2009 Ekim Anneleri

musyas canı coook gecmiş olsun uff ya rabbim bebeklerimizi korusun((((

su hastalık beni de cok korkutuyor ben de it ayagı yemiş gibi geziyorum fildir fıldir şehirler arası tura cıktık yusufla insallah bişey olmaz..ALLAH hekesin yardımcısı olsun..zeynep ada yı öp benim için..opuyorumnanaktan

musyascım çok gecmiş olsun şkürler olsun bebeğin iyiymiş artık kıyamam ben onaa yavrumm benim.....

Canım çok geçmiş olsun. ıyiki doğru teşhis koyabilmişler, hızla toparlanır inşallah.
Bu arada detaylı yazdığın için çok saol, her ağlama nedensiz ya da gazdan değil demekki opuyorumnanaktan

inş. iyi gelir canım denicem cok sagol
onceden baya sut olurdu simdi yeticek kadar oluyor

nalan canım ateşli falan değil değilmi gögsün ateşli ise aman ihmal etme ben kaç kere hastaneye sağdırmaya gittim ateşlendide
eğer ateşsizse korkma gögsünü sağ bence gidecektir
yok canım ateşli degilim bi ara oluyordu artık eskisi gibi dolu dolu sutum olmuyor yetecek kadar onceden agrısından duramazdım o zamandan kalma bir tıkanma oldu sanırım

canim benim sutum az deil.ama besleyici degeri yok.yani kilo aldirmio anladigim :sinifsinif:
inş: duzelir canım yaaa yemenede dikkat ediyorsun sanırım neden boyle oluyormuş acaba rezene cayı içiyormsun sutun kalitesini arttırıyormuş

yasemincim cokk ama cok gemiş olsun cok sevindim iyi olmanıza canım benim sıkıntısı olmasa aglarmı yaa iyikide ogrenildi tedava edildi sukurr inş. dahada iyi olurr Allaha emanet

çok geçmiş olsun tatlım yaa iyi olmanıza sevindim tatlım opuyorumnanaktanŞeniz

musyas çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
sen rota virüs aşısı yaptırmışmıydın cnm? yazdıklarını okuyunca yaptırsammı acaba diyorum...

Musyas çok geçmiş olsun el kadar çocuğa nasıl serum verdiler yaa çok üzgünüm allah bir daha yaşatmasın opuyorumnanaktan

musyas çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
sen rota virüs aşısı yaptırmışmıydın cnm? yazdıklarını okuyunca yaptırsammı acaba diyorum...

Canım ben yaptırmıştım rota virüs Musyas'ın yazdıklarını okuyunca bi kez daha iyiki yaptırdık dedim. Bi de Şeyma'nın büyük oğlu sanırsam geçirmiş bu hastalığı çok zor olduğundan bahsetmiş, dr.da önerince hiç tereddüt etmedim ben.
Sen neden yaptırmak istememiştin kafam karıştı

cnm birinci neden sağlık bakanlılığının bu aşıyı zorunlu görmeyip aşı takviminde olmaması...
5 yıllık geçmişi olan bi aşıymış ve ilk kullanılmaya başlandığında bebeklerde bağırsak düğümlenmesine yol açtığı için toplatılmış sonradan tekrardan piyasaya sunulmuş, yan etkisi olurmu diye düşünmeden edemiyorum...
bide sadece özel hastaneler bu aşıyı zorunlu görünce fiyatıda biraz tuzlu olunca ticarimi acaba diye kafamda soru işareti oluşuyo, çevremde kime sölediysem yaptırmamış bu aşıyı yeni doğuranlar bile o yüzden tereddütteyim...

saolun canlarım benım bende yaptırmadım o aŞıyı 5.aya kadar yaptırılabılıyomuŞ zeyneb adanın Şımdılık bagıŞıklık sıstemı ohastalıga dayanıklı Çıktı o hastalarla ıÇ ıÇe kaldı aldıgı antıbıyotık sayesınde bulaŞmadı hıÇ ama enkısa zamanda yaptırmak ıstıyom aÇıkcası ÇÜnkÜ kan degerlerını yÜkseltıyo o hastalık rota vırÜsÜ az Önce hastanedekı arkadaŞlarımı aradım orda gÜzel dostluklar kurduk ve ben gıttıkten sonra 15hasta daha yatıŞ yapmıŞ en bÜyÜgÜnÜn yaŞı 3mÜŞ bebekler hep hasta Çok ÜzÜlÜyom allahım Şıfa versın hepsıneee ınŞ.

geçmiş olsun musyasçım..bende rota aşısı yaptırdım önümüzdeki ay 2. dozu yapılacak..bizde biraz yan etki yaptı kaka düzeni değişti..sulu ve yeşil yaptı..ama şimdi daha düzene girdi..dr yan etki yapabilir dedi ama kesinlikle aşının 2. dozunu yaptırmanıda tavsiye ederim dedi..

zeynepcim ikinci dozumu bana kimse sölemedii ne zama yapılcek sormalıyım bunu acilen ???

Canım çok geçmiş olsun. İyiki doğru teşhis koyabilmişler, hızla toparlanır inşallah.
Bu arada detaylı yazdığın için çok saol, her ağlama nedensiz ya da gazdan değil demekki opuyorumnanaktan

malesef her ağlama nedensiz ya da gazdan değil .Bebişimin yeni doğduğu sıralarda ağlaması ıkınıp sıkılmasını da gaz diye adlandırmıştı doktorlar .Fakat çocuk bronşitiyal miş.ignelerle kendine geldi.

benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben

benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben

canım serum fizyolojiyi damlatmıcaksın hızlı bi sekilde burnuna sıkacaksın geri sumukle geliyo bende damlatıyodum doktorumuz hızlı bi sekilde sık bisi olmaz dedi vucudumuzda dolasan sıvıymıs hib bir zararı yokmus birden sık

ben sıkıyordum ama yavaş tabiki teşekkür ederim canım hızlı sıkayım öyleyse bakalım açılacakmı

ben sıkıyordum ama yavaş tabiki teşekkür ederim canım hızlı sıkayım öyleyse bakalım açılacakmı

canım hızlı bir şekilde 2 burun deliğine de damlatıp bebeği yüzüstü çeviriyorsun... bu şekilde burun içi rahat temizleniyor yerimseniben

canım emziriyorsan.burnunu anne sütü damlat.veya bir kaç damla su damlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…