zeynepçim kaşık olayını bikaç gün yadırgar ama sonra alışır diyor uzmanlar nette öyle okudum. mamayı değiştirsen. sma denesene bak benim kız hiçbir mamayı almadı bunu sevdi. aama sütüm çok diyosun bence de mama yerine kaşıkla sütünü versen daha faydalı olur.
süt birikmesindendir muhtemelen. ılık bi havluyla masaj yap bakalım düzelecekmi nalancım.
yok canım ateşli degilim bi ara oluyordu artık eskisi gibi dolu dolu sutum olmuyor yetecek kadar onceden agrısından duramazdım o zamandan kalma bir tıkanma oldu sanırımnalan canım ateşli falan değil değilmi gögsün ateşli ise aman ihmal etme ben kaç kere hastaneye sağdırmaya gittim ateşlendide
eğer ateşsizse korkma gögsünü sağ bence gidecektir
inş: duzelir canım yaaa yemenede dikkat ediyorsun sanırım neden boyle oluyormuş acaba rezene cayı içiyormsun sutun kalitesini arttırıyormuşcanim benim sutum az deil.ama besleyici degeri yok.yani kilo aldirmio anladigim :sinifsinif:
SAOLUN KIZLAR 6GÜN ÖNCE 24SAAT aglama şikayetiyle doktora gittik
direk kan ve idrae tahlili yaptırdılar
idrarda bakteri tespit
edild, kan degerlerinde
ciddi düşüklük normali 1500olması gereken degerimiz 532di yarın yine geli,n dediler ertesi güne kadar hiç durmadı ada yine gittik bu sefer 460a düşmüş acil yatış aldık vakıf gureba hastanesinde kızımn bagışıklık sistemine baglı kan degerlkeri ciddi anlamda düşmeeye başlamıştı apar topar yatırdık çocuk servisine hemen damar yolu açıldı ve antibiyoptik tedavisi başladı 3güğnde 200e kadar düştü
ama kızım tüm gün nerdeyse
uyuyodu antibiyotikler
sayesinde 3aydır aglıyan kızım gaz sıkıntısından değil
kan degeri düşüklügünden aglıyomuş
özeldeki doktorlar
anlamamış ama sagolsun ssk hastanesinin uzmanları
bir testte
olayı çözdüler
6.gün degerimiz 951e çıktı ve zeynebin uyku problemi anlamzsız
aglamaları tamamne bitti
düzene girdi
yatagında salıncagında yerde gökte uyumuyodu 3aydır ayagımda uyurdu hep bunlar hep kan degeriyle alakalı durummuş şükür çıktık dün hastaneden düzeldi kızım ve hastanede ençok hasta vakası kızlar malesefki
rota virüsü hastası en büyügü 1.5yaş en küçügü 2aylık bebekle dolu hastanede rota virüsü doplu ama yatırcak yatak yok aşı çok önemliymiş
bunu anladım 40derece ateş kusma ve su gibi ishalle yatıyolar üstelik hava yoluyla herkese geçen bi hastalık bitrgünde hastanede 20kişi yttı o 20kişi 10bebege daha bulaştırdı aynı odada hastalıgı
selam kızlar biz hastanedençıktık çok şükür iyiyiz allah bidaha yATIRMASIN İNŞALLAH 6GÜN Yttıık ama ben 2kilo vermişim morel bozuklugundan
musyas çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
sen rota virüs aşısı yaptırmışmıydın cnm? yazdıklarını okuyunca yaptırsammı acaba diyorum...
Canım ben yaptırmıştım rota virüs Musyas'ın yazdıklarını okuyunca bi kez daha iyiki yaptırdık dedim. Bi de Şeyma'nın büyük oğlu sanırsam geçirmiş bu hastalığı çok zor olduğundan bahsetmiş, dr.da önerince hiç tereddüt etmedim ben.
Sen neden yaptırmak istememiştin kafam karıştı
Canım çok geçmiş olsun. İyiki doğru teşhis koyabilmişler, hızla toparlanır inşallah.
Bu arada detaylı yazdığın için çok saol, her ağlama nedensiz ya da gazdan değil demekki opuyorumnanaktan
benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben
ben sıkıyordum ama yavaş tabiki teşekkür ederim canım hızlı sıkayım öyleyse bakalım açılacakmı
benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?