buketçim inşallah kolaylıkla alırsın ve de sonuçalrı gzüel çıkar..
ya kzılar ne diyecem size.. ahni ben bu kültür sonucuyla ilgili hastaneden şüphe etmiştim ya... bugün kardeşim aradı bi arkadaşının kzıında idrar yolu sorunu varmış ve her ay bu kültürü yaptırıyormuş.. yalnız gittiği dr sadece türk böbrek vakfında yapılan kültürleri dikkate alıyormuş... geçen ay vakti olamdığından vakfa gidememiş benim yaptırdığım hastaneye gitmiş... ve sonuçta mikrop çıkmış kız dr göstermeden tekrar türk böbrek vakfında yaptırmış... ve idrarı temiz çıkmış... çok fazla günahlarını almak istemiyorum ama acaba lab. yeterince steril olmayışından oradan bişey karışmasından dolayı bu sonuç böyle çıkmış olabilirmi...????? sonuçta bu çocuk 4-5 aydır aynı kiloda ve ilk defa 500 gram almış....
inşallah iyi haberler alırsınız canım...eğer fırsatın varsa o zaman sende götüresene vakfa canım, hayır öyleyse niloş boşu boşuna ilaç almak zorunda kalmasın. Bizim doktoru aradık bugün ilaçlar bittikten 2 gün sonra tahlilleri yaptırın dedi. O yüzden hafta içine kaldı bizim tahliiller. Doktor biz demeden kültürüde istedi zaten. Ben bir araştırıyım, İzmirde vakfı, olmadı orda yaptırtıyım, belki böbrek usgside çekebilirler.
bizde 3 saatlik beklemenin sonunda tesaduf eseri alabildik idrari eyvahedigeldismile
torba kaymis meger ben hemsireye soyledim torba kaymis die o sirada deniz uyuyodu. hemsire geldi evet yeniden takalim dedi o sira deniz uyandi tabii bi ciglik bi kiyamet.kadin tam torbayi yeniden takiodu ki isedi :hulya: sonuclar yarin alinacak insallah temiz cikar offf yaa
bahair canim senin tit i ve kulturu yeniden yaptirmanda sayilamayacak kadar fayda var bence yerimseniben
kızlar bide bu vitamin olayınısorucam bem multitabs ı geceleri mamasına katıyorum , kan ilacınıda çorbasına aç karna versem dahamı etkili oluomuş kafam karıştı
hımmm anladım canım,doktora sordun mu peki?
ben devit 3 ten başka vitamin vermiyorum verilmesimi gerekiyor lütfen aydınlatın beni
bi arastirayim. bizim kafamiza takilan oto koltuklari arabaya cabul takilip cikariliyo mu? yani kalabalik binecek olursak arabayi sonucta oto koltugu cok yer kaplio. cikarmamiz gerekecek..
handan dr aradım şimdi multitabs etanol içerdiği için hiç bir hastama vermiyorum dedi kafam karıştı şimdi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?