2009 Ekim Anneleri

ahhh benim sütüm o kadar çokki ama zilli kızım çok az emiyor..mecburen takviye olsun diye 30 mm de olsa mama veriyorum...

bide ben kaşıkla verince ağzının kenarları ve çenesi çok tahriş oldu..vede sinirleniyo ağzına dökünce boğuluyomuş gibi oluyo...

bide benim sag gogsumde kitle oluştu neden acaba ya süt birikmesindenmi

ahhh benim sütüm o kadar çokki ama zilli kızım çok az emiyor..mecburen takviye olsun diye 30 mm de olsa mama veriyorum...

canım sutun coksa sagıp mama yerine sutunu versene ziyan olmasın hem bedava hem daha yararlı nacizane fikrım ben mama vermıyorum sureklı sagıp sutumu veriyorum

bide ben kaşıkla verince ağzının kenarları ve çenesi çok tahriş oldu..vede sinirleniyo ağzına dökünce boğuluyomuş gibi oluyo...
zeynepçim kaşık olayını bikaç gün yadırgar ama sonra alışır diyor uzmanlar nette öyle okudum. mamayı değiştirsen. sma denesene bak benim kız hiçbir mamayı almadı bunu sevdi. aama sütüm çok diyosun bence de mama yerine kaşıkla sütünü versen daha faydalı olur.

bide benim sag gogsumde kitle oluştu neden acaba ya süt birikmesindenmi

süt birikmesindendir muhtemelen. ılık bi havluyla masaj yap bakalım düzelecekmi nalancım.

nalan canım ateşli falan değil değilmi gögsün ateşli ise aman ihmal etme ben kaç kere hastaneye sağdırmaya gittim ateşlendide
eğer ateşsizse korkma gögsünü sağ bence gidecektir

belkide benim sütümde çok besleyici deildir...gerçi benim kız adam gibi emse belkide besleyici olurdu..

Buketcim aptamilin plus lezzet maması var onu al sarı kutuda yeğenimin bebeğide almıyodu mama onunla aldı birde gece kalkmasına yakın biberonu daya ağzına inşallahh alır...

evt gizemcim gece zor oluyo kalkıyorum mama hazırlıyorum sersem sersem birde aç kalkıyo ciyak ciyak hazırlayana kadar....

ayrıca mama doyurucu değil geceleri açlıktan kalkıyo 3 yada 4 saatte bir 100 yada 120 cc alıyor .. yani öyle sabaha kadar uyuma yok. acıkınca kalkıyor

aslında mama daha doyurucu oluyor,
benim sütüm yetmiyor malesef,çok az hatta,bu yüzden sürekli mama ile beslemek zorunda kaılıyorum,
zeynepcim eğer evdeki metal kaşıkları kullanmışsan onlar tahriş ediyor evet,şu plastik esnek kaşıklar var,Kaidr Hasta falan da bulabilirsin onlarla verilebirili ama geçmiş çok okuyamadım kusura bakma sen bu kaşıklarle ne vermeye çalışıyorsun acabaaCADIARZU

evet mama gayet doyurucu oluyor...

bence ne metal ne plastık sağlıkllı olan tahta kaşıklarla ver zamanla alıcaaktır..

bende dün helva yedim maşallah taş gibi oldu memişler

Son düzenleme:

canım benim benim yemekte çok isteksiz ve herşeyi emmeyen bir kızım var,ona Milumil veriyoruz,iştahı daha iyi inşallah,
bu mama diğerine göre çok daha lezzetli canım,bazı mamaların fiyatları hem çok yüksek,hem her yerde bulunamıyor maalesef,fakat bu mamayı her büyük markette bulabilirsin,
biberonda Dr.Brown's tavsiye ederim canım,
eğer çok fazla biberonla beslemiyorsan şu hata yapılabilityor,biberonun sadece uç kısmını değil,neredeyse tümünü ağzına yerleştirmelisin canım,
bu şekilde kavrayacaktır,400 gr.azmış gerçekten,kriter 800-1250.gr arasında canım aylık kilo alımı..

selam kızlar biz hastanedençıktık çok şükür iyiyiz allah bidaha yATIRMASIN İNŞALLAH 6GÜN Yttıık ama ben 2kilo vermişim morel bozuklugundan

selam kızlar biz hastanedençıktık çok şükür iyiyiz allah bidaha yATIRMASIN İNŞALLAH 6GÜN Yttıık ama ben 2kilo vermişim morel bozuklugundan

canım benim çok geçmiş olsun,şimdi nasılsınıııızzzz:sm_confused:

çokkk geçmiş olsun musyas rabbım yaşatmasın bi daha verırsın tabi kolaymı...

SAOLUN KIZLAR 6GÜN ÖNCE 24SAAT aglama şikayetiyle doktora gittik
direk kan ve idrae tahlili yaptırdılar
idrarda bakteri tespit
edild, kan degerlerinde
ciddi düşüklük normali 1500olması gereken degerimiz 532di yarın yine geli,n dediler ertesi güne kadar hiç durmadı ada yine gittik bu sefer 460a düşmüş acil yatış aldık vakıf gureba hastanesinde kızımn bagışıklık sistemine baglı kan degerlkeri ciddi anlamda düşmeeye başlamıştı apar topar yatırdık çocuk servisine hemen damar yolu açıldı ve antibiyoptik tedavisi başladı 3güğnde 200e kadar düştü
ama kızım tüm gün nerdeyse
uyuyodu antibiyotikler
sayesinde 3aydır aglıyan kızım gaz sıkıntısından değil
kan degeri düşüklügünden aglıyomuş
özeldeki doktorlar
anlamamış ama sagolsun ssk hastanesinin uzmanları
bir testte
olayı çözdüler
6.gün degerimiz 951e çıktı ve zeynebin uyku problemi anlamzsız
aglamaları tamamne bitti
düzene girdi
yatagında salıncagında yerde gökte uyumuyodu 3aydır ayagımda uyurdu hep bunlar hep kan degeriyle alakalı durummuş şükür çıktık dün hastaneden düzeldi kızım ve hastanede ençok hasta vakası kızlar malesefki
rota virüsü hastası en büyügü 1.5yaş en küçügü 2aylık bebekle dolu hastanede rota virüsü doplu ama yatırcak yatak yok aşı çok önemliymiş
bunu anladım 40derece ateş kusma ve su gibi ishalle yatıyolar üstelik hava yoluyla herkese geçen bi hastalık bitrgünde hastanede 20kişi yttı o 20kişi 10bebege daha bulaştırdı aynı odada hastalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…