2009 Ekim Anneleri

bizde 3 saatlik beklemenin sonunda tesaduf eseri alabildik idrari eyvahedigeldismile
torba kaymis meger ben hemsireye soyledim torba kaymis die o sirada deniz uyuyodu. hemsire geldi evet yeniden takalim dedi o sira deniz uyandi tabii bi ciglik bi kiyamet.kadin tam torbayi yeniden takiodu ki isedi :hulya: sonuclar yarin alinacak insallah temiz cikar offf yaa
bahair canim senin tit i ve kulturu yeniden yaptirmanda sayilamayacak kadar fayda var bence yerimseniben

böyle bir ihtimal vara mutlaka tekrar yaptır canım,boşu boşuna almasın ilaçları niloşum

inşallah iyi haberler alırsınız canım...

buketcim iyi bari denk gelmiş,hepiniz iyi haberler getirin inşallah...

iyi dilekler icin cok tesekkurler kaydirigubbakcemile5
bu arada sormayi unuttum oto koltugunda tavsiye edeceginiz bi marka-model var mi?

canım bizde 1 ay felan olmuştur alalı...maxi cosi aldık...çok araştırmıştım en iyi iki marka üzerinde durduk...diğeri römer ama baya pahalı geldi...

kızlar bide bu vitamin olayınısorucam bem multitabs ı geceleri mamasına katıyorum , kan ilacınıda çorbasına aç karna versem dahamı etkili oluomuş kafam karıştı

günaydın kızlar hepinize...
handancım multitabs enerji verdiği için sabah aç karına alınmalı diye biliyorum
kan ilacını da bütün doktorlar meyvadan önce ya da beraber verilmesini söylüyorlar...vücut bu şekilde demiri daha iyi emiyormuş canım...

bi arastirayim. bizim kafamiza takilan oto koltuklari arabaya cabul takilip cikariliyo mu? yani kalabalik binecek olursak arabayi sonucta oto koltugu cok yer kaplio. cikarmamiz gerekecek..

hımmm anladım canım,doktora sordun mu peki?

sormadım ama multıtabs prospektüsünde yiyeceklere katılabilir yazıo aynı şekilde demir ilacındada yiyecekelre kaıtılır süt ürünleri hariç dio ondan bende yemeklerine katıodum ama siz iştah açıo diince bende aç karnına verim bi denim

ben devit 3 ten başka vitamin vermiyorum verilmesimi gerekiyor lütfen aydınlatın beni

canım dvit3 sadece kemik gelişimi için d vitamin içeriyor sadece o yetmez zaten onu doktorlar önermiyor genelde , multitabs ta acd vitaminleri var ve kan ilacı ferrum demir ihtiyacı için bu iki vitamini 1 yaşına kadar vericez canım bi doktoruna sor bence

handan dr aradım şimdi multitabs etanol içerdiği için hiç bir hastama vermiyorum dedi kafam karıştı şimdi benim

handan dr aradım şimdi multitabs etanol içerdiği için hiç bir hastama vermiyorum dedi kafam karıştı şimdi benim

alla alla hangi hast hangi doktor canım ya hepsi ayrı bişi dio ben arası hospitalıum hüseyin serdar kaleye götürüyorum çok memmunum bu konuyu sorucam bidahaki kontorolde

ama devit3 çok kullanılmaması gerekiyormuş ben araştırmıştım netten tm hatırlamıyorum bi bak istersen yinede

şimdi netten baktım bazı vitaminler sadece alkol içinde eridikleri için olması gerekiyormuş ve önemsizmiş yani çok az miktardaymış

handan canım ane sütü alıyorsa sade devit 3 yeter dedi bunu söylemeyi unutmuşum
haklısın her dr başka şey söylüyor bende internette araştırırken 4. aydan 2 yaşına kadar flor verilmesi gerektiği yazıyor bunuda ilk defa duydum siz veriyormuydunuz

Merhaba kızlar. Bebeğimin bıngıldağı henüz kapanmadı. Ve içeri çökük. Böyle durumla karşılaşan varmı.. Doktor d vitamini eksikliğinden dedi vitamin takviyesi yaptı ama hala aynı bir değişiklşik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…