kız bahairim ucunu sokuyon neden çünkü oralar serteşiyorya zeytinyağı yumuşatsın diye, bak ece yazmış onlarada merhem vermişler, yumuşasın ki yapabisin diye, bunu bana sağlık ocağındaki hemşire anlatmıştı, birde öyle yapınca uyarıyormuşsun yap diye çocuk uyarılıyormuş böle işte. Ben yapmıştım vala 7 gün kaka yapmayınca bahairim ne olsa yapıyorsun. En son fitil yapmıştık, onuda ben yanlış yapmışım yarısını koyun dedi ben boydan 2 ye kestim meğer enlemesine kesmek lazımmış.Boydan kesince köşeleri kütleşti sivrileşti yapınca kızım çok ağladı doğal olarak.Sonra kavradıkta eşim yaptı hep.Çok zor vala offf..
zeynebin dogum gününden fotolar yokmu ?
1yaş kızamık kızamıkçık kabakulak aşımızı olduk geldik uyuyoz şimdi 9kilo olmuşuz boyumuzda 76 cm bıngıldak kapanmış hazır uyuyoken girip bakıyım dedim kızlar nasılsınız die
maaşallah kızıma benim....öfff şu aşı olayı beni çok kastırıyo ya... kendim iğneden korktuğum için nilime de kıyamıyom...
1yaş kızamık kızamıkçık kabakulak aşımızı olduk geldik uyuyoz şimdi 9kilo olmuşuz boyumuzda 76 cm bıngıldak kapanmış hazır uyuyoken girip bakıyım dedim kızlar nasılsınız die
ceylin de ayni sekilde neredeyse butun bezleri kaka,sanirim iyi bisey,yediklerini cabuk hazmediyorlar heraldeyaemincim biz de sizi öptük çok =))
kızlar bora hala günde 4-5 kere kakasını yapıyor,ola ki bir kere felan yaparsa karın ağrısından çok fena geçiriyor günü...benim çocukta mı var bir ariplik acaba kaydirigubbakcemile3 hayır benden çok çıkıyor tuvalete =))
ayneennn bezini surekli cikariyor ,bende altini degistirince hemen tisort giydirmeyeyim biraz ciplak gezsin diyorum ama 2 dk sonra bezi cikariyor sonra hizli hizli emekliyor guya benden kaciyor :)))kıyamam kuzuya yaaa =(
benim oğlan işi çözdü sanırsam...gün boyu 24 saat peşimde olduğu için wc ye de beraber giriyoruz...ben tuvalete oturunca o da ıkınıp tuvaletini yapıyor bezine =)) biliyor yani orası ne için... sonra bezini tutup eliyle çıkarmak istiyor kaydirigubbakcemile3 alem benim bu oğlan heee =))
biliyom zencefim ben 10 gün yapmadığın da lağman yapmıştım evde... şaka dedim....fitil olayında zeynepime yazık olmuş.... deneme tahtasına dönüyo çocuklar maalesef:))))))))) nil de 2 gündür biraz zor yapıyo... kızlar bu arada bebekler eğer kakasını keçi dışkısı görüntüsünde (yani minik minik parçalar) katı ve koyu renkli yapıyosa yeterince doymadıklları anlamına geliyo aklınızda bulunsun...
sağol teyzesi =))
ben korkuyorum ilk evlenen de benim oğlan olur,bişey değil erken kaynana olcam :roflol:
masallah zeyneb adaya,atlatti ne guzel asi olayini.
ceylin de ayni sekilde neredeyse butun bezleri kaka,sanirim iyi bisey,yediklerini cabuk hazmediyorlar heralde
ayneennn bezini surekli cikariyor ,bende altini degistirince hemen tisort giydirmeyeyim biraz ciplak gezsin diyorum ama 2 dk sonra bezi cikariyor sonra hizli hizli emekliyor guya benden kaciyor :)))
ya ben bilmiyordum, demek karinlari doymadigi icin oyle kaka yapiyorlar,bir ara ceylin sabahlari ilk kakasini oyle yapiyordu,bizde kahvaltida zeytinler ceylinden deyip dalga geciyorduk megerse cocugun karni mi doymuyormus(
valla birgun anne ben bu kizi kacirdim ne yapayim hizimi alamadim dugun mugun bekleyemem ben derse sasirmam,hizli gonzales seninki
valla birgun anne ben bu kizi kacirdim ne yapayim hizimi alamadim dugun mugun bekleyemem ben derse sasirmam,hizli gonzales seninki
kıskanç kompleksli kaynana seni....:)sağol teyzesi =))
ben korkuyorum ilk evlenen de benim oğlan olur,bişey değil erken kaynana olcam :roflol:
yes bebikim öyleymiş....masallah zeyneb adaya,atlatti ne guzel asi olayini.
ceylin de ayni sekilde neredeyse butun bezleri kaka,sanirim iyi bisey,yediklerini cabuk hazmediyorlar heralde
ayneennn bezini surekli cikariyor ,bende altini degistirince hemen tisort giydirmeyeyim biraz ciplak gezsin diyorum ama 2 dk sonra bezi cikariyor sonra hizli hizli emekliyor guya benden kaciyor :)))
ya ben bilmiyordum, demek karinlari doymadigi icin oyle kaka yapiyorlar,bir ara ceylin sabahlari ilk kakasini oyle yapiyordu,bizde kahvaltida zeytinler ceylinden deyip dalga geciyorduk megerse cocugun karni mi doymuyormus(
bu arada blüü alya da çok sık kaka yapıyor sabah ard arda iki bez değiştiriyoruz hemde sabah 7-11 arası baya dolduruyo 2 kere öğlen bi kere ve akşam bikere
bu en az olan kakalama listesi yanlız bazen coşuyor onları yazmiym bilee
doktor metabolizması çok hızlı dedi
yemek yerken bi yerden ıkınmaya başlıyor çünküü kg alamama sebebi bu dedi
yapsınlar tabi gülnurum ama şöle bi sorunumuz var bizim de
sabah 7 de o bez çıkmazsa yatak yorgan batıyor bezini değiştirincede uykusu kaçmış oluyor
çaktırmdan değiştirirsem 11 e hatta 11.30 kadar uyuyor
o çakmayıp uyudu zamanlar süper oluyo süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?