zeynepcim ikinci dozumu bana kimse sölemedii ne zama yapılcek sormalıyım bunu acilen ???
canım serum fizyolojiyi damlatmıcaksın hızlı bi sekilde burnuna sıkacaksın geri sumukle geliyo bende damlatıyodum doktorumuz hızlı bi sekilde sık bisi olmaz dedi vucudumuzda dolasan sıvıymıs hib bir zararı yokmus birden sık
ya benim doktorum burun icine sakın sıkma demisti. damla damla damlatıcaksın dedi bence doktoruna danis
benim kızımında burnu tıkandı bir türlü açamıyorum serum fizyoliğini damlatıyorum burun aspiratörünü kullanıyorum açılmıyor ya ne yapacağım ben mafoldumben
Benim oğlumda da aynı problem var doğduğundan beri.Serum fizyolojik llk damlatarak kullandım,sonra sıkarak.malesef işe yaramadı.:1no2:
bu kusmalar bitirdi beni..sabrım çok zorlanıyo..ewin heryerine kusuyo temizlemeye yetişemiyorum artık..bazen farketmiyorum bile..sora bi basıyorum yapış yapış kurumuş..öğüre öğüre kusmuk siliyorum..10 dkda 5 dkda bi kusuyo..sürekli bütün gün..habire nazlanma sızlanma ağlama halinde rahatsız ediyo tabi..ööle günde bikaç kez olsa neyse..bunaldım artık... :çok üzgünüm:
zuzucum belki çok emiyodur ondandır..genelde fazlasını kusuyorlar çünkü..
zuzucum fazla mı besliyosun kuzuyu canım yaa. bu kadar kusması ondan da olabilir. ben de biaz fazla besleyeyım hemen kusuyor. hazımsızlık da yapar rahatsız eder midesini o da huzursuzluk yapıyor benım kızı ben dün mamaya boğdum zorla verdim gece acıkmasın dıye rahatsız oldu cocuk resmen yani hazmedene kadar. bi de kustukça ağzına acı tad geliyor heralde kusunca ağlıyror o tada sinir oluyor.bi de beslendikten sonra yarım saat falan yatar pozisyonda tut bakalım bi de böyle dene zuzucum.kusma olayına ben de çok sinir oluyorum kustuğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?