ve ben dün alttan alıp düzelelimdie yine adım attım seni çok seviyorum yazdım keşke yazmasaydım cvp aldımmı hayırrr
melek annelerii bu hafta beni pembe koltuğa aday göstermişler
sizlerde beni oylamak istersiniz belki dedimaklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kta-final-heyecaniiii-herkes-ankete-hadi.html
herşeyini anlatır normalde düne kadar arkadaş gibi msj yazıyodu onada rqazı oldum kanka gibiydik kendimi erkek gibi hissettirdi bana bikaç gündürszli bizli msj atıyodu bugğn onuda yapmadı direk kapıları çekti işe gitti 12saat çalışıyo akrabasına bile gitmez bayram seyran nereye yolayabilirki 6gün full çalışıo cnm
ok , simdi seni terletecek zor bir soru da bulmak lazim aybik :))
aybikim ama ben kesin kazanacan demedimki tek oyla kazanırsan benim oyumla kazanmış olursun dedim:)))))))) yandan yandan kıvır... bunlar başıma ekşimemen için çırpınışlarım farkındaysan... merak etme ben sana kamuoyu oluştururum.... çok istiyosan pembe koltuğa oturmak:))))))
burda ortak bi kamuoyumuz var sanıyorumzemuszemus
bu arada kizlar bugun cumartesi idi yaaa sabah esim kalkti cocugun aglamasina mamasini vermeye bende dedimki bugun uyumak istiyorum sen ilgilen onunlada hafta ici uyuyamadiklarimin acisini cikartayim :) oda kabul etti ozaman ben oglumla alisverisede giderim dedi kahvaltisini nasil hazirlicam dedi uyku sersemi anlattim hayal meyal hatirliyorum...biz geldik diyen bir sesle uyandim esim daha uyuyonmu biz nerelere gittik geldik saat bir oldu dedi :) vay bee dedim ne guzelde uyumusum hic uyanmadan cokda iyi geldi valla onlar evin eksiklerinide almislar gelmisler eymende gayet cok mutlu gozukuyordu...Allah razi olsun esimden ve oglumdan bugun cok guzel dinlenmisim.
dost musun düşman mısın kızımmm:2:
evet canim cok sicak,bizde aksamlari gunes batinca cikiyoruz.Ben yaptigim yemeklerden de veriyorum acili oluyor hafif salcadan dolayi ama yiyor , tel sehriye corbasini cok seviyor,icine domates rendeliyorum doktor domates pistigi icin sorun olmaz cigden alerji olabilir dedi,yogurdun icine arpa sehriye haslayip koyuyorum onu cok seviyor,bugun lahmacun yapmistim onu yedi bizle birlikte ayranda icti :)),ekmegi zaten cok seviyor,ama yemeklerinin icine ekmek dograyip verdigimde midesi cok bulaniyor,eline pide ekmek veriyorum yiyor.Bizde zeynep hanimi opuyoruz canim.
insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??
insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??
merhaba kızlar bir görünüp bir kayboluyorum ama fırsatım olmuyor cenazeler kuranlar hiç bitmiyor..
benim kızım dünden beri koltuktan koltuğa yürümeye başladı...biz bırakıyoruz oda koşarak karşıya geçiyor..çok iyi beceremiyor ama 3 4 adım gidiyor en azından...kendiside pek mutlu oluyor yürüyünce bişey becerdiğinin farkında hanfendi..bizden haberler böyle sizler nasılsınız kuzular napıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?