2009 Ekim Anneleri

şaka yaptım kıss :)) benim paşayı ancak uyuttum herif de yeni geldi kankilerinin yanından sizden ne var ne yok!!!

:))) he he bizim topik ne kadar sakinleşti ( şimdi de 2010 ekim anaları heyecan da gecen sene biz de aynen öyleydik..bazen yazdıklarını okuyorum da cok gülüyorum...

selam kzılar.. ben de k.validemdeyim balkonda takılıyorum... nil de saat 10 gibi zar zor uyudu.... kafamı dinliorum keyif yapıyorum..

ohh keyfine bak gülnur ..ben de balkona cıkacam ama ucarım diye korkuyorum :))acaip rüzgar var.. bu arada noktaları zor koyuyorum yusuf tusu kırdı((

bari burdaki eski hayatımıza geri dönebilelim... özlemişim topik sohbetlerimizi....

opuyorumnanaktan valla ben de özledim ama yaramzalardan fırsat bulamıyor kimse sanırım..aksam da yorgun düşüyorlar yatıyorlardır:)))

ohh keyfine bak gülnur ..ben de balkona cıkacam ama ucarım diye korkuyorum :))acaip rüzgar var.. bu arada noktaları zor koyuyorum yusuf tusu kırdı((

bakıyorum valla 2 gündür iyi dinlendim... oruçlu olunca zaten nille ilgilenmeye halim kalmıyo... Allah razı olsun 2 günüdr nillin 1 kere altını ya değiştirdim ya değiştirmedim... bugün R oldum. yarın oruç tutamayacam ilgilenirim kuzumla insnalarda dinlensin.... bu arada nokta koynasan da anlarız biz seni merak etme.... ama yufun pc ile bu kadar haşır neşir olmasına izin vermesen iyi olurç....

ah ah ben izin vermesem nolur nette annemlere gösteriyorum ya bunu o sırada kaşla göz arasında yapısıyor tuslara...ben 10 ay oldu hala olmadım yaa..cok sıkıntı veriyor bana((

doğru söylüyosun 10 ay uzun bi süre.. ben 3 ayda oldum.. bu sefer 2-3 gün gecikti ona bile sıkıntı yaptım... bide oruçluyum ya... gidip gelip bakıyorum:) neyseki niyetlendiklerim bzoulmadı...

bensiz ne kaynatıyorsunuz bakem
gülnoş bende bursada öle oluyorum emişmeden emişmeye görüşüyorduk alyayla
artık emişmede kalmadı napıceys bilmem:sinifsinif:

ay kocamla dün konuşuyom... canı sıkılmış... ben o kadar pozitif konuşmuşum ki bana diyoki ne o kaynana gittin moral depoladın galiba ..... valla çok iyi geldi... sen en kadar zamandır emzirmiyosun...

oyyy kızlar akşam uyuyakalmışım yazışırken hehe bende çok özledim burada yazışmaları...ne günlerdi yaaa...
bu arada günaydın herkese a.s.

ayy cok utandım şimdi arzucum ben de dün dedim ki bak arzu kaçtı gitti .meğerse sen sızıp kalmıssın utandım kendimdenbilmiyorumkismile

napim gülnurum iim..amasyaya geldim annemlere..kocim beni attı döndü..epey bi burdayım sanırsam..az melankolik az depresif takılıyorum ööle..sen napiosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…