başlıcaz.

kızlar cok uzuluyorumm niye boyle sutumuz az....mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…