emre çok fena kabız oldu( doktora gittik cocuk carrahiye yolladı.. oda muayene etti popodan çatlaklar oluşmuş çok ağrısı olduğu için kakasını tutuyor...o da iyice kabızlık yapıyor. dr sbze meyve ağırlıklı besleyin dedi...ama emre 1 kaşık abartmıyorum 1 kaşık dahi yemiyor... sadece şu ara sevdiği köfte makarna o da iyice kurutuyor... herşey mi üstüste gelir yaaa ((((((
hahaha selduşum çok saol, bu üstün başarıları eminim senin kuzunda sergiliyordur, keza gözümün önünde hala çekmece karıştırma resimlerindeki haşin gülüşü:))))
kız bahairim ucunu sokuyon neden çünkü oralar serteşiyorya zeytinyağı yumuşatsın diye, bak ece yazmış onlarada merhem vermişler, yumuşasın ki yapabisin diye, bunu bana sağlık ocağındaki hemşire anlatmıştı, birde öyle yapınca uyarıyormuşsun yap diye çocuk uyarılıyormuş böle işte. Ben yapmıştım vala 7 gün kaka yapmayınca bahairim ne olsa yapıyorsun. En son fitil yapmıştık, onuda ben yanlış yapmışım yarısını koyun dedi ben boydan 2 ye kestim meğer enlemesine kesmek lazımmış.Boydan kesince köşeleri kütleşti sivrileşti yapınca kızım çok ağladı doğal olarak.Sonra kavradıkta eşim yaptı hep.Çok zor vala offf..
delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey kız sen ne olma emi cok güldüm yaa...ama yavrun için de üzüldüm eminim cok canı yanmıstır biz bile dayanamıyoruz rabbim omnlara yardım etsin...[/QUOT
:kedi::kedi:bilmiyorumkismile ay ne biliyim anlamadım ki ilk etapta kaydirigubbakcemile3
sorma daha sonra belirli bir süre kızımda bana karşı bir fobi oluştu zaten:))
1yaş kızamık kızamıkçık kabakulak aşımızı olduk geldik uyuyoz şimdi 9kilo olmuşuz boyumuzda 76 cm bıngıldak kapanmış hazır uyuyoken girip bakıyım dedim kızlar nasılsınız die
kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun kuzuya...maşallah ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?