beyazz çatlatma nan adamı:))) maşallah sıpana..
gülümcüm memede uyuyakalırsa we gazını uyanmadan kusmadan ince ince çıkarmayı başarırsak ki nadiren oluyo ööle yatırıyorum..ama normalimiz ayakta yürüyerek kucakta yani..hatta mutfakta aspiratörü açarak..yoksa uyumuyo((((kollarım feci..bazen tam uyumak üzereyken iyice salıyo ya kendini düşürücem sanıyorum kramp giriyo
off herkes bişiylerden dertli yani..szncim(( suzanmı sezenmi bilemedim:)) )) herzaman 10 emmiyo..özellikle bugün 5 dkda bırakıyo..anlamadımki internette de yok bi göğsü 15 dk ötekinide 15 dk diyo..yrm saat mümkünü yok emmez..bende benimkisi az emiyo diye düşünüyodum oyüzden ..
hasta kuzulara geçmiş olsun..
Baran da bu bir haftadır çok huzursuz. Anakucağında uyutmaya alıştırmıştım ne güzel yatıyodu. Şimdi mümkün değil yatmıyo kucak istiyo, kucakta da ağlıyo zorla uyutuyorum. Emerken huzursuzluk ediyo, bi de ellerini keşfetti artık istemeyince vuruyo sıpa. Böyle dönüm noktaları olur diyolar 3 ayı bitiyo ya inşallah öyledir. Birden rahatlıcaksın dediler ben de ona güveniyorum hayırlısı....
Kızlar bebeği emdikten sonra yatağına koyunca kendi kendine uyuyan var mı. Yoksa illa ki bi şekilde uyutmak mı gerekiyo.
Ben hep anakucağında sallayrak uyutuyodum, şimdi onu istemiyo kucağımda sallamaya başladım. Acaba böyle bişey mümkün de ben mi beceremiyorum. Yok mümkün değilse ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum çünkü böyle kollarım belim kopuyo yani
Zuzuu lülülülülülü
Kuzum böylemi alıştı seninki yoksa huzursuzlukdanmı ?
benm kociş,hep istedi ver kucağamda uyutim die hepp,ama no no noo dedimmm :mymeka:
Şimdi çok şükür kuzumu çok nadir kucakda uyutmuşuzdur,huysuz olduğnda filan..
Onun haricinde mümkün mertebe kendi uyur..
ayy maşallah ..çok şanslısın suzancımallah yardimciniz olsun
benim oglumun ne gazi oldu ne kusmasi ne hastalanmais cok sükür :)
acikinca ellerini emer gecede öyle cof cof sesine uyanirim emzirrim geri uyur
gün icinde uykusu gelince mirin kirin eder sesini yükseltir anlarimki uykusu gelmis emzigini ve bezini veririm kendi kendine uyur
hiçbifikrim yok canmkızlar bazı arkadaşlar zayıflamak için beşibiryerde çay içiyomuş sizce bu çay süte geçmezmi?CADIARZU
ah amazoncum bizimde canımız sıkılıyo normal diil diyoruz ama ne bilim dr kilo alımı normal oluncak takmadı..reflü dedi..6-8 aylarda geçmesini tahmin ediyorum dedi..çokk war daha çookk..bu kadar kusması hay allah ne gazmış bu ya hiçbişey anlamadım valla zuzu.
evet gülicim bazı günler böyle garip garip şeyler yapıyolar, benımkı de öyle. azcık kendılerıyl eoyuncaklarıyla oynayacak hale gelseler hepimiz rahat edicez. şu an oyalayamıyolar kendılerını , tamamen bize bağımlılar.. .
yok anam nerdee. benimki ya memede uyuyor ya da kucagımda gezdire gezdire uyutuyorum başka türlü asla uyumaz. arada ayagımda da salladıgım oluyor gece uyanır da uyutamazsam.zaten anasının dötü koltuk yüzü görmicek hiç. oturdugum anda basıyo yaygarayı ya nerden anlıyosa hep bu böyle. uyanık oldugu surece gezdir allah gezdir. bidah amı kuaca alıştırırım aslaaaa
Mbr.bende sitenize yeni katıldım. benimde oğlum 26/10/2007 doğumlu bebek sahibi olmak çok güzel.allah herkese nasip etsin.
Mbr.bende sitenize yeni katıldım. benimde oğlum 26/10/2007 doğumlu bebek sahibi olmak çok güzel.allah herkese nasip etsin.
kıslarrr doğumdan bu yana yazmıyorum çok şükür fırsat buldum oğluşum 20 ekimde doğdu ilk bir ay gaz sancılarımız vardı artık geçti şimdilerde çok uslu maşşallah topiğimiz dolmuş yenisini bile açmışsınız birsürü muhabbet kaçırdım çok üzgünüm
allah yardimciniz olsun
benim oglumun ne gazi oldu ne kusmasi ne hastalanmais cok sükür :)
acikinca ellerini emer gecede öyle cof cof sesine uyanirim emzirrim geri uyur
gün icinde uykusu gelince mirin kirin eder sesini yükseltir anlarimki uykusu gelmis emzigini ve bezini veririm kendi kendine uyur
beyaazz kaydirigubbakcemile
yani kuzum ne bilim öle kendiliinden oldu sanırsam..yani çocuk ağlıyıp susmayınca kucaana alıosun soora bi bakıosun hoop alışmış..hiç kendi kendine uyumadı buzamana kadar..uykudan deli oluyo ağlıo anakucağında,salla emzik fayda etmio..kucağına al anında uyuyo bazen..
ayy maşallah ..çok şanslısın suzancım
kıslarrr doğumdan bu yana yazmıyorum çok şükür fırsat buldum oğluşum 20 ekimde doğdu ilk bir ay gaz sancılarımız vardı artık geçti şimdilerde çok uslu maşşallah topiğimiz dolmuş yenisini bile açmışsınız birsürü muhabbet kaçırdım çok üzgünüm
benim zilloş kızımda kendi kendine uyuyor hiç sallamadım bu zaman kadar..ama bu aralar cadılaşmaya başladı uyanıkken kucağa gelmek isityor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?