2009 Ekim Anneleri

gecmis olsun canim ya ,insallah kisa zamanda duzelir.

çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için rabbim hepimizin yavrularına şifa versin

real queen bencede zeytinyağı içir güzel çalıştırıyor bağırsakları allah şifalar versin inş.

hasta olan tüm bebişlere cok cok geçmiş olsun.

Herkes dogum günü yapıcak ben daha yeni diş bugdayı yapıcam.Diş bugdayı yapan arkadaslar neler yaptınız

real queen canım zeytin yağı ben de duymustum ama sürekli vermek de iyi değilmiş bagırsakları tembelleştiriyormuş sanırım..

hahaha selduşum çok saol, bu üstün başarıları eminim senin kuzunda sergiliyordur, keza gözümün önünde hala çekmece karıştırma resimlerindeki haşin gülüşü:))))

valla kızım sayesinde bilgisayarda birçok kısayolu öğrendim, ama bir o kadar zor kullanıyorum orayı karıştırmayalım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, bende hasta bebişlerin bir an önce iyileşmesini istiyorum...

Ececim, zeynep üzüm, portakal tükettiğinde bozuyor mideyi, kabız olduğunda ben bunarı tükettiriyorum, denemende fayda var, birde çatlak varsa, anüse bir kulak çubuğu ile zeytinyağı çok hafif ama sokabilirsin. Çok değil ama sakın ha, etrafınada hafif hafif gezdirmen gerekiyor. Kabızlık çok zor ya, biz de çok çektik, acil şifalar diliyorumm.

kız zencef çocuğun poposuna neden sokuyon kulak çubuğunu aaaaaaaaaaaaaaaa yazık değilmi:)))))))

benımkının azı dişi çıkıyo yanı diş sırası değışırmı boyle ? çok şaşirdım

benim kızımın ilk dşi üst yandan çıktı doktor normal olabiliyo dedi.
Üstlerimiz dizildi sıra sıra altta 2 tan var

zeytinyağı veriyorum bol bol zaten sütüne yoğurtduna hep ekliyorum( 2 tane merhem verdi onları karıştırıp poposunun içine kulak çubuğuyla sürüyoruz.. meyve de yemiyo hiç bişi yemiyo allahım sen bana yardım et...

kız bahairim ucunu sokuyon neden çünkü oralar serteşiyorya zeytinyağı yumuşatsın diye, bak ece yazmış onlarada merhem vermişler, yumuşasın ki yapabisin diye, bunu bana sağlık ocağındaki hemşire anlatmıştı, birde öyle yapınca uyarıyormuşsun yap diye çocuk uyarılıyormuş böle işte. Ben yapmıştım vala 7 gün kaka yapmayınca bahairim ne olsa yapıyorsun. En son fitil yapmıştık, onuda ben yanlış yapmışım yarısını koyun dedi ben boydan 2 ye kestim meğer enlemesine kesmek lazımmış.Boydan kesince köşeleri kütleşti sivrileşti yapınca kızım çok ağladı doğal olarak.Sonra kavradıkta eşim yaptı hep.Çok zor vala offf..

süte yada yoğurda meyve karıştırsan olabilir belki, canım doktorlar onu açarlar ama önce çatlağın iyileşmesi lazım, yemek yememe konusunda şöle bir düşünce var okuduklarımda bu bir kısır döngüymüş, çocuk tuvaetini yapamayınca yemek yemez çünkü yedikçe tuvaleti gelir, yapamaz, acı çekmemek için de yemek istemezmiş. Sabırlı olup, merhemi ihmal etmeyin, bol sulu şeyler yedirin. Sanırım köfte makarna verme bir süre, yada köfteyi sulu köfte yap suyundan da yesin. Sürekli katı şeylerde onu kabız yapar. Pirinç verme, pilav pirinç unu ne gelirse hiçbirini verme.

hahaha selduşum çok saol, bu üstün başarıları eminim senin kuzunda sergiliyordur, keza gözümün önünde hala çekmece karıştırma resimlerindeki haşin gülüşü:))))

delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktan

sırnaşık şeysırnaşık şey kız sen ne olma emi cok güldüm yaa...ama yavrun için de üzüldüm eminim cok canı yanmıstır biz bile dayanamıyoruz rabbim omnlara yardım etsin...

1yaş kızamık kızamıkçık kabakulak aşımızı olduk geldik uyuyoz şimdi 9kilo olmuşuz boyumuzda 76 cm bıngıldak kapanmış hazır uyuyoken girip bakıyım dedim kızlar nasılsınız die

kaydirigubbakcemile5
1yaş kızamık kızamıkçık kabakulak aşımızı olduk geldik uyuyoz şimdi 9kilo olmuşuz boyumuzda 76 cm bıngıldak kapanmış hazır uyuyoken girip bakıyım dedim kızlar nasılsınız die

geçmiş olsun kuzuya...maşallah ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…