2009 Ekim Anneleri

olabilir canım aras 6 ay anne sütü aldı sadece , bizim doktor multıtabs bütün vitaminleri içeriyor ayrıca d vitaminine gerek yok dedi

düzelir inş canım ya bende cumartesi götürücem doktoruna gözle görülür bişi yok sert gibi ama yinede bilemem geçmiş olsun canım sen düzenli kullan vitamini zamanla kapanır

çok sibnirliyim off oğlumun alttan dişi patlıyormuş herhalde bugüün oldu kayınvalde hanım çocukla ilgilenmiyonuz ben sizden daha çok seviyorum dedi bana düşünebiliyonuz mu bende anne benden fazla seven varmı acaba dedim laf sokmadan rahat duramıcak mı bu kadın offf bu sıcakta deli olucam sen sabır ver ya RABBİM AMİN

ilk defa duydum canım... peki sorun oluşturuyormuymuş sağlık açısından bişey dedi mi dr...?

yasemincim çoğu şeyi duymamazlıktan geleceksin.. neticede onların bakış açısıyla seninki bir olamaz... sorsaydın neden böyle dediniz diyeç.....

yasemincim çoğu şeyi duymamazlıktan geleceksin.. neticede onların bakış açısıyla seninki bir olamaz... sorsaydın neden böyle dediniz diyeç.....

canım dicektim şimdi ters bi şey der deidim tabii bende altta kalmam benden çok seven yok anne dedim sustu ondan sonra :lepi: anlayamıyorum yani

deniz 3 aylikken elimi tesadufen kafasina goturdugumde bingildaginin cokuk oldugunu farkedip cok korkmustum. dr ye goturdugumuzde uzerinde cok durmadi kendi kontrol etti sorun yok dedi. bebekler acken ve ozellikle susuzken olabiliomus bu.hatta hareketleriyle de alakali. eger gozle gorebiliosan bak. oturup kalktiginda bingildak hareket eder surekli. kontrol et karni tokken ve susamamisken durum nasil?
ayrica bingildak 18. aya kadar kapanir diye biliorum ben.

zeynocum bende 18 aya kadar kapanabiliyor diye duymuştum ıkma canını bence...
yasemincim bence de iyi bakıyorsa duymamazlığa ver canım ahhh ahhh illa birşey derler ama ne yapcan
gülnurcum araştırdın mı o vakıfı ?
buketcim sonuçlar ne oldu denizin,inşallah iyidir...

hani gidecektin ya canım zaman problem olacak demiştin...onu sordum canımcım...

hani gidecektin ya canım zaman problem olacak demiştin...onu sordum canımcım...

hee ... yani o testi yaptırmak için antibiyotiğin bitmesini bekliyorum.. antibiyotik bitecek ondan sonra kültür yapılacak... araştırma olarak da iyi bi yer olduğunu biliyorum ... ne de olsa böbrek hastlaıkalrı üzerine.. nerde olduğunu falan da biliyorum... öyle yani canım... sonuçları bildirecem merak etmeyin..

yasem,ncim çocuguna iyi baksında gersini boşver bence önemli olan ogluna iyi bakılması , benmde annem bakıyor
o açıdan gözüma rkada değil canım çok iyi bakılıyor ama insan yinede kırılıyor
tepki vermeden sorsaydın... tabiyki bizlerden çok kimser sevemez ama onunda gördüğü bişey varsa bilseydin...
canım ayda sadece 10 gün bakıyor onuda ben sizden çok seviyorum lafı tuhaf bana senden çok seviyorum demesin hiç oğlunla kavga etti artık evde bakıcam oğlunuzu dedi bizde bakıyorlardı daha önce çocuğu şimdi 7 de kaldırmak zorunda kalıyorum madem o kadar çok seviyor katlansaydı oğluna kızıp torununa niye azap çektiriyor kuzum sabah gözlerini açamıyor bende çok üüzülüyorum ama elimden bi şey gelmiyor ayrıca evi kavruluyor oğlan uyumuyor bizim ev serin gelin diyorum yok böyle iyiyimiş gelde kızma ahh insanın anası gibi olmuyor işte anacım gel derim gelir git derim gider vefalı anam benim:gitme:

arzucum çok ii baktıkları için fazla sesimi çıakramıyorum naparsın boshayallersmile

saol canim. temiz cikmis sonuclar ama dr newyork a gittigi icin goremedi. o da bi sorun olmadigina kanaat getirirse enfeksiyondan korumak icin ilac verecekti. artik ptesiyi beklicez

saol canim. temiz cikmis sonuclar ama dr newyork a gittigi icin goremedi. o da bi sorun olmadigina kanaat getirirse enfeksiyondan korumak icin ilac verecekti. artik ptesiyi beklicez

buketçim çok sevindim canım temiz çıktığına.. ama siz daha dün vermedinizmi idrarı nasıl ehemn bugün aldın...
offff inşallah bizimkisi de temizlenir de kuzum sağlığına kavuşur dua edin kızlar...

ohh iyi canım sevindim gözünüz aydın...

saol canim

evet dun verdik. zaten tit 45 dk icinde cikio. onemli olan kulturdu. bize denilen enfeksiyon cikarsa 48 saati bulabilir cikmasi eger bisi yoksa 24 saat sonra alirsiniz dendi. insallah sizinki de temiz cikar

buketçim tit nedir acabaaaaa??????? varya bu çocukalr sayesinde dr olucaz....
neyseki tem,z çıkmış sonuçlarınız çok sevindim darısı bizim başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…