2009 Ekim Anneleri

Zuzuu lülülülülülü
Kuzum böylemi alıştı seninki yoksa huzursuzlukdanmı ?
benm kociş,hep istedi ver kucağamda uyutim die hepp,ama no no noo dedimmm :mymeka:
Şimdi çok şükür kuzumu çok nadir kucakda uyutmuşuzdur,huysuz olduğnda filan..
Onun haricinde mümkün mertebe kendi uyur..

allah yardimciniz olsun

benim oglumun ne gazi oldu ne kusmasi ne hastalanmais cok sükür :)

acikinca ellerini emer gecede öyle cof cof sesine uyanirim emzirrim geri uyur
gün icinde uykusu gelince mirin kirin eder sesini yükseltir anlarimki uykusu gelmis emzigini ve bezini veririm kendi kendine uyur

kızlar bazı arkadaşlar zayıflamak için beşibiryerde çay içiyomuş sizce bu çay süte geçmezmi?CADIARZU

bu kadar kusması hay allah ne gazmış bu ya hiçbişey anlamadım valla zuzu.

evet gülicim bazı günler böyle garip garip şeyler yapıyolar, benımkı de öyle. azcık kendılerıyl eoyuncaklarıyla oynayacak hale gelseler hepimiz rahat edicez. şu an oyalayamıyolar kendılerını , tamamen bize bağımlılar.. .

yok anam nerdee. benimki ya memede uyuyor ya da kucagımda gezdire gezdire uyutuyorum başka türlü asla uyumaz. arada ayagımda da salladıgım oluyor gece uyanır da uyutamazsam.zaten anasının dötü koltuk yüzü görmicek hiç. oturdugum anda basıyo yaygarayı ya nerden anlıyosa hep bu böyle. uyanık oldugu surece gezdir allah gezdir. bidah amı kuaca alıştırırım aslaaaa

beyaazz kaydirigubbakcemile
yani kuzum ne bilim öle kendiliinden oldu sanırsam..yani çocuk ağlıyıp susmayınca kucaana alıosun soora bi bakıosun hoop alışmış..hiç kendi kendine uyumadı buzamana kadar..uykudan deli oluyo ağlıo anakucağında,salla emzik fayda etmio..kucağına al anında uyuyo bazen..

ayy maşallah ..çok şanslısın suzancım

kızlar bazı arkadaşlar zayıflamak için beşibiryerde çay içiyomuş sizce bu çay süte geçmezmi?CADIARZU
hiçbifikrim yok canm
ah amazoncum bizimde canımız sıkılıyo normal diil diyoruz ama ne bilim dr kilo alımı normal oluncak takmadı..reflü dedi..6-8 aylarda geçmesini tahmin ediyorum dedi..çokk war daha çookk..
berra da ööle özde gibi..ayakta gezioruz uyanık olduu süre boyunca..bazen sabit duruyorum ayakta..hıh diyorum sesi çıkmıo hiç pozisyonumu bozmadan yawaşca koltuğa oturduğum an basıyo yaygarayı:)) ayağa kalk susuyo..nası anlıo sıpalar..artık iicene parmaklarında oynatmaya başladılar..

Mbr.bende sitenize yeni katıldım. benimde oğlum 26/10/2007 doğumlu bebek sahibi olmak çok güzel.allah herkese nasip etsin.

Mbr.bende sitenize yeni katıldım. benimde oğlum 26/10/2007 doğumlu bebek sahibi olmak çok güzel.allah herkese nasip etsin.

hoşgeldin aramıza...Allah bağışlasın..
nbr gizemm..dora tosunu nası:)

hoşgeldin aramıza dadlummm...

hoşbulduk zummm tombalak dora kucağımda bilg. bakıyoo ....

hosgeldin aramıza canım bebişin erkek mi kız mı???
kıssslar nasılsınız :)))

kıslarrr doğumdan bu yana yazmıyorum çok şükür fırsat buldum oğluşum 20 ekimde doğdu ilk bir ay gaz sancılarımız vardı artık geçti şimdilerde çok uslu maşşallah topiğimiz dolmuş yenisini bile açmışsınız birsürü muhabbet kaçırdım çok üzgünüm

benim bebiş de 20 ekimde doğdu... gelişimi kgboy filan nası??

iremcim hoşgeldinn..eskisi kadar giremiyoruz cnm hiçbirimiz..sıpalardan fırsat kalmıyo..maşallah kuzucuna..

masallah

benim zilloş kızımda kendi kendine uyuyor hiç sallamadım bu zaman kadar..ama bu aralar cadılaşmaya başladı uyanıkken kucağa gelmek isityor hep

Yawrum yaa,Allah kolaylık versin ne diiim..
:bbo:

canım hoşgeldin napıyor bebişin iş başı yaptınmı tatlım...

benim zilloş kızımda kendi kendine uyuyor hiç sallamadım bu zaman kadar..ama bu aralar cadılaşmaya başladı uyanıkken kucağa gelmek isityor hep

büyüyolar artık zeynepcim gönder berramı bana dorayla beraber ben bakaruımmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…