selam kızlar dun yyoktum yazamadım biliyosunuz ekim bebeklerinin en hızlısı benim kızım cıktı dun dogum gunumuzduuu
minnosun dogum gunu kutlu olsun. saglikla, mutlululukla gecen uzun bir omru olsun insallah
bahair canim bi gelisme var mi nille alakali?
buketçim nille ilgili bi gelişme şimdilik yok. yani antibiyotiğe devam o bittikten sonraki yapılacak kültürün sonucu ve batın ultrasonun da görecez bakalım... ama keyfi falan yerinde çok şükür...bide ben acd3 ü bayadır vermiyodum.. şimdi onu da sıkı tutayoım babakyım malum enfeksiyon olunca vücut direnci düşüyo...
kan ilacını meyvadan önce ya da beraber ver diyorlar canım... ben öncesinde veriyorım genelde...
selam kızlar dun yyoktum yazamadım biliyosunuz ekim bebeklerinin en hızlısı benim kızım cıktı dun dogum gunumuzduuu
canım teşekür ediyporum.. daha önce sorduğunu görmemiştim kusura bakma... valla biz sürekli yer değiştirdiğimzi için istanbulda sabit bi dr daha edinemedik... ama annemlerdeyken g.o.p. da şafak hastanesi var orda bi dr a götürüyodum. şimdi b.çekmecede k.validemlerdeyim bi dr buldum burda bu sefer ona götürdüm ama çok memnun kaldım sen ne tarafta oturuyosun?Bahair cım önceki ateşlenmesinde 1 gece hastahane de kalmıştık .Bu sefer çok şükür hastahaneye gerek kalmadı 4 saat arayla iki farklı ateş düşürücü vererek ateşi düşürebildik.Bizim dişler arka arkaya çıkmıştı şimdi yanlar şişmiş onun huzursuzluğu var.
Ayrıca daha önce de sormuştum avrupa yakasında hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz diye tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?
Nil bebeğe de acil şifalar .Ve minik bebişimizin doğum günü kutlu olsun............
nil kuzusuna cok gecmis olsun bir an once ciksin gitsin o uyuz mikrop insallah
aman keyfi yerinde olsun kuzunun,maşallah...inşallah geçecek...ben multitabs kullanıyorum vitamin olarak onu sabah aç karnına verince kahvaltısını daha güzel yapıyor sanki...
buketcim deniz nasıl oldu ? iyidir inşallah...
canim bugun yine idrar ermeye calisicaz. erkek bebek analari bu konuda cok sansli :ecrin_bebek:
biz 4-5 saat beklioruz genelde. umarim bugun veririz dr sonuc beklio bizden
buketçim inşallah kolaylıkla alırsın ve de sonuçalrı gzüel çıkar..
ya kzılar ne diyecem size.. ahni ben bu kültür sonucuyla ilgili hastaneden şüphe etmiştim ya... bugün kardeşim aradı bi arkadaşının kzıında idrar yolu sorunu varmış ve her ay bu kültürü yaptırıyormuş.. yalnız gittiği dr sadece türk böbrek vakfında yapılan kültürleri dikkate alıyormuş... geçen ay vakti olamdığından vakfa gidememiş benim yaptırdığım hastaneye gitmiş... ve sonuçta mikrop çıkmış kız dr göstermeden tekrar türk böbrek vakfında yaptırmış... ve idrarı temiz çıkmış... çok fazla günahlarını almak istemiyorum ama acaba lab. yeterince steril olmayışından oradan bişey karışmasından dolayı bu sonuç böyle çıkmış olabilirmi...????? sonuçta bu çocuk 4-5 aydır aynı kiloda ve ilk defa 500 gram almış....
eğer fırsatın varsa o zaman sende götüresene vakfa canım, hayır öyleyse niloş boşu boşuna ilaç almak zorunda kalmasın. Bizim doktoru aradık bugün ilaçlar bittikten 2 gün sonra tahlilleri yaptırın dedi. O yüzden hafta içine kaldı bizim tahliiller. Doktor biz demeden kültürüde istedi zaten. Ben bir araştırıyım, İzmirde vakfı, olmadı orda yaptırtıyım, belki böbrek usgside çekebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?